Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Adevarul despre lumea in care traim...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Ia mai studiati ce ne pregatesc adeptii Noii Ordini Mondiale:

       Intr-o recenta emisiune „Interes general” transmisa pe TVR1, aflam ca:    „Setul de proceduri concepute de reprezentantii OMS va schimba din temelii standardele de siguranta alimentara. Codexul …

    Comment


    • #92
      Explicaţia biologică: au crescut în mediul uterin hrăniţi cu sânge prea îmbibat cu testosteron, hormon sexual masculin.
      Fals. Testosteronul nu este tot una cu sperma, unde in mare parte se gasesc spermatozoizi si alte substante in care acestia sa poata rezista cat mai mult (de ex. vitamine).
      Last edited by Emilliano; 12-01-2009, 16:58 PM.

      Comment


      • #93
        Si daca ar invia din morti parintele Arsenie unii tot nu ar crede ca a fost un om cu viata sfanta care a facut minuni cu ajutorul lui D-zeu si care inca mai face.
        In primul rand, nu ma intereseaza sfintenia sa. Nu despre asta am scris in postul de mai sus.
        L-ai dat de exemplu, iar eu ti-am aratat ca au fost ipostaze in care omul a vorbit niste imense gogomanii. Si mai sunt si altele, nu doar cele de mai sus.
        Bunul simt ar trebui sa opreasca pe oricine de la a-si da cu parerea despre subiecte pe care nu le cunoaste, cu atat mai mult pe cineva care se vrea lider spiritual, si care are o "turma" care il asculta.

        Aceasta aroganta intelectuala ma face sa rad si cand aud de teorii conspirationiste, revelate publicului de catre mari specialisti in teologie.

        In primul rand, cunostintele solide de teologie crestina echivaleaza cu cunostinte solide despre Legendele Olimpului, din punct de vedere stiintific si al adevarului istoric.
        In al doilea rand, faptul ca ai citit biblia si o stii pe dinafara nu iti da nici un drept sa vorbesti despre lucruri de care nu ai habar.

        Nu ma intelege gresit, nu e vorba de tine aici, ci despre o atitudine care ma deranjeaza, si pe care o vad din ce in ce mai des. Semidocti care invadeaza forumurile, fara sa fi citit mai nimic la viata lor, dar vorbesc de sus cu toata lumea, pentru ca il au pe dzeu de partea lor. Se pricep si la fizica, si la chimie, si la matematica, asta ca sa nu mai vorbim despre evolutionism

        Probabil ca multi dintre mercedisti au ca D-zeu mercedesul si nu pe cel adevarat.
        Eu cred ca exista si oameni care apreciaza aceasta marca pentru multele ei calitati, dar dau cezarului ce-i al cezarului si ce-i al lui D-zeu lui D-zeu.
        Paralela e nostima, dar ilogica.

        Abordarea ta apropo e dzeu e una irationala, care se bazeaza pe credinta. Nu ai nevoie sa intelegi, doar sa crezi.

        Ei bine, oamenii de pe aici, care sunt pasionati de masinile lor, sunt in general prezenti pe forum pentru a intelege cum functioneaza masinile astea. Iar odata intelese anumite treburi, poti sa rezolvi anumite probleme.
        Deci, ca le divinizam sau nu, abordarea e total diferita de ce ai scris tu mai sus.

        Comment


        • #94
          Originally posted by konijiro View Post
          ...atitudine care ma deranjeaza, si pe care o vad din ce in ce mai des. Semidocti care invadeaza forumurile, fara sa fi citit mai nimic la viata lor, dar vorbesc de sus cu toata lumea, pentru ca il au pe dzeu de partea lor. Se pricep si la fizica, si la chimie, si la matematica, asta ca sa nu mai vorbim despre evolutionism
          Aprecieri maxime pentru modul tau de a gindi.

          Comment


          • #95
            O sa dau cateva fragmente din infernalul plan pregatit de Lucifer omenirii, descoperit ortodocsilor rusi si aparut in anul 1905, sub numele de "Marsul distrugatorului":

            "Sunt slabit si invins ,dar mai posed inca marea forta de sugestie si voi zdrobi lanturile si catusele,voi trece peste hotarele universului si ma voi ridica impreuna cu legiunile mele,si-i voi sili pe oameni sa se rascoale,si voi incepe batalia,ultima batalie cu acest Miel bland.........Lucifer isi cheama legiunile sale si pe toti aliatii sai,care s-au predat intunericului......Trebuie sa distrugem credinta.....Sugestionati-acesta e singurul procedeu contra liberei vointe a omului.....Iar cand sugestiile noastre vor fi confundate de ei cu propriile lor ganduri,atunci poftele senzualitatii patimase si tainica dorinta de posesiune a sufletelor si comorilor pamantului vor seduce cugetul si inima lor.......Oamenii se vor sminti de tot in Dumnezeu si vor intra in alianta cu noi -demonii-si vor cunoaste ca progres real si unic numai culturalismul nostru-demonic si libertatea noastra-demonica,in timp ce pozitiile noastre intarite vor fi complet ascunse si inaccesibile pentru oameni,fiindca am reusit performanta ca existenta noastra sa fie negata cu desavarsire.........Sa abatem definitiv gandul omenirii de la acele lacasuri ceresti si de la speranta lor in nemurire care-i cheama in imparatia din inaltul cerului............Oamenii isi pazesc curatia sufleteasca si-si sensibilizeaza sacaitorul glas al constiintei care le reaminteste de Dumnezeu si de Sfintenia SA,noi trebuie sa-i impiedicam................Asa ca iata cum vom proceda:Cat mai multe impresii oamenilor-din cele mai felurite,captivand atentia printr-o succesiune febrila ,in fiecare minut,in fiecare secunda-la nesfarsit,fara preget:impresii tot mai noi si mai noi,mai atragatoare,mai surprinzatoare,fixand atentia.Mai intai de toate -procedeele de transmisie a undelor,gandurilor,dorintelor,a intregii fiinte-sa audieze de la distanta,sa-si comunice gandurile la distanta-ceva nemaipomenit,gigantic,stupefiant...........Sa-i apropiem pe oameni,sa-i adunam la un loc-inlaturati izolarea!...................Spulberati individualitatea,indepartati-l de interioritatea lor trezindu-le prin sugestii viclene curiozitatea fata de sclipitoarele inovatii.Captati-le toata atentia crescand fara precedent inventivitatea intelectuala.Toata acesta tehnica nebuna ,ne va sluji noua..................Chiar oamenii insisi vor rade de aceste surori ale naivei fantezii umane credinta,nadejdea si dragostea.......................Inspira-le libertatea,libertatea civilizata a bunului plac!..............Sugerati-le oamenilor fericirea momentana-placerea nu-i decat aici si numai aici!Luati in ras notiunea de pacat!Bateti-va joc de curatia si sfintenia vietii!Batjocoriti constiinta!....Sedintele spiritiste reprezinta campul vostru de activitate.....................ei nu vor mai cauta fericire si liniste sufleteasca in comuniunea cu Dumnezeu,in rugaciuni si in credinta,ci in contactul cu noi,in receptarea mesajelor scrise si miracolelor noastre,primindu-le ca pe niste revelatii superioare si afland in ele satisfacerea setei neinfranate de a patrunde in tainele ezoterice................."

            Cei care inca se indoiesc ca toate aceste lucruri sunt adevarate si ca traim vremuri in care ni se va cere "sa punem capul pe butuc" daca nu suntem de acord cu cei care vor sa instaureze noua ordine mondiala mai postez si acest link:
            Mercedes-ul e o stare de spirit!

            Comment


            • #96
              Uimiti-va de cat de mult costa pe romani un parlamentar, lunar.

              Un clip facut de cei de la HappyFish in care aflam exact cam cati bani se cheltuie pentru a intretine un parlamentar.

              Comment


              • #97
                Originally posted by Emilliano View Post
                Uimiti-va de cat de mult costa pe romani un parlamentar, lunar.

                http://www.youtube.com/watch?v=skWZ7QDVfqc
                Pe cind ne luminezi cit costa incompetenta unui presedinte?
                Imposibil de calculat, avind in vedere teribilul tupeu cu sloganul "Sa traiti bine!"
                Eu pot sa-ti spun cit este valoarea investitiei Kirchoff, nerealizata la Craiova. datorita incompetentei politice care ne guverneaza in prezent - intre 50 - 60 milioane euro, potrivit estimarilor respectivei firme. Oricine poate sa caute pe net, date despre aceasta firma si sa vada daca am sau nu dreptate.
                Eu zic sa lasam propaganda pentru alte spatii media.

                Comment


                • #98
                  Viitorul (foarte) apropiat...

                  Un interviu care circula zilele astea pe Internet.
                  Nu stiu cat de veridice sint spusele...judeca fiecare ce si cum...


                  In vreme ce romanii sunt hipnotizati de campania electorala, se trag
                  sforile de catre grupurile financiare care se pregatesc sa cumpere
                  activele majore ale tarii, in regim de solduri. O sa va invit sa
                  urmariti o discutie purtata de mine cu un bancher, pe tema scenariului
                  pentru 2010, si o sa va las sa trageti concluziile. Nu conteaza banca
                  unde lucreaza acest om, ci pur si simplu, strategia ampla, pusa la
                  cale peste capetele noastre, care par sa nu se mai dezlipeasca de
                  manipularile si circul campaniei electorale.
                  Un fost sef de la CIA spunea " daca stii cum si cu ce sa manipulezi
                  atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o
                  sa observe portavionul din dreapta lui".



                  UI : Cum priveste banca si grupul financiar din care faceti parte, ce
                  se intampla in Romania, in plan economic si politic ?

                  Bancher : Suntem incordati insa extrem de motivati, intrucat asteptam
                  producerea momentului la care lucram de circa 10 luni de zile; Banca
                  noastra si-a redus extrem de mult expunerea in Romania, a inchis
                  robinetul creditarii, si am trimis catre headquarter-ul grupului, cat
                  de multa moneda euro am putut; Repet, asteptam acum producerea
                  rezultatului muncii noastre, in cadrul unui plan la care participa
                  extrem de multe grupuri financiare si bancare externe.

                  UI : Adica concret in ce consta acest rezultat pe care il asteptati ?
                  Sperati in revenirea economica a tarii ? Veti relua creditarea ?

                  Bancher : Naivitatea este o slabiciune de caracter a romanilor; Ma
                  intrebi daca speram in revenirea economica a tarii ? Pai noi speculam
                  si vom castiga enorm de multi bani, tocmai in momentul in care,
                  economia nationala romaneasca, va atinge fundul cel mai de jos al
                  graficului.
                  Himerele legate de cresterile economice din 2010, sunt
                  lansate concertat de analisti, pentru ca aceasta este parte a
                  strategiei noastre, pentru a ne maximiza profitul pe care il vom face,
                  cand balonul speculativ imobiliar si al cursului valutar, ne va indica
                  faptul ca suntem pe trendul castigului maxim.
                  Ma intrebi daca vom relua creditarea ? Creditarea in Romania, s-a facut cu cap. Este adevarat, ca si guvernarea din 2007-2008 ne-a ajutat enorm, atunci
                  cand, ne-am consolidat si ne-am asigurat prin intermediul creditului
                  de consum, dependenta totala a populatiei active, a fortei de munca
                  romanesti.

                  UI : In se sens v-ati asigurat dependenta lor totala ?

                  Bancher : Simplu; Populatia Romaniei si romanul in general, are un
                  singur bun de pret, care ne intereseaza pe noi bancherii : activele
                  imobiliare. Mai exista si forta de munca a individului, insa aceasta,
                  dupa ce l-ai prins in mreje, este utila de speculat, pentru ca acel
                  individ va munci perpetuu pentru noi.
                  Trebuia sa ajungem cumva la
                  aceste active imobiliare ale romanilor. Normele BNR si legile, nu ne
                  permiteau sa putem acorda in masa, credite ipotecare, plus ca aceste
                  credite ipotecare, nu erau 100% avantajoase pentru noi. Asa , ca am
                  profitat de lentoarea in decizie a BNR, si am investit masiv in
                  publicitate pe segmentul creditului de consum.
                  Stiam inca de la bun
                  inceput, faptul ca, cei carora le acordam credite de consum, nu vor
                  avea resurse sa le restituie, astfel, incat, coroborat cu faptul ca,
                  stiam din 2008, ca aceasta criza financiara va lovi si Romania, am
                  calculat totul extrem de bine. Nu trebuia sa fii geniu bancar, ca sa
                  iti dai seama ca intr-o tara precum a voastra, pur si simplu, efectele
                  crizei urmau sa fie devastatoare pentru ca :
                  [1] nu mai produceati
                  nimic;
                  [2] pietele emergente sunt dominate de multinationale, legate
                  de grupurile financiare si bancare pe care noi le reprezentam;
                  [3]
                  urma sa aveti in 2009 un an electoral in care , pe fondul disputelor
                  politice, era de anticipat ca va veti sapa singuri groapa. La acest
                  din urma punct recunosc ca a trebuit sa ne implicam.
                  Si asta pentru
                  ca, daca in 2008, actualul presedinte avea o cota de popularitate de
                  vreo 60 %, noi trebuia sa incingem campania, pentru a impinge
                  politicienii sa ia masurile pe care noi le asteptam.

                  UI : Ce masuri asteptati sa ia politicienii ? Spuneti ca ati manipulat
                  partidele ca sa va atingeti scopul economic ?

                  Bancher : Iulian, hai sa ne gandim putin. Noi nu a trebuit decat
                  incingem spiritele, si sa creem un cadru in care, oponentul in alegeri
                  al actualului presedinte, sa recupereze handicapul de imagine, astfel
                  incat sa creem romanilor si politicienilor, impresia unei lupte
                  stranse. Iar de aici pana la luptele politice din Parlament, care au
                  intunecat mintile tuturor partidelor a fost doar un pas, insa decisiv
                  a fost momentul in care tara voastra a ramas fara Guvern.
                  Atunci, si
                  acum in acest moment, orice guvern se va forma, este legat ombilical
                  si total la mana noastra, intrucat, are nevoie de banii nostri, pentru
                  a plati salariile, pensiile, etc. Voi v-ati ales cu spectacolul din
                  presa, noi ne alegem cu banii si castigurile. Practic Romania este a
                  noastra, iar dependenta voastra de noi va deveni totala.
                  Actualul
                  presedinte, ne-a pus putin in dificultate, atunci cand a venit cu
                  guvernul PSD-PDL, pentru ca ceea ce noi ne doream era instabilitate
                  economica si politica.
                  A trebuit sa presam extrem de mult pentru ca
                  ruptura la nivel guvernamental sa se produca, sa cada guvernul, sa se
                  amane sosirea transei de bani de la FMI, insa pana la urma, cunoscand
                  mentalitatea colerica romaneasca, am reusit.

                  UI : Nu imi vine sa cred; este evident ca suntem naivi si starnim
                  furtuni in paharul cu apa; Hai sa revenim putin la acea legatura intre
                  casele romanilor si creditul de consum.

                  Bancher :Iti spuneam ca in 2008, am dat masiv credite de consum; am
                  dat bugetarilor, am dat angajatilor din sectorul privat. Atractia era
                  mare intrucat, nu trebuiau sa prezinte garantii, insa noi stiam ca in
                  2009, ne vom atinge scopul.
                  Si , in 2009, intr-adevar, pe fondul
                  crizei economice, au explodat restantierii. Asta inseamna ca oamenii
                  nu si-au platit ratele catre banci, iar noi am trecut la executare
                  silita. Aici am avut iar nevoie sa ne concertam eforturile, astfel
                  incat, sa nu existe grupuri financiare romanesti, companii sau
                  persoane private , care sa ne strice planurile, intrucat riscam sa ne
                  trezim ca vin sa cumpere activele imobiliare scoase la vanzare.
                  Asa ca
                  a trebuit sa lovim si mediul de afaceri privat, pentru ca oamenii de
                  afaceri, sa se lupte pentru supravietuire, si sa nu aiba lichiditati
                  pentru a cumpara nimic. A trebuit sa-i facem sa devina preocupati de
                  grija zilei de maine, si sub teama falimentului, ne-am eliminat
                  competitorii.
                  Seful BRD Soc. Gen. spunea intr-un ziar romanesc ca este
                  momentul sa ne eliminam competitorii. Exact asta facem, va eliminam
                  din jocurile economice din propria voastra tara.

                  UI : Ati eliminat concurenta autohtona, blocand creditarea pentru
                  firme si blocand piata executarilor silite ?

                  Bancher : Corect. Si nu a fost greu. Pe o piata interna gatuita de
                  blocajul financiar, firmele romanesti au fost sufocate de lipsa
                  lichiditatilor, iar guvernul din 2009 a fost lasat fara nici o
                  posibilitate de a asigura resursele financiare.
                  Daca intr-o tara
                  guvernul nu are bani pe care sa-i injecteze in economia nationala, iar
                  noi bancherii, va blocam accesul la credite, firmele ajung fix ca o
                  gradina de flori, expusa arsitei zilnice, pe care nu o mai uda nimeni,
                  si care pana la urma va muri. De aceea spuneam ca a trebuit sa ne
                  agitam putin pentru a impiedica acest guvern din 2009 sa puna in
                  aplicare masurile economice, si sa abatem atentia asupra luptei din
                  campania electorala.
                  Dupa ce ne-am asigurat ca pur si simplu nu va
                  exista riscul sa apara intrusi care sa cumpere activele imobiliare,
                  case, terenuri, scoase la vanzare de executorii nostri bancari, am
                  inceput sa trimitem pe banda rulanta dosarele celor care au luat
                  credite de consum , catre executori.
                  Nimeni nu a sesizat faptul ca, nu
                  ne interesa de fapt sa le vindem casele, ci sa manipulam piata
                  imobiliara, sa o tragem in jos, asigurandu-ne in acelasi timp, ca la
                  momentul potrivit, cand curba prabusirii imobiliare va atinge cel mai
                  de jos nivel, grupurile financiare din tarile noastre de origine, sa
                  cumpere masiv si la preturi de nimic aceste active.
                  Te asigur Iulian
                  ca in 2010, un apartament cu trei camere care in 2008 era evaluat la
                  150000 euro, va fi scos la vanzare , la executare silita, la preturi
                  de sub 30000 de euro si nu va veni nimeni sa cumpere, pentru ca in
                  2010 toti vor fi preocupati sa tina bani deoparte pentru ziua de
                  maine. Va fi momentul perfect sa cumparam totul pe nimic. Romanii vor
                  deveni chiriasi in propriile case, pentru ca acesta a si fost
                  obiectivul nostru primordial, si anume achizitiile la preturi infime.
                  Pentru asta era obligatoriu sa ducem piata imobiliara la un maxim,
                  pentru ca pe fondul prabusirii acesteia, noi sa culegem caimacul. Si
                  la plan se adauga si presiunea pe moneda voastra nationala.

                  UI : Ce presiune ? Vad acum ca leul se intareste, desi, intr-o tara
                  care nu produce nimic, aflata in criza politica, lovita de criza
                  financiara, nu imi explic care poate fi suportul de intarire a leului.

                  Bancher : Pai este vorba de aceiasi reteta, care se invata la orice
                  curs de MBA. Asa cum piata imobiliara a fost dusa de noi la maximuri
                  ireale, pentru ca trebuia sa va dam credite la valori foarte mari, ca
                  sa aveti pe urmatorii 30-40 de platit rate uriase catre noi, pentru a
                  deveni in acest interval de timp, atat proprietarii caselor voastre,
                  dar si asigurandu-ne ca veti munci voi si familiile voastre pentru
                  noi, pentru a plati aceste rate ireale, tot asa, bula speculativa a
                  monedei nationale, trebuie manipulata , insa in sens invers.
                  In cazul
                  speculatiilor pe moneda nationala, trebuie sa ducem leul la un nivel
                  minim, cat mai mic posibil, lasandu-l apoi sa explodeze, sa urce la
                  valori mari, valori reale, undeva catre peste 5 ron pentru un euro.
                  Adica vom face euro atat de scump incat, sa nu va puteti permite sa
                  cumparati activele imobiliare scoase la executare silita, nici cand
                  ele vor avea valori in euro, relativ mici, dar si pentru ca, micimea
                  salariilor romanilor, salarii platite in lei, sa faca din rata catre
                  banca, un cosmar al vietii de zi cu zi.
                  Totul legal, profitand de
                  naivitatea generala, de ternele lupte politice si de tot acest context
                  romanesc , care din 2006 lucreaza pentru noi si in interesul nostru.
                  Iata ca ieri euro era deja la 4,21 lei.

                  UI : Asadar totul este componenta a unui plan; cand va fi detonat ?

                  Bancher : In ciuda galopului inregistrat de alte active din aceeasi
                  clasa de risc in ultimele zece luni, leul nu are cum sa participe la
                  aceasta revenire , fiind evident pentru orice incepator, ca este totul
                  o bula speculativa ; " investitorii urmaresc cu ingrijorare mai intai
                  derularea acordului cu Fondul Monetar International, iar mai apoi
                  turbulentele de pe scena politica", spune Koon Chow, analist la
                  Barclays Capital, una dintre cele mai mari banci de investitii
                  britanice.
                  El considera ca euro ar putea sa coboare spre 4,1 lei.Balon
                  de sapun, care este un element al sarjei finale de cumparare a
                  Romaniei la OUTLET.Pentru ca defapt, prin incingerea campaniei
                  electorale, noi avem acoperirea perfecta ca nimeni nu mai are timp sa
                  ne strice planurile.


                  UI : Ce veti face cu acte active, cu casele romanilor ?

                  Bancher : Pai este esential sa controlam aceste active, intrucat, ele
                  sunt o moneda de tranzactionare pe pietele internationale. Uitati-va
                  la Dubai acolo unde expunerile bancilor noastre, se lovesc de nevoia
                  de a acoperi pierderile; Pierderile se acopera prin cresterea ritmului
                  de exploatare a muncii celor care au credite la banci.
                  Ei trebuie
                  constransi sa lucreze mai mult, si sa plateasca rate mai mari catre
                  noi. Avand in mana bunul cel mai de pret al unui om, locuinta, acesta
                  va munci pentru noi.
                  Recreem astfel sistemul sclavagist perfect, in
                  care aparenta de libertate, in care mintea si atentia cetateanului
                  este atrasa de lupta politica, fara ca cineva sa mai aiba timp sa se
                  gandeasca la ce li se intampla cu adevarat.
                  Iar cand se vor trezi va
                  fi de fapt foarte tarziu. Noua ne trebuie sa exploatam forta de munca
                  a voastra , sa va impingem sa munciti mai mult ca sa ne platiti noua
                  mai mult.

                  UI : Mai am o singura intrebare; Spuneti ca ati contribuit la
                  incingerea campaniei electorale, pentru ca trebuia sa saditi samanta
                  unei confruntari politice puternice, intrucat instabilitatea politica
                  era necesara; Concret, ati platit politicieni romani sa puna umarul la
                  actuala criza politica ?

                  Bancher : In mod evident, in 2007 si 2008 am sprijinit si sustinut
                  politicieni care aveau acces la fraiele guvernarii, ca sa fim lasati
                  sa derulam amplul program de acordare masiva a creditelor de consum.
                  In 2009 fiind an electoral, grija noastra a fost sa alimentam puternic
                  aparitia unui contracandidat puternic pentru actualul presedinte, care
                  avea o cota mare de popularitate, si am reusit. Mult mai usor si mai
                  ieftin decat ne imaginam. Sa ne intelegem : noua nu ne pasa cine va
                  iesi presedinte, pentru ca sunteti la mana noastra, in plan
                  guvernamental.
                  A fost mai usor pentru ca, aveti in Romania o pasiune
                  extrem de mare, sa va consumati energiile fix in directiile care nu va
                  aduc avantaje, care va ingroapa sansele la un viitor mai bun. Suntem
                  si noi uimiti de modul in care, marea masa a jurnalistilor, ne-au
                  facut misiunea mult mai usoara, implicandu-se in aceasta campanie
                  electorala emotional, doar pe fondul ideii ca actualul vostru
                  presedinte trebuie dat jos, fara sa aiba nici un fel de viziune
                  economica asupra realitatii.
                  Repet, noi doar am alimentat ascensiunea
                  unui oponent puternic pentru dl. Basescu, si restul l-a facut
                  mass-media, si naivitatea voastra , de la sine. Anul 2010 va aduce si
                  rasplata pentru munca depusa de noi in ultimii 4 ani, pentru ca vom
                  aduce Romania la statutul de tara total si , cel mai important,
                  ireversibil dependenta , de fraiele complicatului sistem
                  financiar-bancar mondial.
                  Nu vreau sa par cinic insa, in 1989, toate
                  activele tarii erau ale clasei proletare, adica de fapt ale nimanui,
                  fiind controlate de o mana de oameni care decideau in aceasta tara si
                  pentru a caror bunastare, muncea intreaga natiune.
                  La 20 de ani, veti
                  fi ajuns fix in aceeiasi situatie, adica nimic nu va mai fi in
                  proprietatea voastra, si veti munci sa va platiti datoriile. Iar
                  economia nationala va fi dominata de multinationalele controlat
                  indirect tot de noi, in vreme ce falimentele firmelor romanesti,
                  detinute de romani, vor continua si in 2010, intrucat fara finantare ,
                  fara credite, si cu un guvern care nu are resurse financiare, nu
                  exista sanse de supravietuire.
                  Astfel incat, tinerii romani vor avea
                  doar doua optiuni : angajati la stat, sau angajati la multinationalele
                  straine; In ambele variante, numai noi castigam.
                  Last edited by VLADD; 12-09-2009, 18:23 PM.

                  Comment


                  • #99
                    Fara cuvinte,cred ca singura tara din lume care nu v avea nici o treaba va fii mama Rusia acolo cred ca nu vor fi lasate bancile sa faca ce vor.Pf... o sa fie rau de tot o sa ne mancam uni pe alti.Credeti ca mai e ceva de facut??
                    Cu respct dany

                    Comment


                    • E foarte grav ce se intampla in tara noastra,chiar sub ochii nostrii.Strigator la cer.

                      Comment


                      • Originally posted by optimus View Post
                        Credeti ca mai e ceva de facut??
                        Totdeauna mai este ceva de facut...numai ca trebuie sa fii cu adevarat motivat!
                        Daca te gandesti numai la binele tau,cum fac majoritatea,atunci nu mai e nimic de facut...

                        Comment


                        • Ca un roman manipulat, necunoscator si prost, v-as intreba pe cei care va dati cunoscatori dupa interviul pus de colegul "vladruse" cam ce ar mai fi de facut pt noi prostimea ?
                          Sa emigram ?
                          Sa mai facem o revolutie ? ... ???
                          Mercedes-ul e o stare de spirit!

                          Comment


                          • Da,o reinstalare a sistemului operativ e indicata.....numai ca o revolutie nu mai ajuta,deoarece ati vrut in CE,adica joc de echipa..............,altfel spus ar trebui o revolutie europeana,adica imposibil....De emigrat nu recomand,ca nu ai unde sa te duci....X mariusb-cum motivezi ca sustinatorii credintei ce sustii sunt putrezi de bogati,adica papa si staff-ul sau?

                            Comment


                            • Originally posted by DMIHNEA View Post
                              ...mariusb-cum motivezi ca sustinatorii credintei ce sustii sunt putrezi de bogati,adica papa si staff-ul sau?

                              Ti-as raspunde eu si avand in vedere vechimea ta pe forum, poate sti si de ce indraznesc sa intervin.
                              Majoritatea clerului o duce binisor pentru ca se folosesc de credulitatea oamenilor. Totusi cam acelasi lucru il fac si demnitarii de stat si toti vor fi judecati dupa cum merita. In orice confesiune crestina, sunt oameni credinciosi care, si o spun din convingere, Il vor vedea pe Dumnezeu.
                              Credinta nu MAI are tare mult de-a face cu Religia. As merge pana acolo incat sa spun ca Religia e in mare politica, credinta e raportarea individului la Dumnezeu.
                              Sunt interesante multe din clipurile prezentate.
                              Oamenii sunt in general scarbiti de conspiratii si de manipulari dar culmea asta nu ii duce cu gandul la Apocalipsa sau Dumnezeu ci ii indeparteaza. Asta mi se pare interesant...si trist.
                              E220 cdi W210, 2001

                              E320 W210, 1997
                              C180 W202, 1994
                              W123 200D, 1978 cu inima de W124


                              Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                              Comment


                              • Originally posted by MARIUS B View Post
                                Ca un roman manipulat, necunoscator si prost, v-as intreba pe cei care va dati cunoscatori dupa interviul pus de colegul "vladruse" cam ce ar mai fi de facut pt noi prostimea ?
                                Sa emigram ?
                                Sa mai facem o revolutie ? ... ???
                                Colegu Marius,pai cum sa emigrezi..? n-ar insemna tot sa te gandesti numai la tine,si cum sa iesi doar tu din rahat?
                                Problema e ca in astia 20 de ani am cam uitat ca suntem romani,au disparut incet incet traditii,valori individuale,si cam tot ce ne reprezinta ca natie.
                                Ne-am lasat absorbiti de globalizare...asta s-a si vrut de catre cei care pregatesc demult crearea Statului planetar cu o unica guvernare-mondiala.
                                Rusia si China intr-adevar reprezinta inca niste mari puteri,acum depinde si de pozitionarea lor fata de evenimentul mai sus mentionat,restul...suntem ca niste oi bagate in turmele aceluiasi cioban(Uniunea Europeana,Uniunea Centr-africana,Uniunea Nord-Americana,U.Asiatica)

                                Deci,ce e de facut??? iti spun eu : sa-i facem sa-si bage multinationalele in cur! sa ne reamintim ca suntem romani,sa folosim produse autentice, romanesti,nu kkt-uri importate,sa sustinem o economie(bazata pe infrastructura romaneasca),agricultura,etc.Romania are destule resurse!!!
                                Eu personal nu mai bag un ban,in reteaua de supermarketuri(cu renume european)! ce au aparut ca ciupercile dupa ploaie in timp ce fabricile au disparut...Daca stati bine si va ganditi,toti banii romanilor se duc la Carrefour,Kaufland,etc.
                                Sarac si liber poate voi fi,dar sclav niciodata!

                                Bineinteles ca ce am spus mai sus e putin probabil sa se intample si le vine cam greu la multi sa adopte o astfel de atitudine(renuntand la unele lucruri) ...dar m-ai intrebat ce e de facut,si totul tine de omul de rand si de atitudinea sa!(numai asa putem convinge clasa politica sa ne pozitioneze ca un popor autoritar si nu colonie sclavagista,fata de ce va urma!)
                                Last edited by prudom; 12-10-2009, 12:23 PM.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF