Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ce meserii avem?... Cum ne castigam painea?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si eu, una am studiat si alta fac, daca am facut management si relatii vamale, ar trebui sa stau in vama, da mie i-mi place sa trec prin ele.
    acum numar valurile dintr-un cazino, pe un vapor.
    Marinarul.tk
    Proud owner of C180/96

Comment

Eu am o slujba secreta... atat de secreta ca nici eu nu stiu ce fac!
      Bugetar sarac si fara speranta!
      DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY !!!

Comment

Cat de secreta colegu? Si eu sunt bugetar, profesor de matematica la un liceu. E cumva o rusine sa mai fii si bugetar in ziua de azi??? E drept ca stam cu mana intinsa la mila statului dar.....mergem cu Mertzane, ce pielea mea.....! In speranta ca vor veni si vremuri mai bune.

Comment

Păi nu-i nici o ruşine să fii bugetar, atâta doar că îţi râd în nas cei cu pseudovalori, scuipând seminţe din maşini scumpe. Or veni şi alte vremuri - speranţa moare ultima .
          Există patru lucruri care nu se mai întorc niciodată: cuvântul spus, săgeata trasă, trecutul şi o şansă ratată.
          Mercedes W116 200D (Amalia)
          Mercedes W123 280E (Tigresse)-făcut istorie, vândută unor ţepari, prin alţi ţepari, rust in peace
          BMW 850 4990cmc (Black Beauty)
          Ford Explorer XLT 4000cmc (Haiduc)
          http://www.youtube.com/watch?v=SKd0VII-l3A

Comment

Eu sunt doctor veterinar si posesor a 2 javre obraznice.
            Merge treaba dar trebe sa mai lucrez si cu proprietarii pacientilor,ca deh ei platesc!
            Attached Files
            Last edited by caesar; 03-30-2008, 21:22 PM.

Comment

lume multa...meserii diverse...eu am o diploma de inginer TCM...dar a cazut odata cu regimul acela...ma rog, dupa 1990 am facut diverse activitati particulare, iar in ultimii ani m-am ocupat cu imobiliare...un domeniu simpatic !!

Comment

vorbesc pe diferite forumuri cu posesori de masini, le dau sfaturi, ma intalnesc cu ei, le cer masina o tura si ii las fara masini.asa imi castig existenta.D
                glumeam.am 20 ani, elev in clasa a 12a, dau acuma bacu, banii vin din cer...dar vin cam putini deocamdata

Comment

Originally posted by MociornitaCosmin View Post
                  vorbesc pe diferite forumuri cu posesori de masini, le dau sfaturi, ma intalnesc cu ei, le cer masina o tura si ii las fara masini.asa imi castig existenta.D
                  glumeam.am 20 ani, elev in clasa a 12a, dau acuma bacu, banii vin din cer...dar vin cam putini deocamdata
                  daca stai suit pe avataru' ala....cade destul....sau o fi a lu' tata...?
                  p.s. ai plecat tirziu la scoala, simpaticule.....

Comment

eu lucru la un depozit de piese auto import, mai mult nu am ce spune

Comment

Am mai pierdut o franzela. Acum, doar din photo mai traiesc.
                      Prostia si Hotia au cucerit Romania.

Comment

am beut cerneala......sofer de camioane si alte cele.....ata ete....
                        P.S.: nu am prea vazut soferi p-aicea....fain de voi:P

Comment

Originally posted by catsomania View Post
                          Păi nu-i nici o ruşine să fii bugetar, atâta doar că îţi râd în nas cei cu pseudovalori, scuipând seminţe din maşini scumpe. Or veni şi alte vremuri - speranţa moare ultima .
                          Era o melodie care spunea "Speranta moare ultima... DAR MOARE!!!"
                          DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY !!!

Comment

scurt....banca
                            '94 E 250 diesel W124
                            '88 300 SE W126
                            '96 Suzuki Vitara 1.6
                            '01 Land Rover Discovery II

Comment

De terminat am terminat TCM-ul de 2 ani.

Ciorba & franzela - Dep. Planificare al unei firme cumparata de niste austrieci dar condusa de romani si se vede. Sunt platit destul de bine dar si f mult stres si colegi fff invidiosi&frustrati.

Comment

Originally posted by csongi View Post
                                scurt....banca
                                la ce banca lucrezi?poti sa obtii un credit?intra pe mine sa vorbim

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF