9 milioane...
... de voturi sunt doar in mintea decrepitilor de la Curtea Constitutionala, care joaca asa cum le dicteaza matrozul mahmur (stapanul lor care i-a numit in functie). Remember reducerile de pensii si salarii: pentru pulime a fost constitutional sa se taie, dar pentru ei nu.
In alta ordine de idei, mi-e greu sa cred ca in tara asta sunt peste 18 milioane de alegatori, cand noi nu mai suntem decat 20 de milioane cu totul.
In privinta prieteniei baselu-ciori (deh, electoratul fidel al pdl
), pe mine nu ma mira ca romanii au uitat: a curs prea multa apa pe Dambovita de cand porcul bercea mondialu i-a daruit lantisor la madam baseasca. Romanul uita de la mana la gura, dar nu asta este grav. Grav este ca romanii au inceput sa se tignizeze-manelizeze, iar asta va avea consecinte mai curand decat ne asteptam.
Bottom line: mi-e teama ca Mircea are dreptate, zdreanta va reveni la Cotroceni pe 30 iulie, iar noi o vom tine din palme-n pumni, pane ne vom lua inima in dinti si macar la anul vom vota ce trebuie.
Originally posted by mircea600sel
View Post
In alta ordine de idei, mi-e greu sa cred ca in tara asta sunt peste 18 milioane de alegatori, cand noi nu mai suntem decat 20 de milioane cu totul.
In privinta prieteniei baselu-ciori (deh, electoratul fidel al pdl

Bottom line: mi-e teama ca Mircea are dreptate, zdreanta va reveni la Cotroceni pe 30 iulie, iar noi o vom tine din palme-n pumni, pane ne vom lua inima in dinti si macar la anul vom vota ce trebuie.
Comment