Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Fun :d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Legea anvelopelor

    Recunosc, "am furat" materialul de mai jos, dar am făcut-o în folosul comunităţii

    Premierul Emil Boc a semnat in aceasta dimineata noua lege a anvelopelor (Legea 1237 /2011), act care intra in vigoare imediat ! si care modifica substantial prevederile anterioare. Totusi, soferii nu trebuie sa fie speriati: noua lege va fi disponibila de maine in toate benzinariile din tara . Brosurile costa 10 lei si achizitioarea lor este obligatorie.
    Iata care sunt principalele modificari pe care le aduce noua lege:
    1. Cauciucurile de iarna devin obligatorii pentru toate categoriile de participanti la trafic, indiferent daca este vorba de autoturisme, motociclete, biciclete, role, carucioare de butelie sau cizmele de cauciuc folosite la promenada prin noroaiele drumurilor comunale si judetene. Legea nu face discriminari, asa ca fiti un cetatean corect!
    2. Fac exceptie de la aceasta regula cazurile sociale, care-si pot dovedi starea paupera cu talonul de la Audi Q7 sau Mercedes ML, cei care au SEN la numar, stroboscoape sau ceafa lata;
    3. Cauciucurile de iarna vor fi in trei variante diferite: pentru polei, pentru gheata si pentru ninsoare. Cetatenii sunt obligati sa foloseasca tipul corect de cauciuc pentru fiecare situatie. In caz ca situatia pe teren este amestecata, conducatorii auto trebuie sa foloseasca cel putin un cauciuc din fiecare tip, aici incluzand si rezerva;
    4. Cetatenii de etnie rroma care-si pun lanturi la cauciucuri sunt rugati ca, mai intai, sa le scoata de la gatul pirandelor;
    5. Rotile de rezerva ale autoturismelor dotate cu anvelope de iarna trebuie neaparat sa fie de vara. In caz ca soarele apare subit, roata trebuie montata de urgenta in locul uneia de iarna, pentru a nu primi amenda;
    6. Cetatenii sunt obligati sa-si monteze cauciucuri de iarna chiar daca nu intentioneaza sa mearga cu masina in timpul iernii. Aceasta ar putea fi furata pana la primavara si nu putem pune hotii - niste cetateni nevinovati - in pericol;
    7. Soferul oprit de organul politienesc are obligatia sa ii explice acestuia ce inseamna anvelopele de iarna, care sunt simbolurile necesare indicate de RAR si, daca se simte cu musca pe caciula, sa-si completeza singur un proces verbal. In cazuri extreme, soferul trebuie sa ii faca loc politistului in masina, pe timp naprasnic cu vijelie si ninsoare, iar aeroterma sa fie pe treapta maxima de caldura;
    8. Soferul prins alergand in localitate cu peste 100 km/h, pe timp friguros cu zapada si polei pe carosabil, cand vizibilitatea este aproape de 0, este obligat sa prezinte legitimatia de "coleg" sau sa ii prezinte pe urmatorii, in functie de posibilitati: Mihai Eminescu, Lucian Blaga sau I.L. Caragiale, bine impaturiti sau flancati in talon, pentru a ajunge acasa de sarbatori cu masina;
    9. Soferul care este prins ingreunand traficul sau provocand accidente din pricina lipsei unor anvelope specifice sezonului rece va face cheta pentru a strange bani de cauciucuri noi de iarna, de la toti soferii care intarzie din cauza acestuia. Pensionarii, studentii si femeile gravide platesc doar 50% din tariful cerut.
    10. Politia va verifica in mod minutios orice conducator de Logan. Daca acesta este in regula, oamenii legii au obligatia sa constate daca respectivul individ are trusa de prim ajutor, roata de rezerva, ratele platite la banca, unghiile taiate si, evident, sapca sau caciula de astrahan.
    Lord W126 500SE -> 2.5D
    Lady W123 230C -> 240D
    W124 -> 200D
    W208 CLK200 -> 2.0

    W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
    Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
    Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

    Comment


    • Aia cu Loganu' e prea tare ... mi-au dat lacrimile
      Lord W126 500SE -> 2.5D
      Lady W123 230C -> 240D
      W124 -> 200D
      W208 CLK200 -> 2.0

      W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
      Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
      Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

      Comment


      • Originally posted by Levi View Post
        Aia cu Loganu' e prea tare ... mi-au dat lacrimile
        Hai ca la mine in oras este un Fiat care are semnul de la Ferrari...si eu ma rad de fiecare data cand vad masina.
        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

        W126 280SE
        W123 280CE
        W126 500SEC
        W220 500L

        'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

        Comment


        • G POWER :

          Stefan

          Comment


          • Super tare :

            http://bit.ly/guWJ21 Nissan Patrol. We targeted other SUV drivers around Dubai. On several different days at many different locations, we blocked in their SU...


            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

            Comment


            • Pe asta ati vazut-o?Scuze daca a mai fost postata.

              Comment


              • Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

                Comment


                • Mercedes vs McDonald,,,,
                  Attached Files

                  Comment


                  • Siguranta si incredere in russia



                    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
                    Ford- 1937 (nerestaurat)
                    Chrysler Plymouth- 1936 (nerestaurat)
                    Chrysler Plymouth- 1939 (nerestaurat)
                    W126 - '87, 500SEL
                    W126 - '88, 300SEL
                    Simson 425 s - '57

                    Comment


                    • Un banc fain.

                      După nuntă, tânăra şi proaspăta nevastă îi spune soţului:
                      - Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum înainte: Daca seara când vii acasa şi vezi că îmi este părul ordonat atunci nu vreau să fac sex cu tine, dacă părul îmi este puţin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau să fac sex cu tine, iar dacă părul meu arată complet dezordonat şi “şifonat” atunci sigur că vreau să fac sex cu tine.
                      - Bine draga mea, zice soţul, hai să-ţi spun cum văd eu acum situatia asta: seara când vin eu acasă beau bere. Dacă beau numai o bere înseamnă că nu vreau să fac sex cu tine, dacă beau două beri înseamnă că ori vreau să fac sex cu tine ori nu … dar dacă beau trei sau mai multe beri fii sigură că mă doare-n pix de freza ta.

                      Comment


                      • Intresanta poza!
                        Attached Files
                        CJ-20-AMN.

                        Comment


                        • Daca nu ati chiulit de la engleza:

                          Stefan

                          Comment


                          • Rusi astia si masinile lor

                            Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.



                            Ford- 1937 (nerestaurat)
                            Chrysler Plymouth- 1936 (nerestaurat)
                            Chrysler Plymouth- 1939 (nerestaurat)
                            W126 - '87, 500SEL
                            W126 - '88, 300SEL
                            Simson 425 s - '57

                            Comment


                            • Nu stiu daca a mai fost:

                              Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.



                              Oricum, e super tare!
                              W123 280E Blue Green Metallic

                              W126 280SE Champagne Metallic
                              W126 280SE Black Blue Metallic
                              W126 500SE Lapis Blue Metallic
                              W126 500SE Midnight Dark Blue

                              W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                              W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF