M`am gandit eu ca tre` neaparat un thread d`asta...
) si voi din placere asta nu inseamna ca voi sunteti mai buni bucatari...sa fim seriosi,tu ai manca mancarea facuta de socrul tau sau de soacra?
..ar mai fii....o pauza publicitara ca altceva...
D
)... si nu toti barbatii stau si freaca menta la tv....eu o frec doar cand ma uit la "in gura presei...cu m.b."...in rest...nici nu stiu cum arata un tv
.acum revenind.....noi suntem aia care va facem sa asteptati cadouri,atentii...chestii de 14feb,1martie,8martie.........de "iepuras"...de aniversarea relatiei(fucK)..de mos nicolae...de craciun...mai nou si de revelion...ce deh!!!,vine un an nou!
)... si nu toti barbatii stau si freaca menta la tv....eu o frec doar cand ma uit la "in gura presei...cu m.b."...in rest...nici nu stiu cum arata un tv
.acum revenind.....noi suntem aia care va facem sa asteptati cadouri,atentii...chestii de 14feb,1martie,8martie.........de "iepuras"...de aniversarea relatiei(fucK)..de mos nicolae...de craciun...mai nou si de revelion...ce deh!!!,vine un an nou!

in legatura cu cadourile..pai si nu e normal?voi sunteti brutele,noi ingerasii si trebuie sa ne rasfatati 
D
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment