Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gmihai24 View Post
    Cu toate ca aveti drepturi depline ca si moderatori, din partea mea ar fi ca orice se discuta pe privat sa ramana pe privat, ca doar de asta e facut 'privat', nu colegi?
    Daca ma injura cineva pe privat nu ma plangeam aici ca ma fuche unu la icre pe privat, il racolam si eu tot pe privat, nu?

Mircea, razboiul stelelor sau cum so numi acesta rascoala pe grupe nu trebuie manarita cu laptop-ul tau ca apoi cine stie ce iese, participa si tu ca si member nu ca moderator, la rascoala.Mai nou ma enerveaza laptop-ul lui Mircea, e posedat, ii permite sa stearga postari.
    Nu am sters eu mesajele,ci Zeus.El a ajuns primul la calculator.

Am vrut sa-ti fac o surpriza si sa te banez pana dimineata ) ,dar m-am razgandit.Desi nu este egalitate intre oameni,de data asta o sa fiu doar "member".

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Cutaresku, la fiecare ma adresez dupa nivel. Daca coco e la clasa a 2-a si da cu paratul ce vrea el dupa ce jigneste el bine (vai doamna invatatoare.. ionel a zis ca imi da... [nu i-am zis asta, era un exemplu doar]), pe mine doar ma distreaza. Nu am nimic de ce sa ma dezic.

Comment

• Ban o luna, conform promisiunii, ai mesaj privat sa te adresezi moderatorilor, il poti folosi pe viitor.
        Mai este cineva nervos?

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• O noua zi, soare afara, sa revenim la sentimente mai bune... Siegfried, liber la program. Totusi va mai rog inca o data sa pastrati spiritul de gluma si sa respectati regulamentul pe acest topic.

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
          Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Asa cum o fi nea Coco, e un om mai in varsta, care a absolvit o politehnica pe vremea cand nu erau hands-free-uri si cand scoala era scoala. Are ani de experienta in spate intr-un domeniu destul de greu.
            Eu nu stiu ce face Siegfried in viata de zi cu zi (sau altii) dar pe principiul "cine n-are batrani sa-si cumpere" eu ii dau circumstante atenuante domnului Coco.
            Si numai faptul ca la o varsta inaintata foloseste computerul la nivelul la care-l foloseste e de admirat. Eu lucru cu mai multi profesori de la fac. de Constructii si nici unul dintre ei nu pune mana pe computer. Sunt printre cei mai mari experti tehnici si verificatori de proiect dar toti au asistenti pe langa ei care le fac treburile pe computer.

Nea Coco...e foarte adevarat ca aveti o xprimare greoaie...dar personal cand nu am timp nu citesc .
            Deci as putea spune ca pe mine ma enerveaza lipsa de respect (ca sa fiu on topic).
            E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
            C180 W202, 1994
            W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Am fost facut 'portocalar' din cauza ca am emigrat, ma enervat si faptul ca nu am facut armata ca sa fiu luat in serios de oamenii mai inaintati in varsta.
              Poti avea 15 facultati pe 15 domenii ca respectul nu ti se atribuie la absolvire.
              In orice companie, indiferent cata scoala ai, respectul ti-l castigi prin munca si prin ajutorul adus companiei.
              Cand incepi sa spui ineptii si sa le mai si sustii clar si tare la care mai adaugi si experienta + domeniul inadecvat acestui tip de probleme(domeniul auto) intercalat cu jigniri subtile, nu te poti astepta sa iti/va vorbesc cu 'sarumana'.
              Aici avem drepturi egale la opinii, dar nu si obligatia de a accepta ceva ce nu este adevarat.
              Eu nu respect persoana dupa varsta, o respect pt modul cum gandeste pozitiv si dupa felul cum se comporta.

Eu de la 9-10 ani am inceput sa muncesc printre fiare, electrice, constructii din 'cauza' parintilor care au domeniul de asa natura, pe mine ma respecta cineva aici, nu, pt ca nu ma cunoaste.Asta ma enerveaza, faptul se da cu presupusul si se vorbeste de sus.
              Sunt cazuri care se vad de la o posta cine si ce experienta are intr-un domeniu doar prin simplul fapt ca nu judeca logic.

Comment

• Eu chiar am subliniat exact ce consider ca trebuie respectat.
                Sunt de parere ca omul de calitate nu foloseste cuvinte si exprimari degradante in dialogul cu un interlocutor...nici pe privat si nici face to face.
                E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                C180 W202, 1994

Comment

• Ma enerveaza semnele de circulatie puse de "sta mata-n coada", ca sa nu zic de-a****.
                  Ce ar putea sa-mi indice semnul asta? Are cineva idee?
                  Attached Files
                  Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

• Originally posted by LauLaur View Post
                    Ma enerveaza semnele de circulatie puse de "sta mata-n coada", ca sa nu zic de-a****.
                    Asta am gasit .
                    Attached Files

sigpic

Comment

• Originally posted by LauLaur View Post
                      Ma enerveaza semnele de circulatie puse de "sta mata-n coada", ca sa nu zic de-a****.
                      Privit pt directia de mers, ai prioritate fata de cel care circula din sens opus, respectivul avand acelasi tip de semn pe banda lui doar ca sagetile vor fi colorate invers.

Sageata neagra sau alba (panou rotund sau patrat) cu varful indreptat in aceeasi directie de mers confera prioritate fata de participantii la trafic ce vin din sens contrar.
                      Sageata rosie (ambele panouri) indica faptul ca trebuie acordata prioritate fata de participantii la trafic ce vin din sens contrar.

Sa nu se supere Mircea dar e un cam anapoda exemplul pus de el si incurca tare. Am refacut poza cum ar trebui sa arate de fapt.
                      Attached Files
                      Last edited by gmihai24; 04-06-2013, 14:10 PM.

Comment

• Originally posted by gmihai24 View Post
                        Privit pt directia de mers, ai prioritate fata de cel care circula din sens opus, respectivul avand acelasi tip de semn pe banda lui doar ca sagetile vor fi colorate invers.

Sageata neagra sau alba (panou rotund sau patrat) cu varful indreptat in aceeasi directie de mers confera prioritate fata de participantii la trafic ce vin din sens contrar.
                        Sageata rosie (ambele panouri) indica faptul ca trebuie acordata prioritate fata de participantii la trafic ce vin din sens contrar.

Sa nu se supere Mircea dar e un cam anapoda exemplul pus de el si incurca tare. Am refacut poza cum ar trebui sa arate de fapt.
                        Nu se supara Mircea.Eu asa am gasit-o pe net.Nici mie nu mi se parea corecta dar...

Sunt perfect de acord cu explicatia ta.

sigpic

Comment

• Nu prea e asa.
                          Cel rotund cu chenar rosu indica faptul ca nu ai prioritate.
                          Cel albastru indica faptul ca ai.
                          Deci ce a prezentat Mircea e corect. Cel putin asa stiu eu.
                          E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                          C180 W202, 1994

Comment

• Dupa cum e montat ar acorda prioritate fata de circulatia din sens invers. Dar cum sa acorzi prioritate prin semn de interzicere? Sunt de aceeasi parere cu colegul adidc, semnul rotund cu chenar rosu interzice. Dupa parerea mea semnul trebuia pus intors, si la capatul celalalt al strazii. In locul astuia era necesar cel patrat, albastru cu sageata alba indicand sensul cu prioritate.
                            Deci exista? Eu zic ca printre semnele de prioritate nu exista.
                            Last edited by LauLaur; 04-06-2013, 14:50 PM.
                            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

• E foarte corect ce spui Laur si Adidc dar a existat o perioada in care s-au folosit ca in poza de mai sus, cu mentiunea ca daca intalneai pe cel de tip rotund pierdeai prioritatea doar in anumite cazuri, nu mai stiu pe unde citisem bazaconia asta.
                              Cand mai ajung, daca mai ajung in orasul in care am vazut si eu o bazaconie dasta o sa va fac poza, si asta aici in Spania.E posibil sa se mai foloseasca inca.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF