Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

se poate trece o masina de pe societate NP pe persoana fizica?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• se poate trece o masina de pe societate NP pe persoana fizica?

as vrea sa stiu daca se poate trece o masina de pe societate non-profit pe persoana fizica..

daca fundatia mai exista si au trecut cel putin 5 ani, de cand a fost inmatriculata pe fnudatie se poate. deci minim 5 ani si sa mai existe fundatia, sa o poata radia si sa faca contract de vanzare-cumparare

Comment

poi fundatia inca exista, nu are activitate, a fost infiintata doar pentru inmatricularea unui w123[deci pot sa inmatriculez cobra ]
      eu vreau sa desfintez societatea ca nu are activitate si in scopul asta as vrea sa o trec pe pers fizica
      ai putea sa-mi dai niste detalii in legatura cu actele, te rog, daca-ti sunt la indemana, mersi

Comment

pai masina trebuie sa fi fost pe fundatie minim 5 ani. daca au trecut 5 ani se face vanzare-cumparare normal. intre fundatie (reprezentata prin X) si persoana fizica si apoi decurge totul ca la orice cumparare de masina

Comment

aham, poi e de 11 ani pe fundatie, multsam fain de info!

Comment

Cred ca trebuie sa-ti faca un act de donatie firma non-profit

Comment

ms nel, asta nu ar fii o problema.

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF