Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai n-am comandat-o asa , dar asa s-a nimerit, oricum, e o masina foarte intretinuta, a fost masina unui batranel (si chiar nu e poveste de adormit copiii), a luat-o in leasing, garantie pana la 100.000km, toate reviziile la timp si la reprezentanta, acum are 130.000, interior ca nou, etc, etc, culoare super si rara, crystal blue metallic, xenon, spalator faruri, trapa...deci totul suna foarte bine, doar ca omul a comandat-o fara AC ca avea probleme cu plamanii. Oricum, anul asta vreau sa-i pun clima, nu ma las, voi aloca chiar 4-500E pentru asta, sper sa ajunga :P

Comment

• Pai daca nu are clima ,nici macar AC atunci in spatiul acela ce are sau e gol .Nu cred ca exista asa ceva,poate pui o poza cu asa ceva ,ca nu s-a mai vazut.

Comment

• Panoul de comanda din bord e identic cu cel al unei masini cu clima automata, +, -, temperaturi, tot, doar ca lipseste butonul ECON. In cel mult 2 zile primesc masina si voi pune poze

Comment

• Asta:

Comment

• Pai din cate stiu eu ECON e butonul de aer normal(de afara) nu de climatronic sau ce putin la Skoda asa e ,Audi nu am avut dar banuiesc ca sunt cam aceeasi mancare de peste.

Comment

• Dreptatea c a impartito p forum fatza d mn moderatoru ZEUS acuma, si pt asta nu vreau sa mai am de-a face cu el si astfel implicit cu forumul asta.....d-aia si protestez scriind asa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bn k p mn ma pot face 2 muieri d useri intr-un fel oricum nu foarte jignitor da totusi, iar eu knd am repliat inapoi numa io am fost d vina, da las k nu-i bai k asa i-a da si la deshtept viatza inapoi inca cu dobanda de camatar!!!!!!!!!!
              Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

• Esti cam agitat

Comment

• E cald... o sa-i treaca .

https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
                  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

Comment

• Sunt nervos pe un dobitoc (altfel nu pot sa ii spun), care lucreaza la o firma care se ocupa cu amenajarea spatiilor verzi din oras, care taia iarba cu motocoasa pe langa masina mea. Masina in parcare cu husa pe ea...

A doua zi (ieri) era sa-mi smulg parul din cap cand vad ca dobitocul ala a atins cu motocoasa husa cu care era invelita masina. Si sa vezi ce sfinti au coborat pe pamant....
                    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                    W123 280CE
                    W126 500SEC
                    W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

• Ma enerveaza asta: http://content.ad20.net/Storage/3520...&url=http%3A//
                      Da' rau de tot..., ca daca nu-i acorzi alea 15 secunde se tine de capul tau. Mda, reclama - sufletul comertului... %$tui mamica lui de comert
                      Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

Comment

• Click aici pentru a accesa instant pagina dorita

Comment

• Asta vroiam sa spun, ca mai tot timpul se pot ocoli/anula aceste reclame.

Comment

• Extensia AdBlock pt Chrome/Mozilla
                            proud owner of "Jeanette" - A160 W168, Elegance, 102 hp, anul 2000

Comment

• Mircea sandu trimite 3 bilete la meci ro-hu familiei copilului mort!!!
                              Last edited by mircea600sel; 09-04-2013, 21:53 PM.

Comment

• O sa postez aici ca sa nu deschid alt topic doar pentru atat.
                                Inaine de a citi mentionez ca astea sunt doar niste pareri si idei.Nu vreau sa ma cert si nu vreau sa supar pe nimeni.

Nu ma enerveaza insa clar e deranjant pentru mine si poate pentru altii oricum am mai vazut problema amintita pe un topic dar fara efect.
                                PROBLEMA este ca de fiecare data cand folosesc functia search prima pagina mi-e inundata de threaduri intitulate "buna ziua" , "help" etc.Ei bine adevarul este ca foarte multi nu folosesc search-ul dar cei ce il foloesc se confrunta cu problema asta.Eu lecturez forumul zilnic si incepe sa devina o problema treaba asta.
                                Propun ca la deschiderea fiecarui topic sa se impuna titluri specifice (exceptie sectiunea de prezentare).Alta propunere ar fi infiintarea unei sectiuni sau un thread atent supravegheat de catre moderatori express pentu propuneri ( promovarea, administrarea forumului, discutie idei fie ele cat de traznite etc parerea mea "off topic" ar trebui sa contina acel thread propuneri/discutii catre moderatori , fiindca imi imaginez ca fiecare moderator s-a saturat sa se certe cu userii despre diverse pe threaduri cu problemele oamenilor sau threaduri deschise de useri din exces de zel pentru neintelegeri.
                                Deci impunerea titlurilor specifice problemelor postate si un topic eventual cu stiky pentu eventuale propuneri, nu neaparat la off-topic.
                                Repet astea sunt doar pareri ,idei si propuneri deale mele nu imi sariti in cap pentru niste pareri.Nu vrea sa supar pe nimeni vreau doar sa se optimizeze putin forumul poate sa se si extinda cu un thread nou mai specific.
                                Am vazut moderatori care mai corecteaza titluri sau fac curat atat in thread cat si intre theaduri deci pentru acei oameni respectele mele pentru munca ce o faceti dar nu toti fac treaba asta.Si in caz ca am suparat pe cineva scrieti-mi pe privat sa nu umplem threadul degeaba.
                                Last edited by dinamix; 09-15-2013, 20:19 PM.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF