Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Putini sunt experti in mecanica pe-aici. Ideea expusa de mine era ca decat sa il tot sacaie pe-un alt coleg, mai bine s-ar concentra si la partile tehnice, acolo unde este nevoie si are experienta.
    Pana la urma toti postam la off-topic si nu am eu pozitia de a face valuri...totusi moral vorbind este mai bine sa ne mai sesizam si intre noi cand unele lucruri ni se par exagerate.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Corect, atitudinea civica ar fi bine sa fie o caracteristica a maselor. Din punctul de vedere al unora, unii au o atitudine gresita. Care poate fi corect sau nu. Asta am facut si eu; nevermore.
      In definitiv, intro lume relativa unii mai cauta absolutul.
      Cat priveste aria tehnica, asta e cea dominanta si cea mai importanta, si e bine ca raspunsurile acolo sa fie precise, ca altfel poate un coleg baga lichid de frana la pompa de servo si nu plateste cine a dat sfatul, asa ca nu postez unde nu am certitudini.

Comment

• Ma enerveaza minciuna spusa pe jumatate cu sens de justificare. Ambreiajul la MB este actionat de o servo-pompa alimentata cu o teava care pleaca din rezervorul de lichid de frana.. Ma enerveaza ca un copil de 10 ani, chiar daca spune cu accent romanesc kes-ciokolom in zone unguresti din ROMANIA nu primeste un pahar cu apa chiar daca plange ca moare de sete. Ma enerveaza ca unor locuitori de la "centru" li se pune pata daca vorbesti moldoveneste. Daca spui bre sau matale li se pune pata ca, nestiind sensul din Moldova, considera ca ii injuri. Vin cu copy-paste si o interpretare parabolica de nu stiu unde, fara cap si coada si gata postarea intelectuala.

Comment

• Ajung la concluzia ca sunteti prea nervosi ))Va enerveaza aproape orice.

Nea Coco va dau dreptate la faza cu romanii care sunt priviti altcumva de catre maghiarii din zonele Harghita,Covasna si mai vreo cateva.
          Referitor la cei din Bucuresti,la fel.Daca esti din alta zona a tarii se uita la tine de parca esti cel mai prapadit om de pe planeta si ei sunt frati cu Obama si Putin.{sunt si exceptii}

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Din cauza tablelor din picior am stat cateva zile in zona Tg.Mures. La un hotelas de nu stiu cate stele. Adica de banii pe care ii am. Vecini, cu prebleme asemanatoare, o familie din gorj, cu doi copii, 10 si 8 ani. Intr-o zi m-am intalnit cu ei, plangand. Desi sustineau ca au spus sarut-mana, a trebuit sa mearga fiica-mea (23ani) cu ei sa cumpere niste salam si paine. Repetau incontinuu: ce insemna nem to do romano.
            Pentru ca pe vremea scolii mele bozgorii aveau 10% locuri la TOATE FACULTATILE DIN ROMANIA, INCLUSIV IASI, am avut 4 colegi care nu stiau sau nu voiau sa spuna sarut-mana nici dupa cei 5 ani de facultate.
            Pentru cei din bucale, la pregatire si atributii de serviciu egale au salariu de 3-5 ori mai mari. Cica consuma benzina la ambuteiaje. Am amutit cand mi s-a spus asta.
            Daca ai in portbagaj o navetuta de vin, un casulet de 15kg., o coada de peste de 15-20kg., o palincuta de Zalau de 5-6 fiole, te pupa si in fund si se rezolva totul cat sa ai timp sa ajungi pe inserate acasa. Pentru aprecierea ridicolului situatiei, incerc sa spun pe scurt.
            Investitie de 2,300,000.oo EURO. Am dat 6 note justificative pt. diferente SF aprobat - PT de licitat. Una dintre ele: la un volum de pamant de 988 mc, diferenta era de 0,70mc. Adica cca. 1,5 lei noi. Am dat extemporale 3 luni.
            Imediat ce i s-a dus umplutura din portbagaj, totul s-a rezolvat. Si, de 12 de ani, asta patesc mereu.
            Pentru nu stiu care sat unde ajung doar cu ocazia informarii tip proba "talpa pamantului".
            Last edited by epurare_coco; 07-26-2012, 15:44 PM.

Comment

• Nea` Coco, cu tot respectul, dar firul epic din postul de mai sus se pierde după a 5a propoziție... De ce plângeau? Care era buba?

De asemenea de la propoziția 8 încolo iar se rupe firul narațiuni fără nici o logică evidentă...
              ...

Comment

• Originally posted by epurare_coco View Post
                Din cauza tablelor din picior am stat cateva zile in zona Tg.Mures. La un hotelas de nu stiu cate stele. Adica de banii pe care ii am. Vecini, cu prebleme asemanatoare, o familie din gorj, cu doi copii, 10 si 8 ani. Intr-o zi m-am intalnit cu ei, plangand. Desi sustineau ca au spus sarut-mana, a trebuit sa mearga fiica-mea (23ani) cu ei sa cumpere niste salam si paine. Repetau incontinuu: ce insemna nem to do romano.
                Pentru ca pe vremea scolii mele bozgorii aveau 10% locuri la TOATE FACULTATILE DIN ROMANIA, INCLUSIV IASI, am avut 4 colegi care nu stiau sau nu voiau sa spuna sarut-mana nici dupa cei 5 ani de facultate.
                Pentru cei din bucale, la pregatire si atributii de serviciu egale au salariu de 3-5 ori mai mari. Cica consuma benzina la ambuteiaje. Am amutit cand mi s-a spus asta.
                Daca ai in portbagaj o navetuta de vin, un casulet de 15kg., o coada de peste de 15-20kg., o palincuta de Zalau de 5-6 fiole, te pupa si in fund si se rezolva totul cat sa ai timp sa ajungi pe inserate acasa. Pentru aprecierea ridicolului situatiei, incerc sa spun pe scurt.
                Investitie de 2,300,000.oo EURO. Am dat 6 note justificative pt. diferente SF aprobat - PT de licitat. Una dintre ele: la un volum de pamant de 988 mc, diferenta era de 0,70mc. Adica cca. 1,5 lei noi. Am dat extemporale 3 luni.
                Imediat ce i s-a dus umplutura din portbagaj, totul s-a rezolvat. Si, de 12 de ani, asta patesc mereu.
                Pentru nu stiu care sat unde ajung doar cu ocazia informarii tip proba "talpa pamantului".

)) SUPERB!!!Asta e cel mai tare post pe care l-am citit pe forumul asta.Ramane in arhiva.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Originally posted by epurare_coco View Post
                  Din cauza tablelor din picior am stat cateva zile in zona Tg.Mures. ,,,.
                  Sa vedem.
                  1.Din cauza tablelor din picior am stat cateva zile in zona Tg.Mures.
                  2.La un hotelas de nu stiu cate stele.
                  3.Adica de banii pe care ii am.
                  4.Vecini, cu prebleme asemanatoare, o familie din gorj, cu doi copii, 10 si 8 ani.
                  5.Intr-o zi m-am intalnit cu ei, plangand.
                  6.Desi sustineau ca au spus sarut-mana, a trebuit sa mearga fiica-mea (23ani) cu ei sa cumpere niste salam si paine.
                  7.Repetau incontinuu: ce insemna nem to do romano.
                  8.Pentru ca pe vremea scolii mele bozgorii aveau 10% locuri la TOATE FACULTATILE DIN ROMANIA, INCLUSIV IASI, am avut 4 colegi care nu stiau sau nu voiau sa spuna sarut-mana nici dupa cei 5 ani de facultate.
                  9.Pentru cei din bucale, la pregatire si atributii de serviciu egale au salariu de 3-5 ori mai mari.
                  10.Cica consuma benzina la ambuteiaje.
                  11.Am amutit cand mi s-a spus asta.
                  12.Daca ai in portbagaj o navetuta de vin, un casulet de 15kg., o coada de peste de 15-20kg., o palincuta de Zalau de 5-6 fiole, te pupa si in fund si se rezolva totul cat sa ai timp sa ajungi pe inserate acasa.
                  13.Pentru aprecierea ridicolului situatiei, incerc sa spun pe scurt.
                  ...Investitie de 2,300,000.oo EURO. Am dat 6 note justificative pt. diferente SF aprobat - PT de licitat. Una dintre ele: la un volum de pamant de 988 mc, diferenta era de 0,70mc. Adica cca. 1,5 lei noi. Am dat extemporale 3 luni.
                  Pentru nu stiu care sat unde ajung doar cu ocazia informarii tip proba "talpa pamantului"

7.bis.Trebuiau sa cumpere ceva de mancare. S-au intors fara, plangand.
                  Romanii au asigurat multiculturalitatea etnica. Asa a fost si este si azi.

8.bis.
                  Cine a avut de a face cu jmecherasi de bucale, stie ce spun.
                  Parca regret ca am postat o ceva situatie justificativa care nu este stiuta de romani in general. Tocmai ascunderea acestor realitati ale vietii curente ma enerveaza.

Comment

• Nea coco.Care minciuna pe jumatate si copy/paste fara interpretare.Vad ca vati suparat la postarea mea intr-un topic unde am precizat ca nu se pune lichid de frana in pompa de servo 'directie'.Se discuta strict despre servo directie si nu are nici un punct comun cu servo frana.Va suparati pe mine pe topic tehnic si ma blamati pe off topic?Si daca dau copy/paste de pe un site ce e in neregula.Trebuia sa postez 2 milioane de cuvinte referitoare la acel lucru sau sa pun direct raspunsul fara prea multe adaosuri?De multe ori postez cu copy/paste pt ca sunt cuvinte care probabil nu stiu sa le traduc (fiind limbaj tehnic),iar daca le traduc in program suna aiurea pt ca nu am dictionar tehnic.Nu stau in 'centru',sunt de la tara si am cei 7 ani de acasa.

Comment

• Originally posted by gmihai24 View Post
                      Nea coco.Care minciuna pe jumatate si copy/paste fara interpretare... Nu stau in 'centru',sunt de la tara si am cei 7 ani de acasa.
                      Regret aceasta postare.
                      In nici un caz nu m-am referit la matale. Noi doi si majoritatea de aici, incercam sa ne vedem de treaba noastra.
                      Sa ajutam cat stim si putem. Mai si gresim. Nu este un capat de tara.
                      Cautam date tehnice, coduri, rezolvari. Le semnalam colegilor.
                      Nu este vina matale ca ceea ce se gaseste afara este un vis pentru cei dinauntrul Romaniei.
                      Problema mea este cu postacii care incearca sa ne distruga acest forum.
                      Atunci mi se pune pata.
                      Sa ma acuze colegul @Siegfried de nu stiu ce, fara cap si coada, asta este o mica problema a mea.
                      Mai spusesem. De acord sa ma ciupe o cioara cu ciup. Dar ma apuca strechea cand aia cioara n-are n-are nici 7 zile de acasa, nici ciup.
                      Seara buna.
                      Last edited by epurare_coco; 07-26-2012, 19:57 PM.

Comment

• Atunci va cer scuze.Stiu ca mai am multe de invatat si niciodata nu vom sti tot sau suficient,dar am trecut prin multe,atat greutati ale vietii cat si locuri de munca diverse.Nici aici nu este lapte si miere.Si exact cum ati spus,daca nu stiu ceva caut pe net.De multe ori mi-am demontat si montat componente din masina personala doar ca sa filmez si sa arat celui care are probleme sau care nu stia cum se demonteaza componentele respective.Nu mint pe forum ca nu am dece,nu am cerut bani la nimeni cand am reparat ceva la vreo masina(doar berea ce am bauto impreuna) si nici nu fac reclama la magazine.Eu doar recomand pe acelea cu care am colaborat si sunt de incredere.

Comment

• Nene Coco, am spus mai sus, eu nu sunt un diletant ca dumneata (o spun cu responsabilitate), asa ca nu ma pronunt cu orice pret pe orice problema numai ca ma mananca degetul. Si nu vorbesc fara cap si fara coada, ti-am zis doar punctual pe cateva probleme ca ai gresit grav. Nu mai departe de aceasta pagina m-ai acuzat de minciuna ca apoi sa spui ca o regreti. (lichidul de frana in pompa de servo directie)

Dumneata vei fi credibil insa cand vei pune filmuletul cu acceleratia de la 60 la 140 in 3 secunde, sau cat a fost intervalul.
                          Altfel nu sunt nervos, si nici nu-ti mai raspund indiferent de cate ori imi mai pomenesti numele, nu intru aici sa ma cert cu cineva, cine vrea sa te creada, n-are decat, dar ma indoiesc ca e macar un singur om. Ce e aia "cioara cu ciup", ca nu cunosc expresia?

Comment

• off topic

Dupa unele statistici oficiale , in Bucuresti locuiesc circa 2 000 000 de cetateni .

Dupa parerea mea , "originali" , cu cel putin doua generatii in spate ( de parinti si bunici ) , sunt vreo 800 000 . In rest , de pe unde a vrut D'zeu si comunistii , cand au construit fabrici si uzine .
                            Nici unul , din cei 800 000 , nu foloseste expresia "bucale" . Acest cuvant , a sosit cu personalul de navetisti si pietari care tranziteaza capitala in fiecare dimineata , lasand , seara la plecare mormane de gunoaie in urma lor .

La "bucale" se da mita , ca sa te descurci in sistemul birocratic ? .

Hai sa vedem de unde erau originari membrii guvernului boc ( ultimul guvern , care a promis ca starpeste coruptia din Romania ) , in frunte cu fostul prim . Hai sa vedem de unde veneau hoardele de consilieri , sefi de departamente , sefi de agentii , directori si directori adjuncti , fel de fel de sefi si sefuleti , pusi pe capatuiala , veniti cu trista-n bat la Bucuresti , dar cu carnete de partid in buzunar , si plecati cu vile si masini + conturi grase prin strainataturi .
                            Sunt cumva de la "bucale" , seful dna si sefa csm ? . Sau suspendatul ? .

Vreme de 10 ani , cat am lucrat ca transportator , am strabatut toata tara , de la N la S si de la E la V .
                            Cum ma vedea un "militian" provincial ca am numar de Bucuresti la masina , cum incepea controlul . Chiar daca eram in perfecta regula , nu scapam fara o mica atentie . La fel procedeaza si "militienii" din Bucuresti cu soferii care au masini cu numere de provincie .

Nu te poti enerva . Atat ii duce mintea . Si conducatorii .

Comment

• Ma enerveaza ca nu am plecat dracului din tara asta cand trebuia, ca am crezut in faptul ca se poate realiza ceva aici, ca am facut facultate si masterat degeaba, ca am facut armata si o scoala de ofiteri degeaba, ca am platit dari la stat degeaba, sa-si ia altii amegheuri si brabusi.
                              Faceam naibii taximetrie in Philadelphia, luam un jeg de Tiguan dupa 5 ani si un apartament la Unirii si ma operam pe creier pe banii statului (ala), sa-mi scoata complet gargaunii din cap.
                              Sent from my ST18i using Tapatalk

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                              Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Originally posted by Siegfried View Post
                                Nene Coco, am spus mai sus, eu nu sunt un diletant ca dumneata (o spun cu responsabilitate), asa ca nu ma pronunt cu orice pret pe orice problema numai ca ma mananca degetul. Si nu vorbesc fara cap si fara coada, ti-am zis doar punctual pe cateva probleme ca ai gresit grav. Nu mai departe de aceasta pagina m-ai acuzat de minciuna ca apoi sa spui ca o regreti. (lichidul de frana in pompa de servo directie)

Dumneata vei fi credibil insa cand vei pune filmuletul cu acceleratia de la 60 la 140 in 3 secunde, sau cat a fost intervalul.
                                Altfel nu sunt nervos, si nici nu-ti mai raspund indiferent de cate ori imi mai pomenesti numele, nu intru aici sa ma cert cu cineva, cine vrea sa te creada, n-are decat, dar ma indoiesc ca e macar un singur om. Ce e aia "cioara cu ciup", ca nu cunosc expresia?
                                Nu cred in afirmatia matale: responsabilitate.
                                Ai postat peste tot doar copy-paste de pe goagla.

Regret ca Dl.Gmihai24 a crezut ca era vorba de Dlui.

Colegul George_B: Cu tot respectul pt domnul coco si al meu w202 benzinar accelereaza de la 60 la 140 in aproximativ 4-5 secunde fara prea mare efort.Daca binevoiti a ne invata cum am putea sa scoatem sub 4 secunde ar fi ideal.
                                Asteptam sa spui: MB-ul meu are atatia CP. De doua luni de la deschiderea acestui subiect, am incercat faza ... si am obtinut. Am exersat ... ore, am consumat atata combustibil, am folosit turatia medie de ... Nu am reusit decat ... Vreau si eu sa fac asta.
                                Ce spui matale? Da un film.
                                Am postat niste poze si, luat la misto' ca este ruginita, prezentarea a fost stearsa. Nu m-am suparat. Or fi fost niste ratiuni. Asa ca film nu ma gandesc sa fac. Pentru ca nu sunt teribilist.
                                Eroarea mare a umanitatii este ca istoria se uita desi se repeta cu religiozitate.
                                Individul OM nu invata decat din propria experienta. La batranete apar regretele. Daca si cu Parca erau intr-o barca ...
                                Sunt totusi curios. Ai matale vreo postare in care spui: eu am patit asta, am facut asa, am incercat ailalta, am fost la service-ul ala si am rezolvat asta asa. Ma indoiesc ca sunt dese.

Chestia cu cioara sta cam asa: ideea acestei postari. Experienta si munca mea este luata in batjocura de un exemplar care nu face nimic. Doar ia la misto' munca unora.

Dar te pricepi extrem de bine sa ma enervezi ca sa fiu banat.
                                Succes in munca Tovarase.
                                Last edited by epurare_coco; 07-27-2012, 15:11 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF