Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Adevarul despre lumea in care traim...

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Originally posted by vladruse View Post
    Multumim.
    Din pacate se intampla tot acest scenariu...
    Daca stam cu capul plecat se intimpla ce este mai rau.
    Eu cred ca este imposibil, nu poate exista un singur centru de putere care sa impuna/dicteze viitorul altora.
    Exemple gasim destule si la noi in tara si oriunde ne uitam cu atentie.
    Pe mine ma deranjeaza faptul ca se foloseste ca unica sursa de informatie internetul. Este periculos. Involuntar, cititorul este manipulat.
    In liceu am citit o carte despre civilizatile extraterestre scrisa de Erich von Daniken. Am fost tulburat de acea carte. Peste citiva ani am citit o alta despre acelasi subiect scrisa de un roman din Cluj, Mihai E. Serban, Semeni intru ratiune, cred ca asa se numeste.
    Doi indivizi, o superpersonalitate sustinuta material pentru realizarea acestor studii - Daniken si un neica-nimeni din Cluj, probabil soarece de biblioteca - Serban.
    Unul trait intr-o lume considerata libera si liberala, celalalt intr-o autocratie bicefala, unde traiul de zi cu zi era o lupta pentru supravietuire..
    Daniken prezenta fapte, obiceiuri, ritualuri, poze cu diverse obiecte totul intr-o scriere gen reportaj romantic, prezenta ipoteze si avea doar un singur raspuns.
    Serban inventaria tot ce era cunoscut sub o forma palpabila - scris, construit, desenat - si pentru orice ipoteza avea citeva raspunsuri. Te obliga sa gindesti, cantitatea de informatie turnata in capul fiecarui cititor era poate acceasi cu a lui Daniken, dar faptul ca te forta sa gindesti iti deschidea alte perspective asupra celor prezentate.
    Cam asa vad eu propaganda facuta de tot felul de medii de informare, care impart totul in doua, alb si negru, furnizeaza foarte putina informatie si sugereaza o concluzie.
    Cred ca este periculos.

    Comment


    • #62
      Mai pe scurt : adevarul este intotdeauna undeva la mijloc. Fiecare om trebuie sa-si foloseasca mintea, ratiunea proprie si sa decida ce e bun si ce-i rau. De fapt, e liberul arbitru ce l-a lasat Dzeu.
      Cel mai periculos mi se pare ca oamenii gandesc din ce in ce mai putin, luand de bune concluziile trase de altii prin mass-media...prin diverse fitzuici cu pretentii de ziare sau reviste inteligente...sa nu mai zic de TV ca m-apuca groaza.

      Secretul manuscriselor de la Marea Moarta:

      http://video.google.com/videoplay?do...z62wLOraSbAQ&q

      Documentar despre Nostradamus:

      Partea 1: http://video.google.com/videoplay?do...30585580&hl=en

      Partea 2: http://video.google.com/videoplay?do...30585580&hl=en
      Last edited by doktor4carz; 04-17-2009, 09:12 AM.

      Comment


      • #63
        Empire of the city




        Aveti aici partea 1 si partea 2. E intr'adevar vorba de 5 ore de vizionare. Am vazut Zeitgeist, ambele, iar asta pare ca acopera multe probleme de baza si logica lor mi se pare cel putin interesanta. Habar nu am cat este de adevarat si cat nu, dar este un punct de vedere pentru care cei care l'au facut s'au documentat o vreme. M'am uitat pe sarite si la multe alte documentare ce au ca subiect diverse probleme legate de viata asta a noastra, insa asta mi s'a parut cel care atinge problema de baza. REPET, e un punct de vedere interesant si nu sunt neaparat deacord cu tot ce e acolo. Nu sunt in masura sa gasesc lacune sau alte erori, dar m'au pus pe ganduri multe lucruri din film, dupa ce am vazut, patit si trait o groaza de chestii de rahat in ultimii ani.

        Ca o concluzie personala: sistemul e atat de bine gandit incat orice informatii as avea acum, e cam tarziu sa mai fac ceva care sa conteze. Traiesc intr'un sistem de care depind si de care "am fost educat" sa depind.
        Frica este incontinuu "transmisa" la nivel subconstient prin toate mijloacele mass-media si este elementul de baza al manipularii sociale. Asadar, ce'mi ramane de facut: evit televizorul cu riscul de a ramane neinformat (cu toate ca mai sunt si canale rezonabile) stau pe net si incerc sa aflu ce ma intereseaza, si ma gandesc cum si mai ales CAND dreaq o sa pot face ceva, avand in vedere ca'mi ocup tot timpul cu firma si cu documentarea in ale arhitecturii.

        Daca are cineva un raspuns capabil la dilema mea, dau o masa la ce restaurant doreste domnia lui, in Cluj.
        driving sideways is better

        Comment


        • #64
          http://www.infocon.ro/stiri/2009/04/o_analiz_critic_a_documentarului_zeitgeist_addend

          O analiză critică a documentarului Zeitgeist Addendum
          Posted by: Paul Dorneanu on 2009-04-07 00:56:05
          Source: G. Edward Griffin
          Bună ziua, domnule Griffin,
          Sunt sigur că aţi auzit de filmul mult apreciat care circula pe internet, Zeitgeist. Avea trei părţi separate, despre Creştinism care este văzut ca înşelătorie, despre Rezerva Federală văzută ca o conspiraţie şi ca un lucru rău şi despre implicarea guvernului în cazul 9/11. Continuarea, Zeitgeist Addendum, numai ce a apărut şi pare foarte periculoasă. Filmul îşi aruncă în faţă o propagandă de opoziţie controlată/ soluţii false mai mult decât orice am vazut până acum.
          Filmul începe cu motivul pentru care Rezerva Federală reprezintă un lucru rău. Pare să se concretizeze în nelinişti serioase despre care mişcarea de libertate/susţinătorii lui Ron Paul şi-au facut griji. Dar soluţia pe care acesta o prezintă este cu adevărat rea şi deja îndrumă o grămadă de oameni să o ia într-o direcţie greşită. Continuă zicând că banii sunt răi şi că sunt cauza fiecărei probleme din lume. Dacă am desfiinţa toţi banii şi toate proprietăţile private, totul ar fi minunat. Toate resursele ar trebui să aparţină în mod colectiv tuturor oamenilor din lume. O administrare inteligentă a resurselor şi a tehnologiei ar permite tuturor să fie liberi. Lumea s-ar transforma într-un fel de utopie. Infracţiunile ar dispărea şi la fel şi lăcomia şi corupţia. Lumea ar trebui să fie o singură comunitate. Specifică anume chiar şi faptul că a vota pentru candidaţii care luptă pentru libertate precum Ron Paul este un lucru greşit. Cred că ar trebui să renunţăm la orice speranţă şi să-i lăsăm pe politicienii proşti să facă ce vor cu noi.
          Este plin de nonsensuri, presupuneri îndrăzneţe şi propagandă socialistă nebună. Introduce de asemenea şi mai multe informaţii despre cum religia este rea. Sunt convins că acest lucru a fost făcut anume pentru a opri mişcarea de libertate de a dobândi ceva. Adaugă adevăruri în care credem doar atât cât este necesar pentru a induce oamenii în eroare ca să urmeze calea greşită.
          Cred că afirmaţiile despre ce este în neregulă cu acest film venind din partea unor organizaţii ce luptă pentru libertate precum Freedom Force International ar face mult bine şi ar împiedica unii oameni să o apuce în direcţia greşită. Unii oameni ar putea crede că cea mai bună idee este ca pur şi simplu să îl ignore şi astfel va dispărea. Dar se pare că este incredibil de cunoscut on-line şi continuă să câştige susţinere. Chiar şi cel mai cunoscut site al lui Ron Paul a postat filmul. Şi cea mai cunoscută pagină de mesaje a lui Ron Paul are trei titluri principale cu sute de postări vorbind despre asta.
          Jonathan, 6 octombrie, 2008
          Răspuns de la E.G.:
          Jonathan, nu-mi place să critic nimic din ce ajută la răspândirea adevărului despre Rezerva Federală şi 9/11, dar trebuie să îţi dau dreptate în legătură cu ce ai spus despre acest film. L-am văzut acum două seri şi am fost profund tulburat de mesajul transmis. La început m-am gândit că cel mai bine ar fi ca subiectul prezentat să fie lăsat să se epuizeze în speranţa că cei mai mulţi telespectatori îl vor considera o prostie. Totuşi valoarea producţiei este ridicată, efectele şi sunetul sunt convingătoare şi există destul adevăr introdus la început pentru a capta atenţia şi probabil încrederea multora în cadrul mişcării de libertate. Acestea sunt comentariile mele asupra unor probleme care mă îngrijorează:
          1. Informaţiile despre Rezerva Federală sunt, în cea mai mare parte, direct la ţintă. Cu toate acestea, aproape că am căzut de pe scaun când am auzit repetându-se argumentul acela expirat şi prostesc despre Rezerva Federală care nu produce destui bani pentru a acoperi costurile dobânzii pe datorie; şi astfel lumea trebuie să aibă mereu datorii. Mi-am dat seama imediat că scriitorul nu citise Creatura din Insula Jekyll, iar dacă a făcut-o a uitat analiza mea despre acest mit comun. Pentru aceia care sunt interesaţi de acest subiect se găseşte la paginile 191-192 din Creatura.
          2. Următorul şoc a venit când filmul a început să preamărească bancnotele din timpul Războiului Civil numindu-le fără datorii. De fapt, aceste bancnote nu erau în concordanţă cu Constituţia Statelor Unite şi, deşi nu erau bani autorizaţi emişi de bănci, erau bani autorizaţi emişi de guvern. Era mai bine decât să plăteşti dobândă pe nimic bancherilor, dar au îndepărtat totuşi puterea de cumpărare a banilor americani prin inflaţie masivă. Nu putem spune nici că sunt fără datorii pentru că reprezentau datorii pe umerii guvernului, ceea ce înseamnă, desigur, pe umerii contribuabililor. Niciodată nu încetează să mă uimească cum oamenii cred că soluţia banilor produşi din nimic de aceşti bancheri mari şi răi este să ai bani produşi din nimic de aceşti politicieni drăguţi şi de încredere. Totuşi, asta este soluţia pe care o susţine acest program.
          3. Există o mare parte în care John Perkins, autorul cărţii Am fost un ucigaş plătit al economiei, ne povesteşte cum propagandiştii din Statele Unite au manipulat opinia publică pentru a sprijini acţiuni militare împotriva câtorva ţări din America Latină. Apoi Perkins spune că aceşti propagandişti i-au speriat pe americani spunându-le că liderii acestor ţări erau marxişti aliniaţi cu sovieticii. Acesta, desigur, este un adevăr spus pe jumătate care este la fel de periculos ca o minciună. Este adevărat ce a spus despre propagandişti şi strategia lor de a speria publicul prin sprijinirea de intervenţii militare în acele ţări, dar este fals să-i înfăţişezi pe acei dictatori ca pe nişte mari binefăcători cărora nu le păsa decât de bunăstarea poporului lor. Asta este o absurditate. Erau aliniaţi cu Uniunea Sovietică şi făceau parte din strategia marxist-leninistă de a domina America Latină; o strategie care continuă până în zilele noastre.
          Erau multe lucruri de neplăcut de ambele părţi ale acelei lupte, dar istoricii obiectivi nu i-ar fi descris niciodată pe locuitorii Rodeziei (mulţimea CFR din Statele Unite) ca pe băieţii cei răi, ci ar fi descris marionetele sovietice ca fiind băieţii buni. În cartea sa Perkins arată aceeaşi opinie. Expune tacticile revoltătoare ale corporaţiilor internaţionale, Fondul Monetar Internaţional şi Banca Mondială, dar niciodată nu menţionează vreun dicator de stânga precum Fidel Castro sau Hugo Chavez fără să-i ridice în slăvi. Perkins este un colectivist aliniat cu cei de stânga şi care influenţează foarte mult felul în care el îşi spune povestea. Cu toate acestea, producătorii filmului nu menţionează predilecţiile lui şi îi acordă exagerat de mult timp pentru a-şi prezenta ideile viciate fără să fie combătut.
          4. Poate cea mai mare insultă adusă inteligenţei noastre este tema principală a programului. Anume că astăzi profiturile sunt rădăcina tuturor problemelor noastre. Aceasta fiind situaţia trebuie să schimbăm omenirea să respingă profitul şi trebuie să lucrăm împreună pe alte baze. Nu este niciodată prea clar care este această bază, dar, oricare ar fi ea, va fi administrată şi condusă de un grup de elită, cel puţin la început. Am fost uluit de faptul că ăsta este marxism pur. Marx avea teoria că oamenii trebuie reeducaţi (în tabere de muncă dacă este nevoie) pentru a-şi curăţa mintea de motivul profitului. El şi discipolii săi, precum Lenin, Stalin şi Khruschev, au spus că, în cele din urmă, caracterul omului va fi curăţat de lăcomie, iar apoi statul se va veşteji fiindcă nimeni nu va mai avea nevoie de el. Cum să nu? Am văzut asta în Uniunea Sovietică şi China, nu-i aşa? Totuşi, ceea ce ne oferă acest program este tocmai această absurditate marxistă. Este vorba de comunism fără însă a i se pronunţa numele.
          Motivul profitului nu este nici bun nici rău. Poate fi folosit oricum în funcţie de factorii sociali şi politici. Dorinţa de profit este pur şi simplu dorinţa de a fi compensaţi pentru munca noastră, creativitatea noastră, cunoştiinţele noastre şi chiar şi pentru riscurile asumate. Fără profit s-ar realiza foarte puţine în lume – nici chiar dacă toată lumea ar sta câţiva ani în tabere de muncă pentru a fi reeducaţi. Este o parte de bază a naturii umane şi este cauza principală a progresului uman după cum ne descrie Henry Grady Weaver în cartea sa prin acelaşi titlu. De-a lungul istoriei, ori de câte ori omul trăia într-un sistem care să-i permită să fie răsplătit pentru munca sa, a fost o mare productivitate şi abundenţă. În opoziţie cu acest lucru, când inginerii sociali preluau controlul asupra statului şi nu le permiteu oamenilor să-şi primească fructele muncii lor, productivitatea cădea şi norma era reprezentată de lipsă.
          Motivul profitului funcţionează diferit în sisteme politice diferite. Într-un sistem liber unde guvernul nu intervine în economia de piaţă, motivul profitului se va manifesta întotdeauna ca şi competiţie, fiecare persoană sau fiecare companie încercând să distribuie produse de mai bună calitate şi servicii la preţuri mai scăzute. Aşa era la începuturile Americii şi acest lucru a dus la cea mai mare abundenţă şi revărsare a productivităţii din toate timpurile în întreaga lume. Totuşi, într-un sistem colectivist unde guvernul controlează fiecare aspect imaginabil al economiei şi al activităţii comerciale (sistemul care există acum în America), motivul profitului se manifestă întotdeauna ca o căutare a influenţei politice şi a legilor pentru a favoriza un grup în faţa altuia. Efectul este de a elimina competiţia din economia de piaţă. Sub colectivism, succesul este dobândit nu prin crearea de produse mai bune şi de servicii la preţuri mai mici, ci prin controlul asupra legislatorilor şi a agenţiilor guvernamentale. Este un sistem al jafului legal după cum l-a numit Frederic Bastiat în tratatul său celebru, Legea. Din păcate este sistemul care astăzi domină cea mai mare parte a lumii.
          Zeitgeist Addendum ignoră această realitate. La un moment dat naratorul spune chiar că cel mai mare rău din lume în ziua de azi este „sistemul de întreprinderi libere.” Este o afirmaţie incredibilă mai ales că sistemul de întreprinderi libere este mort de câteva decenii. Mai există numai cu numele. Întreaga lume este acum sub influenţa monopolurilor şi cartelurilor non-competitive care au înlocuit parteneriatele cu guvernele. Toate relele la care face referire acest program sunt rezultatul nu al sistemului de întreprinderi libere, ci al abandonării întreprinderilor libere şi al adoptării colectivismului. Acest program creează un baubau mitologic şi apoi susţine mai mult chiar lucrul care ne-a adus în mizeria în care ne aflăm astăzi.
          Duşmanul omenirii nu este profitul. Este un sistem politic de guvern. Totuşi, acest program susţine pe unii din cei mai notabili colectivişti de guvern de pe planetă. Marxist-leniniştii pot să fie duşmanii colectiviştilor în Washington D.C., dar sunt colectivişti pentru că vor. Modelul comunist nu e mai bun decât modelul nazist.
          Ar mai fi multe de spus despre alte subiecte prezentate în acest program despre tehnologie care se presupune că ar fi salvarea noastră, despre o lume viitoare în care nimeni nu trebuie să muncească şi despre stăpânirea în comun a pământului, a oceanelor, a resurselor naturale, etc., dar, în cea mai mare parte acestea sunt nişte chestiuni secundare ce le înlocuiesc pe cele deja discutate aşa că îmi voi lipsi cititorii de vorbărie în plus.
          Pe scurt, acest program NU oferă un leac. Oferă o supradoză chiar din boală.
          Ed Griffin, 9 octombrie, 2008.

          Comment


          • #65
            Originally posted by petrut View Post
            Ca o concluzie personala: sistemul e atat de bine gandit incat orice informatii as avea acum, e cam tarziu sa mai fac ceva care sa conteze. Traiesc intr'un sistem de care depind si de care "am fost educat" sa depind.
            Frica este incontinuu "transmisa" la nivel subconstient prin toate mijloacele mass-media si este elementul de baza al manipularii sociale. Asadar, ce'mi ramane de facut: evit televizorul cu riscul de a ramane neinformat (cu toate ca mai sunt si canale rezonabile) stau pe net si incerc sa aflu ce ma intereseaza, si ma gandesc cum si mai ales CAND dreaq o sa pot face ceva, avand in vedere ca'mi ocup tot timpul cu firma si cu documentarea in ale arhitecturii.

            Daca are cineva un raspuns capabil la dilema mea, dau o masa la ce restaurant doreste domnia lui, in Cluj.
            Consider ca judeci gresit lumea care te inconjoara.
            Nu vreau sa fac pe desteptul sau sa fiu interpretat ca avind o atitudine superioara. Incerc sa formulez o explicatie logica si plauzibila.
            Nu frica este vinovata ci lipsa de educatie si cultura.
            Frica este inoculata, la fel ca si sentimentul de culpabilitate, de tot ce inseamna mass media.
            In vremurile apuse, religia era cea care crea aceste stari si senzatii. In epoca noastra, globalizarea este noua religie. Daca observi ce se intimpla in lume, vezi numai viata in lumi paralele. De exemplu, indobitocirea constanta - lipsa de educatie si cultura - in care se afla majoritatea popoarelor de origine musulmana permite puterii politice sa conduca cu ajutorul religiei. Lucru ciudat in plin secol XXI.
            In tarile dezvoltate economic, mass media, aflata in mina multinationalelor, dirijeaza viata majoritatii votantilor.
            Aminteste-ti cum erau alegerile in perioada interbelica - cete de ciomagari angajati sa "indrume" lumea la vot. Acest mod "democratic" de a obtine un vot are o similaritate in prezent - prin intermediul mass mediei. In perioada interbelica, aceasta modalitate de a obtine voturi costa destul de mult - salarii, mincare, cazare, transport, etc. pentru cetele de ciomagari. In prezent, campaniile elctorale se fac pe banii nostrii - noi platim ca sa fim mintiti, platim tot ce inseamna acces la mass media. Multinationalele fac aceste campanii pentru politicieni, care apoi cer reduceri de taxe - actualul impozit forfetar si subventii, un foarte bun exemplu de la noi din tara. Politicienii, cind ajung la putere, ca sa satisfaca pretentiile multinationalelor care i-au propulsat in functii, fac imprumuturi externe colosale. Pe care le plateste tot pulimea, aceeasi care si-a platit accesul la mass media si au propulsat, prin vot, politicienii.
            Este un lant, foarte bine dezvoltat de interdependenta intre diversele elemente functionale ale unui stat. Numai ca, din vremuri imemoriale, intotdeauna talpa tarii plateste.
            As vrea sa faci un mic experiment, cere mult timp, asta este partea cea mai dificila. Compara senzatiile si trairile pe care le ai cind citesti o carte - beletristica, geopolitica, istorie, filozofie, stiinta si tehnologie - cu senzatiile care le ai cind vezi filme si emisiuni TV - vei gasi o amplitudine diferita a perceptiei, dificil de exprimat in cuvinte.
            Pina la urma depinde ce vrei tu de la viata.
            Eu zic sa-ti vezi de afacerea ta, vei fi mai cistigat, tu personal si familia ta.
            Si nu face compromisuri injositoare.
            Este o parere proprie, cu citeva exemple sumare. Dar sint reale. Daca plecam de la premisa ca exista o oculta care dirijeaza viata si existenta noastra, inseamna ca nu sintem pregatiti pentru o trai in lumea reala.
            Eu cred ca sint numai interese comune private care exista in lumi paralele si care, uneori se mai ciocnesc cind au de impartit cite ceva. De exemplu, cu ocazia unei crize economice.
            Cind vin la Cluj, saptamina viitoare, dau eu o masa, daca esti arhitect.

            Comment


            • #66
              alc:

              Maestre, te aștept cu nerăbdare și mult interes să continuăm discuția în viu grai. Alegi matale locația și eu fac rezervările
              driving sideways is better

              Comment


              • #67
                This collection contains cultural heritage materials gathered during the World Digital Library (WDL) project, including thousands of items contributed by partner organizations worldwide as well as content from Library of Congress collections. The original World Digital Library site (preserved in LC’s Web Archives here) and all descriptive metadata were translated from English and made available in six additional languages: Spanish, Portuguese, French, Arabic, Russian, and Chinese. All item records include narrative descriptions submitted by the contributing partners and enhanced by WDL researchers to contextualize the item and its cultural and historical importance. Books, manuscripts, maps, and other primary materials in the WDL collection are presented in their original languages; more than 100 languages are represented, including many lesser known and endangered languages. Additionally, all World Digital Library metadata in each of the seven languages is available as a downloadable dataset.

                Merita vazuta si rasfoita.
                Un punct foarte bun pentru informatii, marea majoritate provenind din Biblioteca Congresului al USA. Se actualizeaza zilnic.
                Pacat ca sint foarte putine informatii despre zona noastra.

                Comment


                • #68
                  Choosing the right domain name can be overwhelming. Our personalized customer service helps you get a great domain.


                  Un documentar bine facut despre marijuana. De la istoria marijuanei, la efectele consumului, cine cultive si de ce, pana la cine plateste pentru toata afacerea, cine se imbogateste, si mai ales de ce sunt guvernele impotriva legalizarii marijuanei.
                  http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

                  Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

                  Comment


                  • #69
                    Adevarul despre lumea in care traim...

                    Am primit zilele acestea un mail care m-a pus pe ganduri. FAc un copy paste in urmatoarele randuri sa vedeti despre ce este vorba si va astept cu parerile voastre :
                    " Cat % din acest scenariu de film apocaliptic , poate fi . . . real ?

                    **In Romania, bancile austriece au amenintat ca vor falimenta piata bancara europeana daca nu primesc fonduri de la statul roman. In consecinta politicienii autohtoni, au fost chemati la Bruxelles, unde li
                    s-a cerut ca Romania sa angajeze acest imprumut. Acesti politicieni corupti, multi fiind pe statele de plata ale masoneriei mondiale, au elaborat rapid un plan de aservire a Romaniei printr-un imprumut
                    debilitant, CEL MAI MARE IMPRUMUT FACUT DE ROMANIA VREODATA!**

                    **Ca sa va fie foarte clar ca e o conspiratie:***
                    **1. SECRETISM (aflam din UE, prima oare, ce bani luam noi)**
                    **2. GRABA (repede, repede, au si venit sacalii FMI)**
                    **3. NU SE DAU JUSTIFICARI CLARE PENTRU UTILIZAREA SUMEI**
                    **4. Nu s-au organizat intruniri mediatizate, cu participarea cremei economistilor romani, unde sa se dezbata clar, pe fata, daca avem sau nu, nevoie de imprumut**
                    **5. Se evita declararea sumei totale! Asta va permite marirea ulterioara a sumei, la oridecit e “nevoie”. Unii afirma, 20 miliarde, dar e putin probabil, deoarece o tara, mai mica, ca UNGARIA, imprumuta
                    25 MLRD, iar noi numai 20?**
                    **6. Nu s-a indicat un organism clar de control, un sistem de indicatori de verificare a sumelor date**
                    **7. Dat fiind marimea sumei si conditiile globale deosebit de grave, precum si faptul ca in final, poporul roman va returna imprumutul, ar fi trebuit sa fie tratat cu o transparenta TOTALA, in mass media;
                    deasemenea, sa se publice o lista cu ce-bani-se-dau-cui?***

                    **Deci, acestea sint definitorii unei FRAUDE DE PROPORTII, care i se pregateste poporului roman.**

                    **In Ungaria, au argumentat inca de anul trecut ca au nevoie de 25 Miliarde. Au imprumutat si tot nu au putut evita recesiunea, cititi aici:**

                    Taxe si impozite mai mari! Este pretul pe care Romania il va plati daca va bate palma cu Fondul Monetar International pentru un imprumut. Majorarea darilor este inevitabila, spun specialistii, daca ne uitam la experinta traita de tarile vecine. In aceste zile doi oficiali romani poarta discutii cu reprezentantii FMI despre conditiile unui eventual imprumut.


                    **Sa vedem, in continuare, ce se va face in mod real cu banii. Banii vor intra virtual in BNR, iar de aici vor fi dati in proportie de 80%, bancilor straine. Acesti bani, impreuna cu banii strinsi de la populatie, prin dobanzile mari oferite (atentie romani!) vor fi transferati in strainatate, la bancile mama. Dupa care vor declara falimentul aici, local. Intre timp se vor stradui sa reduca si limita minima de siguranta in BNR, ca impactul sa fie si mai devastator (cum a fost si facut, de curind, cu o variatie mica, e drept, dar s-a facut ca sa se testeze reactia publicului).**

                    **Cu restul de bani, dupa cum era de asteptat: avem campanii electorale, politicieni care nu au prea avut de furat in ultimul timp. Vor fi abonati la borcanul cu miere!**

                    **Deci romanii, se vor alege cu PLATA IMPRUMUTULUI + DOBINZI.**

                    **Nu numai aceasta, dar imprumutul e conditionat de acceptarea de catre guvern a urmatoarelor conditii:**

                    **- banii trebuie sa “AJUTE” bancile austrice in dificultate in Romania***
                    **-cresterea taxelor, TVA, impozit profit**
                    **-reducearea bugetlui sanatatii si invatamintului**
                    **-obligativitatea CHIP-arii (la inceput pasaport, dupa aceea buletine si permise auto, gradual, si in final in corpul uman)**
                    **- obligativitatea montarii camerelor de luat vederi peste tot**
                    **-implementarea statului politienesc absolut, cum a fost arat in romanul orwelian “1984″ si in care romanii au trait timp de 50 de ani**
                    **-obligativitatea vaccinurilor (vedeti HPV si acum vedeti contaminarea cu Gripa aviara in Cehia, Austria si Germania)***

                    **Cititi aici pe linga ce pericol am trecut (nu se stie sigur, daca a trecut!)

                    The #1 Independent news service in the world, battling globalism and promoting a pro-human future worldwide. Infowars is Tomorrow's News Today.


                    **Ca urmare, va rezulta imediat o devalorizare accentuata a leului, la cca 7…8 RON/EURO, se vor mari de cca 8 ori a impozitelor pe proprietati, se va mari TVA si in general toate taxele, cu scopul de a plati datoria. In urma procedurii de Asasinat Economic, tara va fi la dispozitia “firmelor prietene” FMI, care vor veni ca hienele sa se infrupte din ce a mai ramas din tara noastra. Vedeti aici cum actioneaza FMI:**

                    **Daca nu credeti, aduceti-va aminte de anii ‘90, ce s-a intimplat in Romania.**

                    **Cine sustine cel mai vehement acest imprumut? Dl. Guvernator Mugur Isarescu, care face parte din Comitetul executiv al Comisiei Trilaterale, unul din organele importante ale conspiratiei mondiale:**

                    **Lista cu membrii Comisiei Trilaterale 2008**



                    **Daca domnia sa a afirmat acum doua luni ca totul e OK, ca avem suficiente rezerve, cum s-a schimbat atit de radical situatia, incit va fi nevoie sa imprumutam asa o suma mare, CEA MAI MARE DIN ISTORIA ROMANIEI?**

                    **Ideea este ca acesti tradatori, vor aduce diverse date, diverse calcule si statistici contrafacute, sa-si ascunda hotia. Trebuie ca poporul roman sa fie ferm: daca actualul guvernator nu se pricepe sa
                    administreze Banca Nationala, cu ce avem in acele conturi, sa plece! Guvernatorul Bancii din Islanda care A FALIMENTAT VOIT ISLANDA a fost fortat de popor sa plece:**

                    The ITN Archive features contemporary and archival video footage from the UK’s leading supplier of independent broadcast news. Browse over a million digital clips.

                    The ITN Archive features contemporary and archival video footage from the UK’s leading supplier of independent broadcast news. Browse over a million digital clips.

                    http://news..xinhuanet.com/english/2...t_10915777.htm


                    **Trebuie sa ne trezim inainte ca sa ne falimenteze!**

                    **Atentie foarte mare romani. Situatia nu e similara cu a anilor ‘90. Acum lumea se afla intr-o acuta recesiune. TOATA LUMEA! Exista un indicator real (nu poate fi manipulat), Baltic Dry Index, care arata
                    cite tone marfa, se transporta intre porturi in lume. Acest indice a scazut de la 10,000 la 700, acum cu criza. Asta inseamna ca nu se mai transporta marfa de la producatori inspre consumatori, Se va consuma ce este in depozitele en-gros si dupa aceea , gata.**



                    **Presedintele Agrostar, dl.. Stefan Niculae ne avertizeaza ca, datorita legilor votate de politicieni, anul acesta productia agricola va fi insuficienta si va trebui sa depindem in totalitate de importuri:**




                    **Ca sa va faceti o idee, ca in toata lumea, in 2009 productia agricola s-a redus la 15% din cauza secetei:***
                    Bluehost - Top rated web hosting provider - Free 1 click installs For blogs, shopping carts, and more. Get a free domain name, real NON-outsourced 24/7 support, and superior speed. web hosting provider php hosting cheap web hosting, Web hosting, domain names, front page hosting, email hosting. We offer affordable hosting, web hosting provider business web hosting, ecommerce hosting, unix hosting. Phone support available, Free Domain, and Free Setup.


                    **In SUA, in California (grinarul american) elitele nu dau apa pentru irigatii, in Australia a fost un incendiu devastator, in majoritatea tarilor e o seceta extinsa:**




                    **Deci, sintem complet expusi, securitatea nationala va fi complet compromisa cu acest imprumut si datoria noastra e sa-i oprim pe politicieni sa ia acest imprumut.**

                    **Desi noi banuiam asta inca de anul trecut, Adrian Nastase arunca si el bomba: “Sunt presiuni externe pentru ca Romania sa ia imprumutul de la FMI”**


                    **Toata lumea se afla la acest moment, intr-o criza diabolic orchestrate de inalta elita mondiala, in special, familiile Rotschild si Rockefeller, cu scopul de a spolia toate popoarele lumii de bogatiile pe
                    care le au si de a-si indeplini visul secular, acela de a conduce, pe fata, nu din umbra ca si pina acum,intreaga planeta.**

                    **Aflindu-se pe ultima suta de metri, elitele au conceput aceasta criza, adica lovitura finala, acum 16 ani, prin conceperea bulei imobiliare din Statele Unite (Fannie si Freddy) si mai ales a bulei derivativelor. Au reusit prin coruptie si prin folosirea mass-mediei, care e 100% in mina lor, ca guvernele sa inchida ochii la escrocheriile unor escroci mai mici sau mai mari, gen Maddoff, sau la devalizarea a 125 Miliarde de dolari in Iraq, etc.**

                    **Astfel ca la momentul pertinent, au denunutat chiar ei, escrocheriile ce se desfasurau, amplificind efectele prin presa si televiziune, declansind astfel criza.**

                    **Criza au declansat-o cu scopul distrugerii tuturor sistemelor bancare ale statelor lumii, bazindu-se pe cea mai mare escrocherie si bataie de joc: BAILOUTUL BANCILOR FALIMENTARE IN SUA si UK; sa se dea din banii contribuabilor fonduri bancilor, fara nici un control din partea statului, fara sa le ceara actiuni in schimb, sau sa li le impuna conditii in favoarea cetatenilor. De altfel, primind acesti bani fara nici un control sau sistem de a fi verificati, bancherii imediat si-au permis sa-si acorde niste bonusuri nesimtite, dupa ce ca tot ei au adus bancile in pragul colapsului. **

                    **Semnarea acestui bailout de 780 Miliarde $, a fost posibil prin fortarea politicienilor sa semneze un document de 1600 pagini, numit Stimulus Bill, fara nici o prezentare prealabila a continutului, ci doar
                    cu o ora inainte de semnare. Politicienilor li s-a spus ca daca nu semneaza, guvernul va declansa legea martiala.**

                    **Justificarea semnarii acestui act a fost, pasamite, sa ajute economia americana (indirect, cea globala ce ar fi fost afectata de caderea firmelor de asigurari), prin crearea de noi locuri de munca si prin
                    impulsionarea sistemului economic. De fapt banii au ajuns cca 80% la banci si nu s-au creat locuri de munca. Restul au fost canalizati spre diverse firme `’prietene`’ a celor din sistem.**

                    **Ce este socant e, ca nici pin azi, Banca Rezervei Federale, nu vrea sa spuna unde s-au dus, la ce banci, cele 2,2 TRILIOANE de dolari din banii contribuabililor. **

                    **Banca Mondiala, pentru cine nu stie, este organic legata de Banca Rezervei Federale a SUA, care este o BANCA STRICT PRIVATA, nu se afla sub controlul guvernului SUA si unde actionari sint familia Rotschild 80% si Rockefeller, 20%. De asemenea FMI este un organ foarte “eficient” al acestor elite.**

                    **Ca sa nu mai existe nici un dubiu, ca actuala stare este cauzate de conspiratie: Banca Rezervei Federala a stopat din 23 Martie 2006, publicarea cantitatii totale de dolari in circulatie, pentru a se
                    pregati pentru viitorul de acum. Astfel se tiparesc bani fara acoperire, in nestire si nu se stie exact valoarea inflatiei:**

                    Sorry - the page you tried to reach is no longer here.


                    **Comisia de verificare a bursei americane, SEC, a fost informata acum 10 ani, ca escrocul Madoff desfasoara un joc piramidal tip schema Ponzi (Caritas), dar nu au luat nici o masura sa investigheze. **

                    **De altfel, in ultimul film, The Obama Deception (Inselaciunea lui Obama), patriotul si luptatorul american impotriva Noii Ordini Mondiale, Alex Jones, ilustreaza foarte sugestiv ce s-a intimplat in lume in
                    ultima vreme.**

                    **Cu banii FURATI de la oameni, elitele si-au permis sa ruineze piata petrolului. De ce? Ne-a spus Soros de ce: Pentru ca mai exista tari rebele, cum e Iran, Rusia sau Venezuela care nu vor sa joace cum le cinta Noua Ordine Mondiala. Si chiar el, spune cu satisfactie, ca Chavez nu poate finanta o revolutie bolivara cu 40$/baril si ca lui Ahmadinejad nu-i da mai mult de un an ca presedinte. **

                    **Cu banii furati, elitele mentin pretul scazut la aur, si il cumpara in cantitati industriale. Intre timp se tiparesc cantitati necontrolate de bancnote care vor prabusi in viitorul apropiat moneda SUA.**

                    **Elitele cumpara cele mai valoroase proprietati, firme si bunuri pe nimica toata. Cu o parte din acesti bani furati, isi angajeaza ARMATE PRIVATE, deoarece se asteapta ca in momentul cind oamenii vor afla de marea tradare, sa protesteze cu violenta. In SUA platesc firma Blackwater, actual Xe (ce a actionat in Iraq), iar in Europa este constituita o armata NATO secreta, de elita:**





                    **Armatele secrete ale NATO. Operatiunea Gladio si terorismul in Europa de Vest**



                    **De asemenea ei isi construiesc BUNKERE SUBTERANE, (20 MILIARDE $ per bucata), unde se pregatesc sa se retraga in caz ca nu mai pot controla masele dezlantuite. **

                    **In aceste bunkere stocheaza provizii pe termen indelungat, cumparate tot din banii oamenilor:**




                    **Pentru eventualitatea unei razmerite extinse, ei si-au pregatit intr-un bunker unde au stocat toate tipurile de semintele de pe pamint, in Svalbard Norvegia, ca sa fie asigurati, ca dupa ce vor declansa la
                    suprafata arme nucleare neutronice de mica putere, care distrug oamenii si viata, dar lasa neatinse cladirile si infrastructura, vor putea sa recreeze pe pamint plantele: **

                    BBC, News, BBC News, news online, world, uk, international, foreign, british, online, service


                    **Aceste micro-nukes sint arme nucleare de putere foarte mica, cu timp de injumatatire foarte scurt, cum s-au folosit si in Bali:**

                    Once you closely examine the statistics of the Bali bomb blast, you realize the warhead that caused that blast might have been nuclear! If this is the case, two Illuminati principles stand out clearly; 1. The Illuminati does nothing on a large scale that they have not first tested it on a small scale; 2. The Illuminati does nothing really important unless they have first tested it to ensure that, when the time comes for the major event to occur, it will occur absolutely as planned.


                    **Unul din scopurile lor declarate este ca sa reduca populatia Terei la un minim de 500 milioane, usor controlabili, declaratie cioplita in 8 limbi pe Pietrele ghid din Georgia, SUA:**




                    **Ei platesc miliarde pentru a studia in laboratoare cum sa faca Virusul Gripei Aviare cit mai letal; iata ca ce s-a intimplat acum o saptamina in Cehia:**



                    **Produc niste arme biologice ingrozitoare, pe care le vor prezenta ca aparute ca rezistenta la antibiotice, dar de fapt obtinute prin militarizarea si modificarea genetica, in laboratoare, a unor stafilococi, printre care necrosis fasciis si stafilococul pyogenes, precum si variante super rezistente al stafilococului aureus. Ele vor “aparea” in lume ca o ciudatenie la inceput, insa fac ca antraxul sau ciuma bubonica sa para ca o plimbare prin parc:**

                    **Au introdus in toate produsele alimentare, in sucurile racoritoare, batoanele energetice, etc. sirop de porumb, HFCS (High Fructose Corn Syrup) care prin tehnica de fabricatie contine doze mari de mercur, care produce diabet si alte afectiuni grave:**

                    <http://bataiosu.wordpress.com/2009/03/17/2009/03/09/sua-au-amenintat-india-dupa-ce-aceasta-a-interzis-comercializarea-coca-cola-si-pepsi-cola-datorita-concentratiei-mult-peste-limita-admisa-de-pesticide/>

                    **SUA au amenintat India, dupa ce aceasta a interzis comercializarea Coca Cola şi Pepsi Cola, datorita concentratiei mult peste limita admisa de pesticide**

                    <http://bataiosu.wordpress.com/2009/03/17/2009/03/09/sua-au-amenintat-india-dupa-ce-aceasta-a-interzis-comercializarea-coca-cola-si-pepsi-cola-datorita-concentratiei-mult-peste-limita-admisa-de-pesticide/>



                    **Lista produselor in care se gaseste sirop de porumb (HFCS). Veti fi socati de ceea ce aflati:**



                    **De asemenea nelipsitul Glutamat de sodiu - MSG, sau E621, ce se foloseste ca potentator de aroma, in mai toate supele la plic si adaosurile de mincare tip Vegeta.**



                    **Vedeti in acest clip, ce afectiuni grave produce acest aditiv alimentar.**

                    **Ne-au introdus in circuitul alimentar aluminiul, un metal care s-a demonstrat clar ca produce boala Alzeheimer:**



                    **Au introdus in vaccinuri, pe care ne obliga copilasii si pe noi sa le luam, diferite substante, saruri de aluminiu, mercur (Thimerosal), celule prelevate de la fetusi***, care destabilizeaza sistemul imunitar
                    al organismului si produc cancer, SIDA si deseori chiar moarte: **



                    **Despre celulele de fetusi *** din vaccinuri, s-au descoperit lucruri terifiante:**



                    **Vaccinuri contaminate cu virusul HIV, descoperite in SUA, au fost retrase si vindute apoi in EUROPA, infectind mii de hemofili. **




                    **In apa de baut a oamenilor se adauga fluor (in SUA si alte tari). Fluorul afecteaza nivelul general de inteligenta; aviz numarul mare de copii retardati care se nasc: **

                    Fluoride's ability to damage the brain is one of the most active areas of fluoride research today. Over 400 studies have found that fluoride is a neurotoxin (a chemical that can damage the brain). This research includes: Over 200 animal studies showing that prolonged exposure to varying levels of fluoride can damage the brain, particularly when...


                    **DAR SI IN ORICE PASTA DE DINTI DIN LUME:**



                    **In Europa si la noi se introduce clor, care produce cancer, eczeme si boli grave de inima:**

                    Fluoride's ability to damage the brain is one of the most active areas of fluoride research today. Over 400 studies have found that fluoride is a neurotoxin (a chemical that can damage the brain). This research includes: Over 200 animal studies showing that prolonged exposure to varying levels of fluoride can damage the brain, particularly when...


                    **In sarea de bucate, sarea de masa, se introduce CIANURA! Verificati chiar dvs, pe pachetiul de sare, ce contine E535 (ferocianura de sodiu) sau E536 (ferocianura de potasiu), ca agenti anticoagulare. In stomac sau lichide, ferocianura disociaza in mai multi compusi, dintre care SI CIANURA. Cu fiecare lingurita de sare, introducem in noi CIANURA. Cine are nevoie sa consumam in orice mincare, cianura? Verificati chiar dvs. **

                    **Toate medicamentele care se prescriu, de fapt trateaza efectele si nu cauzele bolii. Aceasta permite mentinearea oamenilor bolnavi in continuare si beneficii de zeci de miliarde, pentru firmele de
                    farmaceutice.**

                    **Ca sa ne omoare si mai eficient vor sa voteze in Europa si SUA, Codex Alimentarius, prin care vor sa priveze oamenii de vitamine, aminoacizi esentiali, sa introduca numai hrana modificata genetic (GMO). Adica de exemplu, vor sa declare vitamina C, medicament cu distributie controlata, ca si heroina, pe care sa o poti lua numai pe reteta. Spre norocul nostru, niste oameni curajosi au oprit aceast abominabil atentat in Europa (pe moment). In SUA, e in stadiul final de aprobare. **

                    **Sterilizarea barbatilor, prin introducerea in alimentatie a unui soi de porumb modificat genetic, care contine o gena a sterilitatii, precum si sterilizarea prin vaccinare, a femeilor:**



                    **Tot pentru reducerea numarului de familii, si deci a copiilor, se voteaza in toata lumea, legi care dau drepturi “excesive” femeilor si copiilor, cum este acum si in Romania, care de fapt vor descuraja
                    oamenii sa-si mai intemeieze familii si sa apeleze la “servicii” platite. In acest fel, statul poate incasa impozit pe prostitutie si e sigur ca nu se mai nasc atiti copii, exact cum s-a trasat calea de scoala eugenica britanica, la inceputul secolului, prin Bertrand Rusell. Prin aceste legi, vor face ca oamenii sa fie si mai insingurati, deci mai expusi la manipularea psihologica. Sa nu uitam ca miscarea feminista, nu a avut decit scopul ca femeile sa mearga si ele la servici, si sa creasca masa persoanelor impozitate, concomitent cu scaderea numarului de copii. **



                    **De asemenea, elitele vor sa chip-eze toti oamenii, cu scopul de control complet. Si la noi, doresc introducerea peste noapte a buletinelor, permiselor auto si pasapoartelor cu CHIP, sub motivul ca
                    asa e modern, dar de fapt e etapa pregatitoare pentru implantarea CHIP-ului RFID, in mina (RFID=Radio Frequency Identifying Document). Astfel au timp sa realizeze reteaua utilizata la citirea chip-urilor, de la distanta si creaza o obisnuinta in a accepta aceste chipuri. Vedeti aici ce-i spune Nik Rockefeller lui Aaron Russo (pentru ca a spus lumii acest secret, Arron a fost ucis, desi amandoi sunt evrei!).**

                    **Chip-urile au o mica baterie de litiu, care doar la o mica fisura, se scurge in fluxul sanguin. Acest litiu e o otrava puternica, care produce moartea in niste chinuri groaznice.**

                    **Deoarece, schimbul liber de informatii intre oameni, pe internet, este foarte deranjant pentru aceste elite, care fac eforturi enorme sa blocheze orice informatii in mass media controlata de ei, au inceput sa
                    ia masuri de a desfiinta forma actuala de internet. Astfel ei preconizeaza implemetarea accesului pe baza biometrica la furnizor si siteurile vor trebui “aprobate”. Acestea au fost deja implementate si
                    testate in China, unde functioneaza perfect. Vor incepe de la interzicerea site-urilor pentru adulti, de jocuri si in final vor interzice site-urile “deranjante”. De altfel, politicienii corupti din Romania, au si votat pe ascuns, in perioada summitului NATO la Bucuresti, ascultarea telefonului, interceptarea mailului si inregistrarea siteurilor pe care navigam. Deci impreuna cu chip-area, se doreste un control absolut, a ceea ce facem, unde ne aflam, citi bani avem, ceea ce cumparam, ce mincam, la ce filme ne uitam, ce ziare citim. ELITELE VOR UN CONTROL COMPLET.**

                    *Si daca noi ne razvratim, vor da comanda de blocare a CHIP-ului. Din acel moment, omul inceteaza sa mai “existe” social. Acesta e genul de control pe care il doresc.*

                    **DE ALTFEL SCOPUL FINAL AL CRIZEI, va fi ca dupa distrugerea completa a economiilor si sistemelor bancare, oamenii sa fie atit de ingroziti si de terifiati de lipsuri de tot felul, incit vor cere guvernelor sa faca ceva. Atunci, elitele, care asta de fapt si asteptau, vor aduce in prim plan, BANCA MONDIALA, cu O SINGURA MONEDA, VIRTUALA, care va fi introdusa electronic pe chip-ul din mina. Ca urmare a foametei si a lipsurilor, oamenii vor ACCEPTA DE BUNA VOIE ACESTE CHIP-uri:**



                    **Dupa consultarea acestor materiale, cred ca nu mai aveti nici un singur dubiu, ca este o monstruoasa conspiratie antihristica, impotriva sanatatii, libertatii si in final, a existentei umane.**

                    **A fost prezenta global, o situatie ce se prezinta extrem de grava si periculoasa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri.**

                    **Va rog sa transmiteti aceste informatii tuturor prietenilor si cunoscutilor, situatia este atit de grava incit nu permite nici o intirziere. Daca nu va ginditi la voi, ginditi-va la copiii dvs.. si la cei dragi, care vor avea de suferit daca nu luam masuri acum imediat. **

                    **_ACEST IMPRUMUT TREBUIE SA FIE APROBAT SAU DEZAPROBAT DOAR PRIN CONSULTAREA POPULATIEI PRIN REFERENDUM._**

                    **Nu ne putem baza ca altii sa gindeasca si sa actioneze pentru noi. Nu ne putem baza pe politicieni, sau pe guvernanti. Ei sint “informati deja”, lucreaza puternic la indeplinirea agendei elitelor si oricum
                    si-au luat mijloacele lor de protectie. Dar ceea ce nu stiu ei, saracii, este ca si ei vor sfirsi ca noi, poate chiar mai rau, pentru ca in final, dupa ce-si vor fi sfirsit misiunea, stapinii lor, or sa se
                    descotoroseasca de ei, ca stiu deja prea multe, cum au facut tot timpul cu tradatorii, in istorie. De aceea va rog, sa spuneti asta tuturor oamenilor si cei care mai simtiti ceva pentru tara si poporul acesta,
                    votati la petitia online:**


                    http://www.petitieonline.ro/petitie/...p67703048.html "
                    Deci ce pareri aveti ?
                    ____________
                    W 201 190D
                    W 202 C180 fosta masina

                    Comment


                    • #70
                      Eu am semnat petitia,
                      -sunt optimist de felul meu, dar cand vine vorba de politica si de a conduce tara, am o vorba, Suntem prea mici sa facem ceva,
                      Sper din tot sufletul sa fie si bine in Romania ,candva, sa putem trai decent , fara grija zilei de maine, si munca care o depunem sa fie evaluata la un nivel normal si firesc.
                      Sper sa prind niste zile mai bune si o siguranta a zilei de maine,

                      Toate cele bune,
                      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
                      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

                      Comment


                      • #71
                        Un mic comentariu

                        Cred ca trebuie sa ne uitam in ograda noastra, in primul rind.

                        Imprumutul FMI este doar pentru siguranta. Stau in BNR, la dospit.
                        Zilnic, statul roman se imprumuta, de la entitati private, de peste 20 milioane euro. Acesti bani sint pentru consum. Consum facut de guvernantii nostri si clientela lor.
                        Am observat acest lucru - imprumuturile facute de statul roman prin Ministerul Finantelor - cam acum o luna.
                        Scopul acestor hoti din FSN = PDL + PSD este buzunarul propriu. I-am identificat eu, pentru ca observ ca nimeni nu vrea sa-i numeasca.
                        Imprumuturile private luate zilnic de statul roman sint garantate cu banii de la BNR, primiti de la FMI.
                        Nu vreau sa intru in amanunte si explicatii, dar atrag atentia ca Madoff si Ponzi erau mici copii - ei luau bani de la persoane cu acordul lor explicit pe cind guvernantii nostrii iau cu imprumut acesti bani cu acordul nostru tacit, de parca noi, votantii, am fi in cunostinta de cauza.
                        Vom avea de platit o suma incomensurabila, timp de citeva generatii, datorita acestor ratati condusi de Basescu.
                        In aceasta criza, Occidentul a cazut de la etajul 10, noi, romanii, am cazut de la etajul unu, pentru ca eram deja saraci. Cu ajutorul lui Basescu si al gastii de hoti vom cadea de la etajul 21, macar sa aveam aceleasi datorii pe cap de locuitor cu cei din Occident.
                        Saptamina trecuta am fost in tara cantoanelor, la ora 9 seara nu era picior de om la terase, parca s-a dat cu bomba atomica. Foamea isi intrase in drepturi.
                        De citeva ore stau pe burse si vad pretul materiilor prime si al materialelor mai scump in Asia cu 25 - 30% mai mult decit la Londra. La cereale nu mai vorbesc. Concluzie ?
                        Nu-mi dau seama, dar miroase a mult mai mult decit o criza.
                        Asa ca stau in ograda mea si incerc sa-mi fac un ban de zile negre.

                        Comment


                        • #72
                          Nu va suparati v-as sugera ceva.Cititi si ma refer aici la Crestinii Ortodocsi, profetiile sfintilor parinti ai bisericii Ortodoxe legate de aceste vremuri.
                          In special ale Sfantului Lavrentie al Cernigovului a Sfantului Serafim de Virita.
                          Ma adresez doar celor care cred in Dumnezeu si mai ales au ceva legatura mai stransa cu Dumnezeu.

                          Sau va recomand profetiile parintelui Arsenie Boca de la Prislop.
                          Este cel mai mare duhovnic roman din istoria recenta a romaniei.
                          Last edited by MARIUS B; 06-26-2009, 19:43 PM.
                          Mercedes-ul e o stare de spirit!

                          Comment


                          • #73
                            Originally posted by MARIUS B View Post
                            Nu va suparati v-as sugera ceva.Cititi si ma refer aici la Crestinii Ortodocsi, profetiile sfintilor parinti ai bisericii Ortodoxe legate de aceste vremuri.
                            In special ale Sfantului Lavrentie al Cernigovului a Sfantului Serafim de Virita.
                            Ma adresez doar celor care cred in Dumnezeu si mai ales au ceva legatura mai stransa cu Dumnezeu.

                            Sau va recomand profetiile parintelui Arsenie Boca de la Prislop.
                            Este cel mai mare duhovnic roman din istoria recenta a romaniei.
                            Spune-mi te rog in ce carti si unde as putea gasi cele precizate de tine ?

                            Comment


                            • #74
                              Parintele Arsenie Boca "Marturii din tara Fagarasului despre parintele Arsenie Boca" vol 1,2,3.
                              Iti recomand "Cararea Imparatiei" scrisa de parintele Arsenie Boca.
                              Viata si proorociile Sfantului Lavrentie al Cernigovului.
                              Viata Sfantului Serafim de Virita.

                              Sfantul Lavrentie al Cernigovului:http://www.scribd.com/doc/2160167/Sf...le-si-minunile

                              Sfantul Serafim de Sarov:http://serafimdesarov.trei.ro/?cat=10
                              Sfantul Serafim Rose:http://www.scribd.com/doc/7362773/Se...rsitului-Lumii

                              Parintele Arsenie Boca "Marturii din tara Fagarasului despre parintele Arsenie Boca" vol 1,2,3.
                              Iti recomand "Cararea Imparatiei" scrisa de parintele Arsenie Boca.
                              Viata si proorociile Sfantului Lavrentie al Cernigovului.
                              Viata Sfantului Serafim de Virita.

                              Sfantul Lavrentie al Cernigovului:http://www.scribd.com/doc/2160167/Sf...le-si-minunile

                              Sfantul Serafim de Sarov:http://serafimdesarov.trei.ro/?cat=10
                              Sfantul Serafim Rose:http://www.scribd.com/doc/7362773/Se...rsitului-Lumii
                              Last edited by MARIUS B; 06-26-2009, 22:07 PM.
                              Mercedes-ul e o stare de spirit!

                              Comment


                              • #75
                                Arsenie Boca a fost la Canal si la Borzesti la turnarea fundatiei Complexului Industrial Borzesti la munca corectionala - nu stiu cu exactitate citi ani de puscarie a facut. Criteriul selectarii detinutilor de la Canal pentru aceste munci corectionale este, conform unei fise a bunicului meu, indaratnic si mut. A fost cel care a facut slujbe detinutilor care au murit in timpul lucrului si au fost turnati in fundatiile acestui complex.
                                Seara, dupa stingere, isi ruga colegii de baraca sa tina minte tot ce s-a intimplat in timpul zilei si sa aiba rabdare, pentru ca daca trebuie sa sufere, macar sa nu sufere zadarnic.
                                A avut o relatie deosebita cu popa Staniloaie care s-a racit brusc cind Staniloaie a iesit din puscarie, in 1963 si si-a reluat imediat postul de profesor de dogmatica. Si-a dat seama ca popa Staniloaie a facut compromisul cu Diavolul.
                                Dupa ce a iesit la pensie si-a vizitat aproape toti colegii de puscarie. A fost dezamagit ca mai mult de jumatate au facut compromisul cu Diavolul, cum numea el colaborarea cu securitatea.
                                Merita citit, dar mai ales merita inteles. Asta necesita timp in zilele noastre si putini au la dispozitie asa ceva pentru a-si forma o idee despre ce inseamna lumea in care traim. Nasol lucru !
                                Avea o vorba care se potriveste actualului presedinte - In mintea strimba si lucrul drept sa strimba.
                                Avea un dar fenomenal de a gasi explicatii simple pentru orice motivare a actiunii unui individ sau grup de indivizi. Simple, clare si logice. Cine urmarea previziunile lui in timp, observa ca avea dreptate.
                                Un tip profund religios, sincer, onest si cu un caracter puternic.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF