Zilele trecute veneam de la Bucuresti si la intrare in localitatea denainte de Rm. Sarat m-a oprit un echipaj sa-mi spuna ca m-a luat radarul cu 162 km/h, eu ramanand uimit si spunandu-le ca nu am mers decat pe pilot automat cu 59, cum de m-au prins? sigur este o eroare. Atunci ei mi-au explicat ca radarul era pus in afara localitatii si asa m-au luat, moment in care eu nu am mai comentat nimic. Mi-a explicat frumos ca pot lua permisul inapoi dupa 30 zile, daca promovez testul de 13/15.
Acum problema e urmatoarea: cand ai luate 10 pct. din 15 iti faci niste probleme, motiv pentru care as dori sa-mi achizitionez o statie, numai ca as dori sa-mi dati cateva sfaturi sa stiu ce sa achizitionez ca pana acum nu mi-am pus problema sa cumpar asa ceva.
Va multumesc si astept sfaturile voastre!
Acum problema e urmatoarea: cand ai luate 10 pct. din 15 iti faci niste probleme, motiv pentru care as dori sa-mi achizitionez o statie, numai ca as dori sa-mi dati cateva sfaturi sa stiu ce sa achizitionez ca pana acum nu mi-am pus problema sa cumpar asa ceva.
Va multumesc si astept sfaturile voastre!
Comment