Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

O intrebare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O intrebare

Salutare , sunt nou pe forum si am o intreabare daca ati putea cu totii sa ma ajutati ... Imi puteti zice niste informatii despre Mercedes c180 w202 ... Cum este intretinerea ? Despre motor , despre tablarie , si un raport pret-calitate ... In curand , va venii timpul achizitionarii unei masini , iar c180 este de mult in acea lista . Va multumesc anticipat .

Originally posted by eu_alex94 View Post
    Salutare , sunt nou pe forum si am o intreabare daca ati putea cu totii sa ma ajutati ... Imi puteti zice niste informatii despre Mercedes c180 w202 ... Cum este intretinerea ? Despre motor , despre tablarie , si un raport pret-calitate ... In curand , va venii timpul achizitionarii unei masini , iar c180 este de mult in acea lista . Va multumesc anticipat .
    Buna Alex,bun venit pe Forum,cat despre informatia solicitata gasesti tot ce te intereseaza pe pagina principala la discutii despre C class.
    Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Exista mai multe posibilitati de a descarca manuale. Ar fi mai remarcabile KNIGA 1000 - 51 Mb -pdf (in ruseste) si MB Haynes - 220Mb - corectate in jpeg.

Comment

Multumesc de ajutor .

Comment

De folos mai poate fi si adresa (in franceza): julien.biay.free.fr/mercedes .. si www.autoweb-france.com/.. dar si ...jp group a/s ...- coduri piese. La ultimul nu mai tin minte cum am ajuns. Bafta!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF