Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fun :d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Levi View Post
    Niciodată nu-i prea devreme ...
    Levi, betivanul, asta mic, e al tau? Simpatic!

Comment

• Interesant...
      Attached Files

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

• Originally posted by ElCid View Post
        Levi, betivanul, asta mic, e al tau ?
        Nu, e a lu' mă-sa ... Ăsta e din ultima "producţie" a lu' tac-su, că de 2 ori pe an musai trebe să urmeze chemarea naturii ... iar rezultatele urmează a fi distribuite pe rând, ca de fiecare dată, până acum ... Acum sunt numai 2 pui, şi deja au fost ceruţi amândoi. Aşteptăm să mai crească un pic, şi le facem buletin la ţară ...
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

• Pai nu-i mai simplu sa-i sterilizezi? Ca scapi de probleme si ai liniste si pace in curte. Eu am sterilizat si pisicile si motanii, din cauza ca nu gaseam stapani responsabili ptr. pui si din motive de vagabondaj la motani. Acum toti stau acasa, nu se mai lupta si nu mai am grija puilor. Aptitudinile de vanatori nu s-au pierdut si nici nu sunt obezi.

Comment

• )))

Comment

• Merge un ungur la magazin si ii cere vanzatoarei:
              - Dati-mi un bere!
              - Nu se spune un bere ci o bere!
              Vine unguru' la magazin a doua zi si ii cere vanzatoarei iarasi:
              - Dati-mi un bere!
              - Domnule draga, nu se cere un bere ci o bere. Cand veniti data viitoare cereti corect O BERE!
              Merge unguru' a treia zi incercand sa tina minte cum sa ii ceara vanzatoarei bere...
              - Dati-mi bere.
              Vanzatoare intreaba mirata:
              - Cate?
              Ungurul, sigur pe el:
              - O!

sigpic

Comment

• Ia priviti aici tuning... http://www.4tuning.tv/H9fMeiQF7Dk/Ce...sina_Tico.html
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

• Am vazut-o acum cateva zile. Asa porcarie eu nu am mai vazut.
                  E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                  C180 W202, 1994
                  W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Parinte...am pacatuit...
                    - Zi-mi, fiule!
                    - Am fost la o petrecere...si acolo am intalnit o tanara....si o voce imi zicea `Fa-o!..Uite cum arata!`...iar alta voce imi zicea `Ai copii si nevasta acasa....nu o face!`
                    - Si ce ai facut, fiule?
                    - Pai...n-am facut-o...dar am pacatuit cu gandul....
                    - Fiule...trebuie sa te duci acasa....si timp de o saptamana sa bei cate 3 galeti de apa pe zi.
                    - De ce trei galeti, parinte?
                    - Pentru ca asa bea un bou!

sigpic

Comment

• Originally posted by mircea600sel View Post
                      Parinte...am pacatuit...
                      - Zi-mi, fiule!
                      - Am fost la o petrecere...si acolo am intalnit o tanara....si o voce imi zicea `Fa-o!..Uite cum arata!`...iar alta voce imi zicea `Ai copii si nevasta acasa....nu o face!`
                      - Si ce ai facut, fiule?
                      - Pai...n-am facut-o...dar am pacatuit cu gandul....
                      - Fiule...trebuie sa te duci acasa....si timp de o saptamana sa bei cate 3 galeti de apa pe zi.
                      - De ce trei galeti, parinte?
                      - Pentru ca asa bea un bou!
                      )))))))))))) chiar ca e un Bou
                      W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
                      E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
                      YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
                      GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

Asphalt F*ck*r

Comment

• N-as zice. Parca asa ar trebuie sa fie, nu? Nu stiu voi, dar eu provin dintr-o familie care a trecut printr-un divort.
                        Cine nu vrea nu trebuie sa se insoare. Nu te obliga nimeni.

I know...I'm no fun...
                        E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                        C180 W202, 1994
                        W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

• Attached Files
                          Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!

Comment

• Originally posted by Sor3L View Post
                            Este pur adevar...care se numeste furt pe fata. La vremea cu caruta erai obligat sa dai banii, iar acuma dai de buna voie si nesilit de nimeni!!!
                            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                            W123 280CE
                            W126 500SEC
                            W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

• Am vazut imaginea asta pe un blog al unui impatimit de BMW, cu toate astea recunostea si el ca Mercedes-ul este deasupra .

mercedes-vs-bmw1.jpg
                              Mercedes-Benz C180 Elegance

Just like he said..."Now go home and get your f****n' shinebox !

Comment

• Originally posted by zbanghy1986 View Post
                                Am vazut imaginea asta pe un blog al unui impatimit de BMW, cu toate astea recunostea si el ca Mercedes-ul este deasupra .[ATTACH]77050[/ATTACH]
                                ... postul #2521 ...
                                Lord W126 500SE -> 2.5D
                                Lady W123 230C -> 240D
                                W124 -> 200D
                                W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                                Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                                Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF