Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ma enerveaza (acum) , presa noastra cea de toate zilele , "independenta , deontoloaga si echidistanta" .
    Cu toate ca s-a spus destul de clar , ca cetatenii romani aflati in strainatate , la referendum , nu pot fi trecuti pe listele electorale permanente ( asa spune legea referendumului ) , dar pot vota , daca doresc , pe liste speciale separate , presa zbiara sus si tare cum ca cineva vrea sa le interzica acestora dreptul de a vota .

Comment

• Originally posted by gmihai24 View Post
      Chiar si in ziua de zi, dragi colegi, se mai fura stelele de pe capota masinii?Nu mi-a venit sa cred ca nu mai este steluta la locul ei.Cel mai tare ma deranjat faptul ca bila in care intra steaua era pe jos la vreo 4 metri de masina(probabil a rupto din plictiseala si bautura in creier ca mi-a lasat si un pahar cu un pai in el pe merginea gardului), si cum nu era de ajuns mi-a mai tras si una la oglinda de a rupt discul care tine oglinda.Tare urat aici in spania cu fiestele lor dar mai ales cu cei care de la o varsta frageda fumeaza marijuana.Sincer imi vine sa plang de necaz cate au putut sa imi faca la masina de cand am luato si pana azi.Acum cateva luni, un idiot in parcare la supermarket (mercadona cine cunoaste) a intrat cu carutul plin de produse cumparate in aripa masinisi mi-a lasat o indoitura in buza deasupra rotii.Zgaraieturi cat cuprinde de la portiere deschise larg si cu putere.Cadealar cutia de viteze in intersectia cu calea ferata si fotaiar cainii pe cei care nu au masini si isi bat joc de munca celorlalti.
      Aceeasi problema o am si eu insa pana acum nu am primit decat o singura atingere usoara la placuta de inmatriculare.Stii cum parcheaza idiotii si cum isi fac loc impingang masina din fata si cea din spate.eu soferi mai prosti ca aici nu am vazut pe nicaieri.2 si-au luat bataie intr-o seara de la mine cand stateam pe balcon si am auzit cum a dat in numar.am iesit la ei si sustineau sus si tare ca nu au facut nimic,prosteala pe fata si pentru treaba asta le-am dat cateva capace.daca loveam eu pe a lor imediat se sesizau.dupa acest incident am stat cu frica cateva zile bune in sensul ca ma gandeam ca poate vine intr-o seara si imi face ceva la masina.Mai nou o parchez pe strada intre 2 marcaje de handicapati si sistemul video de supraveghere al copilului datorita semnalului wirelles l-am pus in masina si inregistreaza non stop pe hard ca sa stau eu linistit.Bafta!

Comment

• Acuma doua saptamani am constatat, ca orice posesor de masina, o pierdere de presiune pe un pneu. La mine, dreapta fata. Era doar un holtzsurub. Dar, ca de obicei, am facut echilibrare pe toate cele 5 roti. Ieri, repetitie, dar pe stanga. Merg la aceeasi baieti ca de 20 de ani. Surpriza. Toate rotile nu mai aveau greutatile de echilibrare. Daca si astea se fura, este aproape normal daca JUSTITIA DE ROMANIA SE OCUPA CU CE SE OCUPA.
        Apropos'. Nici astazi, dupa 6 luni, ?justitia? de Romania nu a gasit o masina care mi-a spart fata dreapta in parcare. Desi am martori, poze, numarul de inmatriculare, reclamatie in jumate de ora, proces-verbal si adeverinta, vorbim vorbe. Cati nervi or avea oamenii?

Comment

• Ma enerveaza la culme zdrentele de americani si gunoaiele de israelieni.Poate o sa-i potoleasca Iranul!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• La cum se comporta, de cel putin 80 de ani cu noi, aveti dreptate. Iar daca nu exista Iranul, cred ca l-ar fi inventat, dupa "succesurile" cu Irak-ul.
            Desi nu cred ca vor face aceia ceva. Au petrol dar vor electro-centrale nucleare. Cam pute. Dar poate fi un motiv oficial acuma, ca au rezolvat cu Libia.
            Last edited by epurare_coco; 08-17-2012, 19:27 PM.

Comment

• Originally posted by epurare_coco View Post
              La cum se comporta, de cel putin 80 de ani cu noi, aveti dreptate. Iar daca nu exista Iranul, cred ca l-ar fi inventat, dupa "succesurile" cu Irak-ul.
              Desi nu cred ca vor face aceia ceva. Au petrol dar vor electro-centrale nucleare. Cam pute. Dar poate fi un motiv oficial acuma, ca au rezolvat cu Libia.
              Daca pun astia de-un razboi precis are cineva de castigat ceva.In orice caz daca scapam de israelieni o sa fie muuuult mai bine!

Sper sa ma auda Dzeu!

sigpic

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                daca pun astia de-un razboi precis are cineva de castigat ceva.in orice caz daca scapam de israelieni o sa fie muuuult mai bine!

Sper sa ma auda dzeu!
                Aminnnnnn.....

Comment

• In '85-'87 eram in Algeria. Ei considerau ca lupta arabilor cu juifii se datora razboiului de a controla comertul mediteranian. Asa ca am prins bombardamentul american de la Bengazi. 99% din productia de petrol a Libiei se datora celor 1300-1500 de americani care munceau in desert iar americanii refuzau sa le permita accesul la zonele de comanda ale sondelor.
                  Daca nu se afla influienta acelei maini de juifi care controleaza ?% din finantele lumii si li se limiteaza accesul la influientarea exercitarii puterii militare, nu prea stiu cum se poate rezolva. Unii dau nas altora si asa mai departe.
                  Iar noi dam in balbaiala.

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                    ...In orice caz daca scapam de israelieni o sa fie muuuult mai bine!

Sper sa ma auda Dzeu!
                    Originally posted by 300zxtt View Post
                    Aminnnnnn.....
                    Cu riscul de a fi rautacios dar cele doua afirmatii de mai sus mi se par cele mai paradoxale alaturari de cuvinte posibile.
                    Trecand peste asta, parerea mea e ca Israelitii nici nu vor disparea si nici nu vor pleca nicaieri...chiar daca razboiul va veni. Timpul va intari spusele mele.
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Originally posted by adidc View Post
                      Trecand peste asta, parerea mea e ca Israelitii nici nu vor disparea si nici nu vor pleca nicaieri...chiar daca razboiul va veni. Timpul va intari spusele mele.
                      Sper sa te inseli si sa scapam de acest cancer al omenirii.Poate ne ajuta Iranul.

Ma enerveaza cei ce au domiciliul in strainatate si vor sa fie inscrisi pe listele de vot.Pe deasupra mai sunt si fanii fostului presedinte.De parca din cauza mea au plecat ei din tara.

Niste infecti...

sigpic

Comment

• Tocmai am venit de la revizia de 5 ani cu Corsa D din dotare. 650 revizia.
                        Constatari: planetara dreapta de schimbat, 3800ron, pompa apa curge, 750ron, arc dreapta fata rupt, 1200ron, asta fara manodopera.
                        Se strica stand in fata casei ligheanul asta.
                        Concluzia: mai luam un C classe, ceva, de banii astia.

Sent from my ST18i using Tapatalk

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                        Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Trecand
                          Originally posted by adidc View Post
                          Cu riscul de a fi rautacios dar cele doua afirmatii de mai sus mi se par cele mai paradoxale alaturari de cuvinte posibile.peste asta, parerea mea e ca Israelitii nici nu vor disparea si nici nu vor pleca nicaieri...chiar daca razboiul va veni. Timpul va intari spusele mele.
                          Pacat ca nu si-a facut Hitler treaba pana la capat, daca o facea altfel era lumea in ziua de azi. Timpul va decide pana la urma.
                          Orice imperiu a crescut, a inflorit si apoi sa ales praful de el. Asa va fii si cu astia. Cancerul incepe sa-si faca efectul din interior spre exterior.

Originally posted by Zeus View Post
                          Tocmai am venit de la revizia de 5 ani cu Corsa D din dotare. 650 revizia.
                          Constatari: planetara dreapta de schimbat, 3800ron, pompa apa curge, 750ron, arc dreapta fata rupt, 1200ron, asta fara manodopera.
                          Se strica stand in fata casei ligheanul asta.
                          Concluzia: mai luam un C classe, ceva, de banii astia.
                          Corsa e catalogata printre cele mai fiabile la clasa ei. Multi certifica si chiar eu pot spune ca sunt mai mult decat multumit de cum se comporta. Si corsa C si D. Doar ca D nu e asa de 'fasneata'' precum e C-ul.

Comment

• Mda, e senzatie... Eu am luat-o de noua si dupa 2 ani am schimbat cadrul de la puntea fata pentru ca ruginise. Apoi a urmat planetara stanga, s-a dizolvat colierul si a scuipat vaselina afara, apoi a crapat capul de planetara. Nu se schimba separat. Au mai fost si altele dar nu mi le amintesc. Oricum, are 60.000 km si am schimbat o gramada la ea, pe multi bani.
                            Una peste alta nu a meritat cei 13.800 euro irositi.

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.

Comment

• Originally posted by Zeus View Post
                              Mda, e senzatie... Eu am luat-o de noua si dupa 2 ani am schimbat cadrul de la puntea fata pentru ca ruginise. Apoi a urmat planetara stanga, s-a dizolvat colierul si a scuipat vaselina afara, apoi a crapat capul de planetara. Nu se schimba separat. Au mai fost si altele dar nu mi le amintesc. Oricum, are 60.000 km si am schimbat o gramada la ea, pe multi bani.
                              Una peste alta nu a meritat cei 13.800 euro irositi.

Poate esti mai ghinionist tu cu aceasta masina. Dar, de fel.....clientii sunt foarte multumiti, mai ales ca motorul 1,3CDTI e foarte reusit. Eu am 75.000km si in afara de pompa de apa nu am schimbat absolut nimic la ea ,doar placutele de frana la 70.000. In rest doar consumabile.

Comment

• E posibil. Masina a trait numai in Predeal, muuulta sare si multa zapada si umezeala. Oricum, nu scria pe ea sa fie construita numai pentru Africa de sud.
                                Altfel nu am ce-i reprosa... E de vis...

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF