Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Grafica

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Se pot inscriptiona si sepci ,brichete ,tricouri si ce va mai trece prin cap. Doar trebuie hotarata sigla si marimea , de restul ma ocup eu.

Comment

Originally posted by gogoloi View Post
      Se pot inscriptiona si sepci ,brichete ,tricouri si ce va mai trece prin cap. Doar trebuie hotarata sigla si marimea , de restul ma ocup eu.
      Am ajuns sa purtam un dialog in doi

Care e tirajul minim pentru niste stickere cu bebe on board (dimensiune max 15 x 15 cm) si ce pret rezulta pe bucata?

Deasemeni ... ce tiraj si ce pret pentru stickerul acela gri argintiu cu Mercedes love, not war!

Multumesc, Razvan

Pe data de 1, 2, 3 august ajungi la intalnire? Vezi ca am postat pe thread ul aceala cu intalnirea detalii.
      Last edited by doktor4carz; 05-29-2008, 11:27 AM.
      Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

Comment

Ma incadrez la aceste zile dar nu mai tarziu de 4 ca pe 5 august urc la platforma.

Comment

Propun o sigla ptr forum o masina mercedes clasica, desenata din lateral iar sub ea scris club mercedes.ro C-ul poate fi roata spate iar o-ul de la ro roata fata. Nu stiu daca m-am facut inteles.
          Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

Originally posted by timisoreanul View Post
            Propun o sigla ptr forum o masina mercedes clasica, desenata din lateral iar sub ea scris club mercedes.ro C-ul poate fi roata spate iar o-ul de la ro roata fata. Nu stiu daca m-am facut inteles.
            Fa un desen pe o hartie cum te pricepi tu, scaneaza, trimite l pe adresa mea de mail si incerc sa il desenez eu pe calculator.

Comment

Originally posted by arhitect View Post
              ...un desen pe o hartie ... il desenez eu pe calculator.
              Pisicii din avatar i-ai pus chipul tau ?, vorbesc serios, sper ca nu te simtzi jignit daca cumva gresesc, poza din avatar e mica dar mie asha-mi pare a fii "photo shop". Daca gresesc, i-mi cer scuze de acum.

Idei ce pot fi perfectionate, adaptate, modificate, etc.
              Attached Files
              Last edited by orca; 05-30-2008, 01:26 AM.
              .. ________ ..
              o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
              (Oo\==/oO)
              ..U...............U.
              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
              http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

Originally posted by orca View Post
                Pisicii din avatar i-ai pus chipul tau ?, vorbesc serios, sper ca nu te simtzi jignit daca cumva gresesc, poza din avatar e mica dar mie asha-mi pare a fii "photo shop". Daca gresesc, i-mi cer scuze de acum.

Idei ce pot fi perfectionate, adaptate, modificate, etc.
                Da, pus ochii mei si o mica ,,bucata,, din fata pe fatza pisicii Nu e nici o suparare. Mi a spus ieri un coleg pe un alt thread ca dispertatii isi pun poze cu ei in loc sa pui o poza cu masina din doatare (tradus). Si mi=am luat poza pe care o aveam si am facut una speciala pentru colegul crititc ...

Foarte faine propunerile pe cere le-ai pus. Cred ca merg, cu un pic de prelucrare, serigrafiate.

Comment

parere

Originally posted by arhitect View Post
                  cine a facut grafica asta (ca sa ii cer fontul folosit)? iti trebuie pentru autocolante? sa iti fac un fisier pe care sa il poti decupa din autocolant? sau trebuie fluturasi de hartie pe care sa scrie www.club(sigla).ro? Vezi ca am atasat mai jos ceva. Asa ceva iti trebuie?

A venit momentul sa intervin si eu aici Deocamdata imi spun parerea in legatura cu grafica textului adresei de internet a clubului. Eu optez pentru : www.clubmercedes.ro, fara sigla si alte adaosuri. Argumente: personal cred ca o asemenea marca cum este mercedes (si sunt convnsa ca eu nu trebuie sa va spun asta, voi stiti mult mai bine ca mine), nu mai are nevoie de alte reprezentari suplimentare (ATENTIE!!! NU CRITIC PE NIMENI, DOAR IMI SPUN PAREREA!). Cand spui mercedes, ai spus tot, nu mai trebuie sa arati sigla, nu nimik, nu credeti? zic! Atunci un simplu text cu adresa site-ului e tot ce trebuie: elegant, finut si serios; exact cum este un mercedes. Parol! O sa caut o poza si o sa va arat exact despre ce vorbesc.

P.S. O sa revin cu siguranta cu propuneri de grafica pentru diferitele sigle si altele. Numai ce ma inteleg cu timpul, ma ocup si de asta negresit!
                  Arhitect, faine siglele pentru bebe..sunt vreo trei pentru care eu as vota!

Comment

Originally posted by a_andreea_s View Post
                    A venit momentul sa intervin si eu aici Deocamdata imi spun parerea in legatura cu grafica textului adresei de internet a clubului. Eu optez pentru : www.clubmercedes.ro, fara sigla si alte adaosuri. Argumente: personal cred ca o asemenea marca cum este mercedes (si sunt convnsa ca eu nu trebuie sa va spun asta, voi stiti mult mai bine ca mine), nu mai are nevoie de alte reprezentari suplimentare (ATENTIE!!! NU CRITIC PE NIMENI, DOAR IMI SPUN PAREREA!). Cand spui mercedes, ai spus tot, nu mai trebuie sa arati sigla, nu nimik, nu credeti? zic! Atunci un simplu text cu adresa site-ului e tot ce trebuie: elegant, finut si serios; exact cum este un mercedes. Parol! O sa caut o poza si o sa va arat exact despre ce vorbesc.

P.S. O sa revin cu siguranta cu propuneri de grafica pentru diferitele sigle si altele. Numai ce ma inteleg cu timpul, ma ocup si de asta negresit!
                    Arhitect, faine siglele pentru bebe..sunt vreo trei pentru care eu as vota!
                    Astept desene de la tine si de la altii priceputi intr-ale corelului, adobeului ca sa spun asa si a altor 'uri ... de mana si ,,computerizate,,.

Tu parca, daca nu ma insel, esti arhitecta, nu?

Comment

Intalnire

Comment

[QUOTE=a_andreea_s;39527]A venit momentul sa intervin si eu aici Deocamdata imi spun parerea in legatura cu grafica textului adresei de internet a clubului. Eu optez pentru : www.clubmercedes.ro, fara sigla si alte adaosuri. Argumente: personal cred ca o asemenea marca cum este mercedes (si sunt convnsa ca eu nu trebuie sa va spun asta, voi stiti mult mai bine ca mine), nu mai are nevoie de alte reprezentari suplimentare (ATENTIE!!! NU CRITIC PE NIMENI, DOAR IMI SPUN PAREREA!). Cand spui mercedes, ai spus tot, nu mai trebuie sa arati sigla, nu nimik, nu credeti? zic! Atunci un simplu text cu adresa site-ului e tot ce trebuie: elegant, finut si serios; exact cum este un mercedes. Parol! O sa caut o poza si o sa va arat exact despre ce vorbesc.

Are dreptate kolega, aceeasi parere o am si io!!!
                        W110-2.0 D 1966
                        W115-2.0 D 1971
                        W123-2.4 D 1982

Comment

De acord cu pneu, niciodata nu mi-o placut elementul grafic in ceea ce inteleg ca este logo-ul / stickerul / semnul nostru.

CLUBMERCEDES.RO scris cu caractere curate, si oleaca mai expanded (sa nu fie una imediat langa alta) e mai curat, finutz.
                          1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                          1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                          dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Se doreste transmiterea unui mesaj ?, ceea ce in termeni de specialitate inseamna "corespondenta vizuala", iar cei in domeniul ar trebui sa stie cum se poate obtine efectul scontat, parerea mea, nu doar cu text.
                            Last edited by orca; 06-12-2008, 23:21 PM.
                            .. ________ ..
                            o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
                            (Oo\==/oO)
                            ..U...............U.
                            Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
                            http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

La capitolul asta sustin "www.clubmercedes.ro" pur si simplu fara zorzoane sau steme sau mai stiu eu ce, asa am pus pe masina si cand o sa ne vedem o sa le comparam si vedem cu ochiul liber care arata mai bine.

Comment

Originally posted by orca View Post
                                Se doreste transmiterea unui mesaj ?, ceea ce in termeni de specialitate inseamna "corespondenta vizuala", iar cei in domeniul ar trebui sa stie cum se poate obtine efectul scontat, parerea mea, nu doar cu text.
                                Perfect de accord cu dvs...daca am vorbi despre orice alta marca inregistrata ( nu numai despre masini)...dar cand vorbim de mercedes eu zic ca nu mai ai nevoie de nici o "corespondenta vizuala" ...toti stim (nu numai noi, toata lumea, in general) cum arata un mercedes, toti stiu despre ce masina este vorba, unde e facuta, de cine (in linii mari, bineinteles)...o intreaga lume cunoaste marca, eu zic ca nemtii s-au descurcat mai bine in a implementa marca asta ( cred ca au reusit destul de bine). Mesajul care, cred eu, trebuie transmis, in primul rand trebuie sa se adreseze si altor persoane care detin asemenea masini [pentru promovarea forumului si a "comunitatii" mercedes (imi place sa cred ca suntem o "comunitate" sau macar vom deveni; iar a doua categorie: restul (doar ca sa vada ca existam, ca suntem multi si sa le starnim curiozitatea...nu? si poate si interesul...).
                                In argumentarea mea din postul anterior s-ar mai adauga si criterii de "scara grafica" a textului (maine voi exemplifica aceste vorbe prin desen, o sa incerc sa arat cat mai clar la ce ma refer). Parerea mea. Acum, intrebare: asta e mesajul la care v-ati gandit si dvs.?...poate nu am inteles eu bine...e 1 a.m.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF