Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Poate cineva sa-mi verifice un cod de la un furtun pt compatibilitate cu alte modele

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poate cineva sa-mi verifice un cod de la un furtun pt compatibilitate cu alte modele

Codul furtunului este : 668 500 2575 si provine de pe un Mercedes Vario 814 D motor 904.908 , pe mine ma intereseaza daca acest furtun se afla si pe 612 sau alte modele , pentru ca pe acesta nu l-am gasit nicaieri :d

Cel mai devreme martzi, cind deschide furnizorul meu magazinul.

Comment

Oki , ramane pe martzi , Multumesc

Comment

Codul asta nu figureaza in programul de piese. Ori nu e corect, ori e un cod ieshit din uz, care s-a inlocuit cu altceva si nu figureaza. Detaliaza, ce furtun e, de unde vine, sa vedem cum inventam problema. Banuiesc ca nici in WIS nu e de gasit...

Comment

Se pare ca este iesit din uz

So , este furtunul care pleaca de la vasul de expansiune catre un T langa motor , furtunul pleaca de la baza vasului , trece peste radiator si pe urma coboara pe langa el . Masina avea motorul 612 dar acum are 904 , nu stiu daca a fost schimbat si vasul de expansiune . Vasul de expansiune este atasat de filtrul de aer

Comment

Dami miine dimineatza un telefon si vedem ce inventam. Il gaseshti la profilu meu.

Comment

Maine plec din tara pana duminica , pot sa te sun lunea viitoare ?

Comment

Miine dupamiaza plec si io, deci luni e impecabil.

Comment

Oki , ramane pe luni . Distractie placuta in concediu :P

Comment

Ramine de vazut...

Comment

Eu am revenit :P te sun maine

Comment

Working...
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF