Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce meserii avem?... Cum ne castigam painea?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sunt nou pe aici(inca nu am aprobare sa scriu si pe celalalte topicuri,dar sper sa ma accepte adminii),am absolvit Universitatea "Transilvania" Brasov,Facultatea de Inginerie Mecanica,sectia Autovehicule Rutiere si sincer nu am invatat mai nimic practic,doar teorie care in scurt timp se uita,si nu cred ca este vina mea.
    Am 23 de ani si in prezent sunt somer,sper sa ma angajez cat mai curand si ideal ar fi intr-un service auto din care sa invat ceva.

    Comment


    • Tehnician electronist,lucrez la un service autorizat si repar echipamente electronice aflate in termen de garantie.Domeniul meu:camere foto digitale,dvd playere/home cinema,radiocd auto,radiocasetofoane cu cd,combine muzicale.
      W202 elegance / 1.8 benzina,1993

      Comment


      • Consilier - Corpul de Control al Primului-Ministru.
        sigpice60 525d

        Comment


        • Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
          Consilier - Corpul de Control al Primului-Ministru.
          Opa,il stii cumva pe Gabi Efimov?

          Comment


          • Bineinteles. Doar suntem colegi de 3 ani.
            sigpice60 525d

            Comment


            • Eu sunt jurist la Autoritatea Veterinara. Si acuma dupa 4 ani de justitie inca tusesc dupa uniforma de politist.......vrabia malai viseaza......da n-am eu fata de politie........

              Comment


              • Originally posted by T_o_r_q_u_e View Post
                Bineinteles. Doar suntem colegi de 3 ani.
                Say hi to him

                Comment


                • Sall la toata lumea, eu Victor sunt din Bucuresti si am un camion de 7,5 t pe care il si conduc. Din noiembrie 2009 nu mai am de munca(pana atunci am carat cu flanco),acum pe masina am prelata 6,20/2,45/2,36 adica 15 europall. Cine are vreo relatie in acest domeniu si ma poate ajuta e binevenit si bineinteles raman dator. Victor 0766266423, sunt interesat si de contract
                  Attached Files
                  Last edited by Victor@Daniel; 01-29-2010, 16:23 PM.

                  Comment


                  • Originally posted by telcean1 View Post
                    Say hi to him
                    Done.
                    sigpice60 525d

                    Comment


                    • 99-2003 bisnitar telef mobile,2004-2006 intermedieri rar,2006-2008 reprez medical,2008 2009 import auto germania,august 2009 si pina in prezent crucea rosie norvegia.pe linga astea iubesc mercedesul clasic si nu ma pot abtine cand vad cotete abandonate..le as lua pe toate si le as da viata din nou.

                      Comment


                      • Originally posted by claudio View Post
                        august 2009 si pina in prezent crucea rosie norvegia
                        Daca nu sunt indiscret imi spui si mie cum se plateste la Crucea Rosie ?
                        Imi poti trimite un PM daca nu vrei sa afle toata lumea.
                        Au venit si la noi la liceu cei de la Crucea Rosie de la Constanta sa ne intrebe daca vrem sa ne ducem ca voluntari, dar din pacate nu am putut sa ma inscriu pentru ca sunt ultimul an si nu am timp.

                        Comment


                        • Eu am inceput 3 facultati....si nu am terminat niciuna.
                          De 7 ani lucrez in domeniu auto...de 3 ani am firma mea de piese de schimb auto(numai VAG, BMW si pentru prieteni MB)...de 1 an am deschis si service(tinichigerie-vopsitorie)
                          In concluzie, ma ocup de fiare...altceva nu stiu sa fac...si chiar imi place

                          Comment


                          • electrician auto,dar in materie de mercedes mai putin.

                            Comment


                            • Eu is betziv cu diploma...adica tehnician vinificator ca diploma, iar ca munca efectiva sunt berar. Da...fac bere de 10 ani intr-o fabrica din Ploiesti, dar sunt ani de cand nu m-am mai imbatat si luni de cand nu am terminat de baut o bere intreaga. Stiu ca suna ciudat. Nici mie nu-mi vine sa cred. Deci berea o dau eu pe la intalniri, numa` sa am timp sa ajung.
                              Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

                              Comment


                              • Facultate de Drept, adică jurist cu diplomă din '97, dar nu am practicat meseria asta decât 5 luni (puteţi să râdeţi de mine cât vreţi, ştiu că puteam să fiu "domnu doktor" cu diplomatu', dar n-am stomac pt. minciuni deliberate, şi mor încet într-un birou, nu pot trăi în cuşcă). De 12 ani sunt şantierist, tehnician (a doua diplomă - şi pe lângă asta vreo 20 de cursuri şi seminarii cu tot atâtea diplome, care dau bine, dar în cele mai multe cazuri nu-ţi folosesc la mai nimic). Concret, conduc o mână de oameni (un mic serviciu în cadrul unui mare combinat), care avem menirea să supraveghem la buna desfăşurare a lucrărilor de întreţineri şi modernizări clădiri în cadrul fabricii. Adevărul e că-mi place la nebunie ce fac, e altceva să gândeşti ceva şi să-l vezi după aia transpus în operă, decât să stai şi să lingi acte între patru pereţi. Atât ...
                                Lord W126 500SE -> 2.5D
                                Lady W123 230C -> 240D
                                W124 -> 200D
                                W208 CLK200 -> 2.0

                                W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                                Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                                Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF