Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce vă enervează(acum)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mircea600sel
    replied
    Originally posted by epurare_coco View Post
    Clasice? Ma gandeam si la Tommy. Nu ne-am nascut ieri. Am avut si noi sperante. De ce ni le trimiterti cos?
    Explica ce ai vrut sa spui aici ? Iar vorbesti singur sau te crezi vreun filozof? M-am saturat de gesturile tale de mare ganditor.

Leave a comment:

• epurare_coco
    replied
    O ceva de dinainte de cand nu aveam voie sa ascultam. O ceva care induce liniste si relaxare. O ceva care te trimite la meditatie. Sau operele ROCK nu sunt compatibile cu cele culte? Clasice? Ma gandeam si la Tommy. Nu ne-am nascut ieri. Am avut si noi sperante. De ce ni le trimiterti la cos?

Pe vremea mea se spunea: din repertoriul international. Astazi nu se mai poarta. Si avem chiciuri.

Am spus clar: pentru un drum de 1 si 1/2 ore. Normal ca nu poate fi "o melodie".

Shane Lake are 1ora si 35 min.

Cea mai lunga melodie pe care o cunosc este Nopti in satin alb de Iron Butreflay la tokio. 23,5 min.
    Last edited by epurare_coco; 05-04-2013, 14:15 PM.

Leave a comment:

• mircea600sel
    replied
    Cea de la "Ce muzica va place". Saptamana trecuta alta. Solicitat explicatie. No raspuns. Idem acuma doua saptamani. No raspuns.
    Tu pe ce lume traiesti?Te-ai uitat si tu la restul colegilor cum posteaza?Mai mult ca sigur ca NU !

Ce melodie e asta ?

Pentru un drum linistit de o ora jumate'
    Hulit in '70, adorat in '71:
    Jesus Christ Superstar

De la Wikipedia, enciclopedia liberă !

Album de Andrew Lloyd Webber și Tim Rice
    Lansare octombrie 1970
    Gen passion music, rock
    Durată 86:56
    Casă de discuri Decca/MCA/Decca Broadway
    Producător Tim Rice, Andrew Lloyd Webber

Jesus Christ Superstar este o operă rock din 1970 realizată de Andrew Lloyd Webber și Tim Rice. Albumul constă într-o dramatizare muzicală a ultimei săptămâni din viața lui Isus Hristos de la intrarea Sa în Ierusalim până la Crucificare.

Inițial, albumul a fost cenzurat de către BBC.

Subiectul albumului are la bază Evangheliile sinoptice dar și cartea lui Fulton J. Sheen, The Life of Christ, care compară toate cele patru Evanghelii. Cu toate acestea în centru se află relațiile dintre personajele principale, în special Isus, Iuda și Maria Magdalena.

Albumul a ajuns până pe locul 1 în clasamentul Billboard în 1971.Cuprins [ascunde]
    1 Tracklist
    1.1 Disc 1
    1.2 Disc 2
    2 Single-uri
    3 Personaje principale
    4 Personaje secundare
    5 Principalii muzicieni

Disc 1
    "Overture" (3:56)
    "Heaven on Their Minds" (4:21)
    "What's The Buzz/Strange Thing Mystifying" (4:13)
    "Everything's Alright" (5:14)
    "This Jesus Must Die" (3:33)
    "Hosanna" (2:08)
    "Simon Zealotes/Poor Jerusalem" (4:47)
    "Pilate's Dream" (1:26)
    "The Temple" (4:40)
    "Everything's Alright (reprise)" (0:34)
    "I Don't Know How to Love Him" (3:36)
    "Damned for All Time/Blood Money" (5:07)

Disc 2
    "The Last Supper" (7:06)
    "Gethsemane (I Only Want to Say)" (5:32)
    "The Arrest" (3:20)
    "Peter's Denial" (1:27)
    "Pilate and Christ/Hosanna (reprise)" (2:43)
    "Herod's Song (Try It and See)" (3:00)
    "Juda's Death" (4:14)
    "Trial Before Pilate (including The Thirty-Nine Lashes)" (5:12)
    "Superstar" (4:15)
    "The Crucifixion" (4:01)
    "John Nineteen: Forty-One" (2:04)
    Toate cântecele au fost scrise de Tim Rice (versuri) și Andrew Lloyd Webber (muzica).

Single-uri
    "Superstar" (1969)
    "Everything's Alright" (1971)
    "I Don't Know How to Love Him" (1971)

Personaje principale
    Ian Gillan - Isus Hristos
    Murray Head - Iuda Iscarioteanul
    Yvonne Elliman - Maria Magdalena
    Victor Brox - Caiafa
    Brian Keith - Ana
    John Gustafson - Pilat din Pont
    Paul Davis - Petru
    Mike d'Abo - Regele Herod

Personaje secundare
    Annette Brox, Paul Raven, Pat Arnold, Tony Ashton, Madeline Bell, Lesley Duncan

Principalii muzicieni
    Neil Hubbard - chitară electrică
    Henry McCulloch - chitară electrică, chitară acustică
    Chris Mercer - saxofon tenor
    Peter Robinson - pian, pian electric, orgă
    Bruce Rowland - tobe, percuție
    Allan Spenner - chitară bas

Categorie: Albume din 1970

Leave a comment:

• epurare_coco
    replied
    Doar din respect pentru dvs. si cei trei-patrru colegi corecti:
    Cea de la "Ce muzica va place". Saptamana trecuta alta. Solicitat explicatie. No raspuns. Idem acuma doua saptamani. No raspuns.
    Last edited by epurare_coco; 05-04-2013, 13:54 PM.

Leave a comment:

• cutaresku
    replied
    Ce postare ti s-a sters astazi, nea Coco? Pe ce topic?

Leave a comment:

• epurare_coco
    replied
    Originally posted by adip1962 View Post
    Ce ma enerveaza?
    1. Ca exista foarte multi "pusti" care cred ca daca cumpara mai pe nimic un mercedes, in cazul meu A klasse, acesta ar trebui sa si mearga foarte bine. Nu au rabdare sa citeasca topicurile scrise de oamenii bine intentionati si incep altele, desi subiectele ridicate au fost dezbatute unele pana la epuizare.
    2. Ma mai enerveaza cei care afirma ca vor MB si apoi isi iau opel... ca-i mai ieftin!
    3. Ma mai enerveaza ca aceiasi tineri, chiar daca le dai sfaturi bune, nu tin cont de ele...
    4. Ma enerveaza reclama din dreapta
    5. Ma enerveaza ca nu pot edita de mai multe ori sau dupa o perioada scurta de timp, daca am iesit de pe acel topic. Mie unuia nu-mi vin toate ideile bune odata...
    6. Ma enerveaza ca nu mai am rabdare si-i invidiez pe cei care au
    7. Ma enerveaza ca nu am bani sa-mi schimb trapa si au venit caldurile
    si mai pot scrie o gramada de alte puncte, dar nu vreau sa va enervez si pe voi!
    Toate bune si sarbatori linistite!
    Subscriu cu o precizare. Deja mai multi colegi au semnalat aceste aspecte. Ok. Eu sunt bosorog. Mai am ceva rabdare. Dar si DVS.?

Postez pentru ca de o luna si ceva mi se sterg postari. Bune, rele, sunt ale mele. Meritam o explicatie. NO. Astazi, ultima. Idem, NO.

Se mentin postari ale unor tineri cu manifestari de bosorogi: bancuri porcoase de bosorogi la andropauza.

Stiu deja: Banare fara motivare urmeaza.

Leave a comment:

• mircea600sel
    replied
    Originally posted by adip1962 View Post
    Nu merge "dubluclimatronicul" ?

Leave a comment:

• adip1962
    replied
    Ce ma enerveaza?
    1. Ca exista foarte multi "pusti" care cred ca daca cumpara mai pe nimic un mercedes, in cazul meu A klasse, acesta ar trebui sa si mearga foarte bine. Nu au rabdare sa citeasca topicurile scrise de oamenii bine intentionati si incep altele, desi subiectele ridicate au fost dezbatute unele pana la epuizare.
    2. Ma mai enerveaza cei care afirma ca vor MB si apoi isi iau opel... ca-i mai ieftin!
    3. Ma mai enerveaza ca aceiasi tineri, chiar daca le dai sfaturi bune, nu tin cont de ele...
    4. Ma enerveaza reclama din dreapta
    5. Ma enerveaza ca nu pot edita de mai multe ori sau dupa o perioada scurta de timp, daca am iesit de pe acel topic. Mie unuia nu-mi vin toate ideile bune odata...
    6. Ma enerveaza ca nu mai am rabdare si-i invidiez pe cei care au
    si mai pot scrie o gramada de alte puncte, dar nu vreau sa va enervez si pe voi!
    Toate bune si sarbatori linistite!
    Last edited by adip1962; 05-03-2013, 18:01 PM.

Leave a comment:

• flavyus1987
    replied
    Undita si la balta ca incepe carasul

Leave a comment:

• epurare_coco
    replied
    Dupa sedinta de distrugere de astazi a firmei de proiectare unde sunt doar angajat, am fost la piata sa iau, pentru Duminica, niste scrumbii. De 40 de ani fac asta si nu banuiam sa ma pacalesc.
    Aratau corect, ochi clari si sticlosi, branhii rosii.
    Ajuns acasa, dupa curatarea solzilor, doar una (din 10) parea in neregula. Dupa curatarea burtii, toate cele 10 - marime medie, si-au aratat oasele.

Adica, anul asta, m-am pacalit.

Si ma enerveaza ca nu mai pot invita pe nimeni, ca stiu ce va iesi dupa gratar. Noi ne punem presul in cap si gata. Ca s-au terminat banii alocati.
    Sper sa nu se invite nimeni anul asta. Ca imi este rusine.
    Last edited by epurare_coco; 04-25-2013, 19:47 PM.

Leave a comment:

• cutaresku
    replied
    Ia toje si nu numai asteia.

Leave a comment:

• LauLaur
    replied
    Intr-adevar, enervanta reclama, i-am tras si eu cativa draci

Leave a comment:

• steradulescu
    replied
    Ma enerveaza ca peste scrisul din topicuri apare reclama aia cu HBO si nu gasesc de unde pot sa o sterg plus ca nu vad sa citesc ca nu se compacteaza scrisul ci se suprapune peste reclama.

Leave a comment:

• Zeus
    replied
    @Siegfried Pauza pentru flame!

Leave a comment:

• Siegfried
    replied
    Gata am anuntat politia! Maine la 7 AM vin mascatii, coco ar fi bine sa lasi usa deschisa si sa-ti bei cafeaua decofeinizata si fara zahar inainte; astia intai o sparg si apoi striga "deschide! politia!"

SEMNAT
    Vine Politia!

Leave a comment:

Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF