Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Statie auto

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Statie auto

Zilele trecute veneam de la Bucuresti si la intrare in localitatea denainte de Rm. Sarat m-a oprit un echipaj sa-mi spuna ca m-a luat radarul cu 162 km/h, eu ramanand uimit si spunandu-le ca nu am mers decat pe pilot automat cu 59, cum de m-au prins? sigur este o eroare. Atunci ei mi-au explicat ca radarul era pus in afara localitatii si asa m-au luat, moment in care eu nu am mai comentat nimic. Mi-a explicat frumos ca pot lua permisul inapoi dupa 30 zile, daca promovez testul de 13/15.
    Acum problema e urmatoarea: cand ai luate 10 pct. din 15 iti faci niste probleme, motiv pentru care as dori sa-mi achizitionez o statie, numai ca as dori sa-mi dati cateva sfaturi sa stiu ce sa achizitionez ca pana acum nu mi-am pus problema sa cumpar asa ceva.
    Va multumesc si astept sfaturile voastre!

Salut.
    Eu am o statie de peste 2 ani si jumatate si de atunci am si uitat cum e sa fi amendat (nici nu imi e dor) desi merg foarte tare .Totusi si cu statie de emisie-receptie nu esti 100% in sigurata, pot aparea probleme daca nu intalnesti participanti la trafic cu statii sau cu "minute pe statie".
    Din proprie experienta recomand.
    Numai bine.

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF