Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by adidc View Post
    Pe mine ma enerveaza ca nu-ti proiectez o terasa acoperita ca sa poti face gratare si pe ploaie...
    ) Si pe mine ma enerveaza ca nu ti-am spus pana acum de problema asta.Ti-am pus jos 2 poze cu gratarele de la cele 2 case.

Cand ma onorezi cu prezenta sa vedem ce gust are ceafa/costita fripta pe ele?
    Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
      ) Si pe mine ma enerveaza ca nu ti-am spus pana acum de problema asta.Ti-am pus jos 2 poze cu gratarele de la cele 2 case.

Cand ma onorezi cu prezenta sa vedem ce gust are ceafa/costita fripta pe ele?
      Mircea,tata, e soare deci rezulta GRATAR!

Comment

• Originally posted by steradulescu View Post
        Mircea,tata, e soare deci rezulta GRATAR!
        In Sagului e soare si sunt 4 grade.As merge sa fac niste "animale moarte" la gratar dar as vrea sa le mananc tot afara si parca nu prea imi vine

sigpic

Comment

• Din poze rezulta clar. 50% din parfumul fripturii se duce pe cos ca este dirijat. Fata de un gratar in aer liber. In toate partile.
          Este valabil doar daca ploua si iti este foame!
          Pentru mine este nu numai o nuanta, este definitoriu. Aerisire din toate partile, ca in Delta la scrumbii ( ca se apropie sezonul lor).
          Last edited by epurare_coco; 03-23-2013, 19:43 PM.

Comment

• Ma enerveaza ca cineva isi bate joc de mine.

Am muncit 2 ore sa caut cele mai scurte postari din zecile de declaratii de dupa cursa, sa le translatez in romana.

Anul trecut am fost acuzat ca am ? oprit ? pe cei care nu postau strict despre MB in F1. Cum puteam?

Nu ofer informatii. Pai alea sunt peste tot. Am postat totusi informatii generale.

In principal cred ca trebuie sa incercam sa avem o parere proprie. Buna sau rea, nu cu trimiteri in stanga sau dreapta.

Acum vreo ora si ceva sa intamplat ceva dubios. Stergerea comentariului si rezultatului cursei. A unor poze de mare sensibilitate, cu specific local, cum nu exista in UE sau USA.

Mai grav este ca o postare a fost atribuita altcuiva. In 5 minute am raportat.
            Macar sa nu mor prost. Sau banat aiurea, ca altadata.

De o ora astept.

Si eu am timpul limitat. De aceea postez aici.
            Last edited by epurare_coco; 03-24-2013, 19:51 PM.

Comment

• Originally posted by epurare_coco View Post
              Am muncit 2 ore sa caut cele mai scurte postari din zecile de declaratii de dupa cursa, sa le translatez in romana.
              ...
              In principal cred ca trebuie sa incercam sa avem o parere proprie. Buna sau rea, nu cu trimiteri in stanga sau dreapta.
              Pai ori traduci ori pui pareri proprii?

Comment

• Pai, sa inteleg ca stiti cine le-a sters?
                Si nu are curaj sa spuna cu aprobarea cui? Sau cum altfel?

Dar si cine ataca extrem de des calculatorul meu prin serverul de Bucuresti? Cand folosesc oricare alt calculator, n-am probleme!

Oricum, existenta dvs. pe aici are doar doua repere: obsesia contra mea si sofismul.

Comment

• Stiu, ca doar cu asta ma ocup, cu informatiile Pai crezi ca iti pot spune gratis?

Comment

• Originally posted by Siegfried View Post
                    Stiu, ca doar cu asta ma ocup, cu informatiile Pai crezi ca iti pot spune gratis?
                    Vreau un pic de seriozitate...Cine intra in calculatorul lui nea'Coco?

De ce e greu sa recunoasteti?

sigpic

Comment

• Seful meu direct pe linie ierarhica este la intalnire cu presedintele, cand se intoarce la birou ii voi cere permisiunea scrisa sa declasific informatiile. Imi cer scuze pentru asteptare. Renunt insa la pretul meu in exchange.

Comment

• In puii mei!!voi va bateti capu' cine intra in calculatorul lui nea'Coco si eu nu stiu ce sa fac ! Sa ma dau cu sania ori sa fac sky nautic.
                        La bucuresti zapada, la Constanta ploaie si vant.
                        Astea probleme serioase...
                        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

Comment

• Astea-s probleme? Astea-s bucurii, eu zic sa te bucuri de drift.. Din pacate noi n-avem timp, trebuie sa ne ocupam de atacurile cibernetice concentrate pe zona galati, prin sud spre sud-est.

Comment

• Nu atacurile sunt problema. M-am obisnuit. Doar sa stiu de ce le face. Doua postari succesive sterse in 3 minute, dupa aparitia lor.
                            De siguranta se ocupa Norton-ul, ca de aia il platesc.

Acuma la Galati totul este blocat. Zapada doar 25cm, sulurile insa au si 1m. Si ninge si bate vantul in continuare! Realmente nu se poate iesi din cartiere!
                            Si am treaba la Braila si Barlad. Pentru mine este aproape un dezastru de reprezentare. Sedinte amanate din cauza mea, nu am mai patit asa ceva de 10 ani.
                            Asi pune lanturile. Si cu ce m-ar ajuta? Cu 100 de tiruri blocate?
                            Last edited by epurare_coco; 03-26-2013, 15:43 PM.

Comment

• Pai de aia s-au inventat telefon si internet nene coco, sa faci sedinta de la distanta
                              Plange lumea dupe matale?

Ai vazut ponta cu stroe si cu dragnea cum fac? Video tati..
                              Last edited by Siegfried; 03-26-2013, 16:17 PM.

Comment

• Daca dvs. credeti ca proiectarea se face cu telefonul cand excrocii de drumari executa apa-canal-epurare, inseamna ca va place sa mirositi trandafirii prin punga de celofan.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF