Puteti spune aici care dintre participantii la trafic va enerveaza deobicei si cine v-a enervat in ziua respectiva.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Care soferi va enerveaza cel mai tare?
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
nu pot sa spun decat generalitati... soferii autobuzelor, care uita ca nu degeaba au oglinzile laterale imense, si soferii de matizuri, disperati sa intre in orice buzunar, sau agitati, ca doar castiga 2 metri cu zumzaitoarea (si implicit ajung mai repede la destinatie), neconstientizand ca mai sunt si tancuri pe drumuri, cu reflexe mai slabe (doamne fereste!!!).....oasis - it's good to be free!!!
-
Originally posted by doktor4carz View PostPe mine, una peste alta, cam totzi... Prefer o shosea goala., pacat insa ca nu ne vom bucura de privilegiul asta decat foarte rar ...poate dupa 3 noaptea ,si cred ca vor fi din ce in ce mai multi shoferi pe ... oriunde ...
Ford Transit 2.5d ex
Mercedes 230 E ex
Mercedes 200 TE ex
BMW 320d touring
Comment
-
aia de bmw`uri...in special aia cu seria3...sunt niste pericole publice la volan...sa explic de ce: seria 3 este cel mai ieftin bmw`u....romanu`...vrea bmw`u...isi ia un seria 3...ca deh....si p`orma..se vede in bmw`u...se gandeste ca are n`spe mi de cai la picior...si gata....depasiri...demaraje...dau multe cazuri...concluzia....nu am nimic cu bmw`urile...am si eu unu....dar eu nu ma rup cu el cum fac toti astia...
concluzia..haideti pe transfagarasan...(nu are legatura...da fac si eu o invitatie)...macar acolo..nu sunt prea mult masini
Last edited by mezzo; 08-28-2007, 13:21 PM.1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
Si o panarama de scuter
Comment
-
Toate bune si frumoase dar cand mai apare si o domnisoara cu o masina minuscula pe care o conduce ca pe un AIR FORCE ONE care daca vede un bot de tanc pe langa ea parca o apuca toate naduselile si face tot posibilul sa iti stea in coasta parca ti se taie cheful de a mai iesi la drum
Comment
-
pe mina ma'nerveaza cei care merg incet, aparent fara vre-un motiv, si cei care semnalizeaza stinga si fac dreapta, si ar mai fi unii soferi de taxi care fac orice sa agate un client. i-mi plac si strazile goale dar sa fie gagici multe pe trotuar macar.Marinarul.tk
Proud owner of C180/96
Comment
-
Cei care se cred piloti ma dispera,apoi cei cu masini rele care au facut bani peste noapte(adica aia care in loc sa stea civilizat la rind o iau pe cimp la volanul unui M5,sau A8,de obicei coboara in maieu ,sort si slapi)tupeu fara limite,apoi cei cu masini de 2 bani tunate ce fac mai mult zgomot si fum decit trebuie,apoi taranoii ce merg cu proiectoare de ceata aprinse la masini deselate,prin urmare deranjeaza....lista continua....
Comment
-
In primul rand subscriu la tot ce a zis Mihnea inaintea mea. In al doilea rand taximetristii exasperati sa mai prinda cate un client si pt care fac tot soiul de manevre unele demne de Cascadorii Rasului ca tot era o emisiune indragita cand eram copii si de care cei mai trecuti un pic de 28-30 de ani ne mai aducem aminte.
Si iertata sa-mi fie indrazneala dar eu am ciuda pe acei bucuresteni care daca vad prin Bucuresti o masina din provincie claxoneaza de te scot din toti dracii. Si culmea e ca poate circuli chiar mai bine si mai regulamentar decat multi bucuresteni aflati in trafic sau chiar decat ei. Nu vreau sa jicnesc pe nimeni de pe acest forum care este din Bucuresti dar cred ca nici unui bucurestean nu i-ar facea placere sa fie claxonat de zor intr-o intersectie mare din cine stie ce oras din tara. Atata timp cat infrastructura este la pamant iar indicatoarele la noi in multe locuri aproape ca lipsesc cu desavarsire cred ca este omeneste sa mai gresesti. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fii pus la zid doar pt ca ai numar de inmatriculare din alt judet. Cred ca ar trebui sa ne respectam mai mult in trafic...Last edited by florineasca; 09-30-2007, 13:25 PM.
Comment
-
cel mai tare si ami tare ma deranjeaza soferii incompetenti....idem cu luatu permisului pe verzisori in zilelel noastre.oricum conduc de ceva vreme si zilnic si in ultima vreme cei mai prosti soferi sunt soferii de dacia logan....adik orice nenica care inainte avea dacia 1300-1310(si io mai am una) amu is-a luat vezi nene masina buan logan si i se pare ca este regele soselelor
Comment
Comment