Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

CFR Cluj este campioana

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Oameni buni! Se pare ca daca vrea cineva sa intre intr-o polemica pe teme fotbalistice (subiective) , nu are cu cine... Gata!!! Ma las de fotbal. Ma uit de acum incolo numai la criket. Shi la golf.

Comment

Originally posted by adic95 View Post
      Fani civilizati?
      Maimutele alea scapate de la zoo?
      Si cacatu ala de Berbecali care zicea "mi-am trimis oamenii cu 1.7 mil euro la cluj sa cumpere bomboane"????
      Muje bah !
      Din partea mea ar putea sa faca o vizita la racoare... dupa ce in prealabil ar fi tratati corespunzator: o serie de picioare si un bolovan in freza.

Comment

fotbal? ce?unde? CFR CLUJ CAMPIOANA? Ce-i aia?
        Faza cu Beeecali e tare oricum...miroase clar a campanie electorala, un fel de SA TRAITI BINE!!! Gluma cu valiza de bani...(geamantane cum ziceau la TV), este un mare fas. Ma bucur ca a iesit CLUJUL campioana, ma bucur ca i-au tras clapa lui nenea Jiji, dar detest golanimea si marii "fani" vesnic pusi pe stricaciuni si dat in cap...ca niste adevarati suporteri "care este fratica" Polemica pe tema fotbal romanesc? N-ai sa vezi Andrei...decat la televizor (bineinteles posturi straine nu proKKt si alte antene desuchiate)

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF