Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fun :d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• arhitect
    cineva care n-a fost destul de barbat ca sa devina inginer, dar nici destul de gay ca sa se faca designer vestimentar;

bancher
    cineva care iti imprumuta umbrela lui, cand afara e soare si apoi ti-o cere cand incepe sa ploua;

belladonna
    in limba italiana - femeie frumoasa; in engleza, matraguna - un foarte bun exemplu de sinonime;

boy scout
    un copil imbracat ca un tampit sub comanda unui tampit, imbracat ca un copil;

consultant
    cineva care foloseste ceasul sotiei tale, iti spune cat e ceasul si apoi iti cere bani pentru asta;

dans
    frustrarea verticala a unei dorinte orizontale

diplomat
    cineva care-ti spune sa te duci dracului intr-un fel care te face sa-ti incepi ziua cu dreptul;

dragoste
    cuvant din 8 litere, 3 vocale, 5 consoane si 2 idioti;

durere de cap
    metoda contraceptiva cea mai des folosita de femei;

economist
    un expert care va sti maine de ce ceea ce a prezis ca se va intampla ieri, nu s-a intamplat azi;

fidelitate
    o puternica mancarime cu interdictia de a te scarpina;

indiferenta
    atitudine adoptata de o femeie pentru un barbat care n-o intereseaza; interpretata de barbat ca 'se lasa greu';

intelectual
    cineva capabil sa se gandeasca mai mult de 2 ore si la altceva decat la sex;

munca in echipa
    posibilitatea de a da vina pe altii;

nevasta
    femeia care te incanta o luna si te descanta toata viata;

nimfomana
    termen aplicat de fiecare barbat oricarei femei, careia ii place mai mult sexul decat lui;

prieten
    definitia unei persoane de sex opus, care are acel 'Nu stiu-ce' care elimina orice dorinta de a incerca vreodata sa te culci cu el/ea;

preot
    cineva caruia toti ii spun 'parinte', in afara de copiii lui, care ii spun 'domnule';

programator
    cineva care rezolva o problema, pe care nu stiai ca o ai, intr-un fel pe care nu-l intelegi;

psiholog
    cineva care se uita la oricine altcineva, cand o femeie frumoasa intra in incapere;

statistician
    cineva care e bun la cifre, dar nu are pic de personalitate ca sa fie inginer;

usoara
    termen aplicat oricarei femei, care are aceeasi morala sexuala ca a unui barbat
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

• Un tip vine acasa cu un mare buchet de flori pentru nevasta-sa, care ii zice: - Cred ca asta inseamna ca urmatoarele trei zile va trebui sa stau pe spate cu picioarele larg desfacute. Sotul: - De ce? N-ai nicio vaza?

Un tip suna la usa unui apartament. Usa se deschide si apare o gagica tare… - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Fara nici un cuvânt, gagica îi trânti usa în nas. A doua zi, tipul iar suna la usa , iar deschide gagica… - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? La fel de suparata, gagica îi trânteste usa înas. Seara discuta cu sotul ei, îi povesteste ce si cum. Acesta din urma decide sa ramâna a doua zi cu ea. Bineînteles, soneria se face auzita a doua zi. Gagica deschide usa si tipul pune obisnuita întrebare: - Doamna, dumneavoastra stiti sa faceti sex? Plina de tupeu, cu sotul ascuns dupa usa gata sa intervina, gagica raspunde: - Da! - Atunci, va rog sa faceti sex si cu sotul dumneavoastra ca sa-mi lase nevasta în pace

Un ascultator suna la un post de radio.
      - Buna ziua!
      - Buna ziua! Va ascultam.
      - Am gasit un portofel care contine 15000 dolari si un buletin de identitate pe numele Popovici Mihai. As vrea sa-i ofer o dedicatie muzicala.
      Last edited by pneu; 01-19-2009, 10:44 AM.
      W110-2.0 D 1966
      W115-2.0 D 1971
      W123-2.4 D 1982

Comment

• Un tip vine acasa si-si gaseste sotia dezbracata pe hol facand spagatul. - Ce faci aici draga, intreaba sotul? - Uite dragul meu! Am facut yoga aici pe hol si nu mai pot sa ma ridic ca mi s-a lipit pasarica ca o ventuza de gresie. Incearca tipul sa o ridice, nu reuseste! Cheama si vecinul sa-l ajute, nimic. - Nu ai un ciocan sa spargem gresia din jurul pasaricii, intreaba vecinul ? -
        Esti nebun, zice sotul! O placa costa 150 de euro! Mai bine ma duc sa
        chem salvarea! Pleaca tipul si cand vine, vede ca vecinul se juca cu
        tzatele nevestii. - Tu ce dreaq faci acolo ma ? - Pai m-am gandit sa o excit sa se umezeasca, ca asa poate putem sa o impingem in bucatarie ca acolo ai gresie ieftina…

Comment

• Un popa il ia pe Ion sa-l ajute la sapat. Popa ii spune: − Ma Ioane, du-te si adu alea 2 sape! − Bine, parinte! Se duce Ion in casa la fetele preotului care erau 2 si le spune: − Mi-o spus parintele sa va regulez! − Nu-i adevarat! zice una. Ion deschide geamu si striga: − Pe amandoua, parinte? − Pe amaaandooouaaaaa!
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

Comment

• 2 poziti sexuale noi...

.Roaba galopantă:
            În timp ce i-o tragi capră , o apuci de coapse sănătos. Exact în acelaşi timp i-o înfigi în fund până la rădăcină şi îi ridici picioarele în aer. Confuzată şi luată prin surprindere, va începe să pedaleze din mâini, ca să îşi scoată penisul din fund, răcnind cât o ţin plămânii. Tu o ţii în continuare sănătos de craci, să nu îi pună în pământ şi o menţii adânc înfiptă, alergând după ea. E lejer, nu scapă că tu dai din picioare şi ea din mâini. De ce e excitantă: Habar n-am.
            Da’ e hazlie
            Unde se poate practica: Şi în casă, da’ cel mai bine pe un loc întins, să aibă unde să pedaleze. Pajişte, sală de sport, ce vrea muşchii tăi
            Câte calorii se ard: Oho. Căcălau. Mai ales ea. Se ard 100 numa de la cât o să i se bulbuce ochii...

Olandezul Sburator...
            Asta e simplă şi de efect. În timpul sexului, fix când i-e lumea mai dragă partenerului, urli “Acum vine OLANDEZUL ZBURĂTOOOR!”. Şi nu faci nimic. Continui ce făceai inainte. Şi observi privirea de nedumerire a partenerului. Întâi e puţin terifiat/a “ce dracu’ vrea să facă nebunu/a asta?”. Se va opri puţin din ritm, foarte circumspect şi, după 5 minute de dubii, va trece la următoarea întrebare : “ Ce dracu’ a vrut să zică nebunu/a asta?”. Efectul e garantat şi partenerul va fi suspicios şi paranoic pe tot parcursul actului sexual. E bun de aplicat la bărbaţii care termină rapid. Nu prea o să se mai concentreze să termine rapid când o să îşi ocupe tot creierul să îşi dea seama ce inseamna... Unde se practică: Nu în Olanda Câte calorii se ard: Calorii nu. Neuroni daaaaaa.....

Comment

• Joaca cu ciocanul mare
              Exista doua tipuri de masini :
              1. care au fost lovite
              2. care vor fi lovite

Comment

• Un tigan intra intr-un bar, se aseaza la o masa si striga:
                - Ospatar, un rom aici.
                Ospatarul:
                - Te-am vazut da-te dracu!
                W110-2.0 D 1966
                W115-2.0 D 1971
                W123-2.4 D 1982

Comment

• Inventii, ce sa mai

Un posesor de Dacie a descoperit (pe forumul Dacia Club) avantajele … mersului serpuit. Replicile colistasilor nu au intarziat sa apara.

Un posesor de Aro (membru al comunitatii posesorilor de Aro), disperat sa afle consumul acaretului sau 4×4 si-a instalat … apometre pe conductele de benzina de tur, respectiv retur.

Ce inventii "interesante" ati intalnit pe Mercedes-uri?
                  1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
                  1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
                  dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

• Originally posted by 200ce_marius View Post
                    Un posesor de Dacie a descoperit (pe forumul Dacia Club) avantajele … mersului serpuit. Replicile colistasilor nu au intarziat sa apara.

Un posesor de Aro (membru al comunitatii posesorilor de Aro), disperat sa afle consumul acaretului sau 4×4 si-a instalat … apometre pe conductele de benzina de tur, respectiv retur.

E multi bre....

Comment

• E super tare... http://www.youtube.com/watch?v=9DW_j...e=channel_page

Sa prezentat beata la examenul pt obtinerea permisului de conducere http://www.youtube.com/watch?v=uW-97LVadTY
                      Last edited by doktor4carz; 01-25-2009, 23:28 PM.
                      W 123 -240 Diesel 1984

W 210 -250 Diesel 1996

Comment

• O masina este oprita la un filtru de politie. Politistul: D-le sofer, sunteti primul intr-o suta de masini care purtati centura de siguranta si din aceasta cauza ati castigat un premiu de 50 mil lei. Felicitari. Ne puteti spune ce aveti de gand sa faceti cu acesti bani? Soferul: Multumesc mult. Cred ca in primul rand o sa imi iau si eu carnet de conducere! Mama soferului: D-le politist, nu-l luati in seama. Intotdeanuna vb prostii cand e beat. Tatal soferului: Mai boule, ti-am spus sa nu mai furi masini cand bei. Fratele soferului(din portbagaj): Hai bre, am trecut granita sau nu?

Furnica alearga disperata prin padure... La un moment dat se intalneste cu leul: - Ce faci, furnicuto, unde alergi? - Pai, marite rege, n-ai auzit? - Nu, ce e? - S-a produs un accident ingrozitor... - Zi odata, ce e?! - Pai, s-au ciocnit elefantul si hipopotamul, rau de tot... - Bine, si ce treaba ai tu, de ce alergi ca disperata? - Ma duc sa donez sange!

Cand am ajuns la varsta de pensionare, m-am prezentat la oficiul de pensionare de care apartin. Doamna de la tejghea mi-a cerut actele personale, sa-mi verifice varsta. Am cautat prin buzunare, dar mi-am dat seama ca le-am uitat acasa. Am spus ca ma intorc mai tarziu si aduc actele de identitate. La care doamna: "Descheiati-va camasa"Am descheiat-o, si au aparut firele de par caruntite de pe piept. "Aceste fire carunte sunt destule dovezi" mi-a spus femeia si a preluat formularele completate. Ajuns acasa, i-am povestit foarte agitat neveste-mi cele intamplate la oficiul de pensii. La care nevasta-mea: "De ce nu ti-ai dat jos si pantalonii? Puteai primi si pensie de handicapat!"
                        Last edited by pneu; 01-28-2009, 17:31 PM.
                        W110-2.0 D 1966
                        W115-2.0 D 1971
                        W123-2.4 D 1982

Comment

• Originally posted by 200ce_marius View Post

Apometrele ,sunt de fapt si de drept debitmetre intrucat masoara volumul de fluid ce trece prin ele .
                          Chestia nu este de ras mai ales ca pentru a afla consumul efectiv de carburant la 100 km trebuie sa ai cunostinta de ceva matematica la transformari .
                          Tot acolo ,adica pe acelasi forum vei/veti gasi/regasi un topic despre care uni vor crede ca este o utopie sau chiar tampenie !
                          Injectie de apa !
                          Cititi cu atentie si mai discutam ,mai ales ca aceasta problema nu este deloc noua in istoria motoarelor .
                          Cu bine !
                          Last edited by baciudibaciu; 01-30-2009, 15:33 PM.

Comment

• Originally posted by baciudibaciu View Post
                            Apometrele ,sunt de fapt si de drept debitmetre intrucat masoara volumul de fluid ce trece prin ele .
                            Chestia nu este de ras mai ales ca pentru a afla consumul efectiv de carburant la 100 km trebuie sa ai cunostinta de ceva matematica la transformari .
                            Tot acolo ,adiica pe acelasi forum vei/veti gasii/regasii oun topic despre care uni or crede ca este o utopie sau chiar tampenie !
                            Injectie de apa !
                            Cititi cu atentie si mai discutam ,mai ales ca aceasta problema nu este deloc noua in istoria motoarelor .
                            Cu bine !
                            Nenea Baciu, mai radem si noi de semenii nostrii, da acu' cred ca o sa radem si de matalica, ca la felul in care ai postat...

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF