Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pretul benzinei...facem si noi ceva?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Orvo View Post
    Offtopic: Saptamana trecuta:
    - granita Austria Germania: motorina 1,34 Euro / 5,75 Lei
    - la noi: motorina 1,42 Euro / 6 Lei
    La Jet da, statie greu gasibila si inafara autostrazilor, si tu la noi ai pus sortimentul premium.....nu e corect, oricum e mai scumpa la ei dar numai cu pana in 15% iar veniturile in medie duble de 3 ori :P .....in schimb pe oriunde gpl-ul era cat la noi(72-75 centi)
    Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

[QUOTE=Nelu Patrascu;228506]

Din 17 ianuarie 2012, NU MAI ALIMENTATI DE LA PETROM !!!QUOTE]

Cred ca e clar ca un astfel de demers nu are nici o priza in Romania...daca nu a avut nici un rezultat in 2011 (cand au fost ceva proteste)...acum in 2012 toata lumea alimenteaza tacut plateste si pleaca...resemnata.

Amenda care va fi data companiilor petroliere va fi platita pana la urma tot de consumatorii de combustibili...de la omul de rand pana la firmele de transport.

Repet...problema este cea a veniturilor care in cazul romanilor sunt f mici, nu neaparat a preturilor ce oscileaza pe o piata supusa dezechilibrelor (politice, militare) cum e cea a petrolului.

Comment

Pe lipsa de reacţie, pe acest non-combat stupid şi păgubos care a cangrenat această naţie, mizează şi cei care cresc preţurile.

Nu ştiu dac-ai urmărit concluziile oficiului concurenţei. Se pare că Petrom a cam dat tonul la scumpiri concertate, influenţând şi ofertele concurente, pentru ca marja de profit să fie şi mai mare. Toţi aveau de câştigat, mai puţin clientul.

Atâta timp cât o parte semnificativă a petrolului prelucrat de Petrom provine din zăcăminte româneşti, nu putem vorbi despre dezechilibre. Putem vorbi însă de lăcomie De lăcomie şi indiferenţă faţă de românul amărât care din păcate este consumator captiv.

Cred totuşi că cineva odată tot o să le-o tragă-n freză acestor jigodii austriece care până la cumpărarea Pretromului n-aveau nici măcar o sondă. Erau un lanţ anonim de benzinării.

Comment

Originally posted by Nelu Patrascu View Post
          Pe lipsa de reacţie, pe acest non-combat stupid şi păgubos care a cangrenat această naţie, mizează şi cei care cresc preţurile.

Nu ştiu dac-ai urmărit concluziile oficiului concurenţei. Se pare că Petrom a cam dat tonul la scumpiri concertate, influenţând şi ofertele concurente, pentru ca marja de profit să fie şi mai mare. Toţi aveau de câştigat, mai puţin clientul.

.
          De acord cu tine. Din cauza asta Petrom a luat si amenda cea mai mare. Sa vedem insa cand se vor plati aceste amenzi si mai ales cum se vor plati (tare mi-e frica ca noi le vom plati cu fiecare vizita la pompa).

Revin la ideea cu veniturile romanilor...problema asta e mai veche decat cea vanzarii Petrom catre OMV...si pana la urma fiecare incercam sa o rezolvam pe cont propriu ...ca daca e sa astepti de la guvern sau altcineva, ramai doar cu speranta...

De acord ca, prin faptul ca mare parte din petrolul exploatat e romanesc ar trebui sa se simta in pretul combustibililor insa acum suntem in UE si globalizarea ne subjuga acum... Iar statul calca pe gatul romanilor mai nemilos ca oricand...Uneori am impresia ca se fac experimente pe acest popor sa se vada cat poate sa mai duca...e o situatie complet anormala.

Ca sa inchei...postez un link care arata media preturilor combustibililor in Europa...din ce am putut sa-mi dau seama datele sunt corecte:

Informacije o cenah goriv v evropskih državah.
          Last edited by Diesel; 01-11-2012, 14:48 PM.

Comment

Originally posted by Orvo View Post
            Offtopic: Saptamana trecuta:
            - granita Austria Germania: motorina 1,34 Euro / 5,75 Lei
            - la noi: motorina 1,42 Euro / 6 Lei
            Saptamana asta:

Abu Dhabi/Dubai UAE : benzina 1.610 dirhami/1,5lei
            motorina nu conteaza ca nu cumpara nimeni {se uita astia ca la urs cand ii intreb de pretul motorinei}
            Last edited by mircea600sel; 01-11-2012, 15:11 PM.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
              Abu Dhabi/Dubai UAE : benzina 1.610 dirhami/1,5lei
              Este normal sa fie asa de ieftin pentru ca si la robinet petrol curge...dar in schimb apa potabila este mai scump...parca asa am auzit.
              Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
              W123 280CE
              W126 500SEC
              W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Originally posted by Nelu Patrascu View Post
                ...
                - taxa de drum este de 125 EUR / tona
                - taxa de solidaritate (cate un cent / litru - motivul este acoperirea
                prejudiciului creat in urma falimentului Bancorex), adica 10 EUR /
                tona...Producatorul incaseaza 370 EUR / tona
                Statul incaseaza 835.28 EUR / tona...
                Eu nu inteleg de ce platim rovinieta, daca in pretul carburantilor este inclusa taxa de drum? Stiam ca si o taxa de poluare este inclusa in pretul carburantilor. De asemenea nu inteleg ce am eu, sau altii ca mine, cu falimentul Bancorex-ului? Ce l-am falimentat noi? Si de ce sa boicotam o anumita retea de distributie a carburantilor auto, din moment ce Statul incaseaza de doua ori si ceva mai mult decat producatorul? Cred ca Statul trebuie boicotat, deoarece, la fel ca in majoritatea cazurilor, Statul e adevaratul vinovat.

Comment

Originally posted by mer_se280 View Post
                  dar in schimb apa potabila este mai scump...parca asa am auzit.
                  Nu este adevarat,sunt povesti astea.Apa e ieftina.Un bax de apa plata de 6 sticle la 1,5 costa 6 dirhami.{vreo 5 lei}

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by ElCid View Post
                    Eu nu inteleg de ce platim rovinieta, daca in pretul carburantilor este inclusa taxa de drum?
                    Si mai platim si taxa pe unele poduri si in viitor si accesul pe autostrazi...

De asemenea nu inteleg ce am eu, sau altii ca mine, cu falimentul Bancorex-ului? Ce l-am falimentat noi?
                    In primul trimestru al anului trecut se laudau ca s-a acoperit suma aia si nu se mai plateste acea taxa. O platim in continuare? :|

Comment

O stire deja banala:

Cea de-a treia majorare a fost aplicată joi, 12 ianuarie, începând cu ora 0:00. Toate sortimentele au fost scumpite cu 9 bani/litru, aceasta fiind cea mai mare majorare din acest an. Aşa cum se poate observa, OMV Petrom a aplicat trei majorări de preţuri în mai puţin de două săptămâni.

Comment

O "ştire" caldă, proaspătă... care s-ar putea să treacă neobservată.
                        Petrom a ieftinit motorina...cu trei bani. Este la BREAKING NEWS

Îi sugerez Marianei Gheorghe şă-şi mediatizeze mai intens "isprava". Este cel mai de succes director pe care-l au OMV-iştii.
                        Mi-o amintesc pe acestă jigodie cum a răspuns când un reporter a întrebat-o care este justificarea acelor creşteri succesive de preţuri de anul trecut. Nu creştea euro, nu creştea preţul la baril (ba din contră)
                        Răspuns: "pentru că există cerere"
                        De ce să nu facă ea mai mulţi bani pentru OMV-işi pe spinarea românului.

Comment

Originally posted by ElCid View Post
                          Eu nu inteleg de ce platim rovinieta, daca in pretul carburantilor este inclusa taxa de drum? Stiam ca si o taxa de poluare este inclusa in pretul carburantilor. De asemenea nu inteleg ce am eu, sau altii ca mine, cu falimentul Bancorex-ului? Ce l-am falimentat noi? Si de ce sa boicotam o anumita retea de distributie a carburantilor auto, din moment ce Statul incaseaza de doua ori si ceva mai mult decat producatorul? Cred ca Statul trebuie boicotat, deoarece, la fel ca in majoritatea cazurilor, Statul e adevaratul vinovat.
                          Corect, aici as tine putin partea benzinarilor dar tot pt interesul nostru al consumatorilor: Clar statul are cea mai mare vina si rahatul de legislatie talhara europeana(ce sa ne asteptam atata timp cat toata europa e condusa de popoare migratoare deci de urmasii talharilor de alta data, ma mir ca nu e mai rau) prin care statul e obligat sa ieie acea taxa de poluare sau ce minciuna au mai inventat de 400 si cv de E pe tona, adica aprox 1.5Ron la care se mai aplica si TVA deci 1.9Ron adica mai mult decat pretul total in tzara araba data exemplu!!! Pai ganditiva daca acest furt ar fi fost numai de 0.5 ron, ca nah mai tre sa traiasca si ei, direct pretul ar fi undeva la 4-4,5 ron litrul!!! Asa ca pt diminuarea drastica a acesteia trebuie militat, mai ales ca, scazand pretul consumul ar creste lumea s-ar deplasa si astfel si economia s-ar misca si cine are de castigat din nou?: TOT EI culmea ironiei, da pe langa ei si noi!!!!!!!!!
                          Nu o sa cumpar masina noua in veci atata timp cat ne mai mintiti cu poluarea motoarelor termice...pai atunci faceti masini electrice ieftine, si nu mai veniti cu povesti pt pesti ca nu merita sau nu tin sau blah blah ca de aia ies scumpe!!!

Comment

Cand am spus ca avem la conducere doar contabili si nu economisti, am fost apostrofat. Nici macar in dragoste 1 + 1 nu rezulta 2. Ca in contabilitate.
                            Bine. Dam un ban. Pe ce oare? Pe fum negru? Pe jigloare infundate? Pe bujii arse?
                            Oricum, teroristii contabili din MF fac ce vor. Cu instructiunile. Care n-au legatura cu legile.
                            De acolo trebuie sa plecam.
                            Aia, pentru o masina cracanata, ne vad si sufletul.

Comment

Stimati colegi, as indrazni sa va recomand un lucru. Urmariti statiile Petrom de la metrou Mihai Bravu. Acolo veti gasi cel mai ieftin carburant din capitala. Si inca ceva:nu luati motorina sau benzina extra, ci standard. Aditivarea se face in statie nu la rafinarie, ca de obicei cantitatea de aditiv fiind mult mai mica decat trebuie. Dati bani degeaba pe produs care se zice ca a fost aditivat. Luati standard si aditivati-o voi cat vreti. Sanatate va doresc!

Comment

Originally posted by gigi1983 View Post
                                Stimati colegi, as indrazni sa va recomand un lucru. Urmariti statiile Petrom de la metrou Mihai Bravu. Acolo veti gasi cel mai ieftin carburant din capitala. Si inca ceva:nu luati motorina sau benzina extra, ci standard. Aditivarea se face in statie nu la rafinarie, ca de obicei cantitatea de aditiv fiind mult mai mica decat trebuie. Dati bani degeaba pe produs care se zice ca a fost aditivat. Luati standard si aditivati-o voi cat vreti. Sanatate va doresc!
                                Super-deacord, benzina sau motorina aditivate pt mine nici nu exista.....daca mi-ar arata ei ca imi scade consumul cu 30% da frate, da pt aia 2-3% teoretici in povesti injineresti care se aplica oricum doar la 20-30% din motoare da-i pace, prefer sa fiu mai putin fraier! .....si deocamdata ma bucur ca am gasit o pompa cu presetupa cam dusa si astfel ma chinui un pic da iau cam la 4lei si ceva litru adica cat ar fi normal sa fie benzina(si motorina ar trebui sa fie maxim 4.8 in conditiile actuale).....cunoscatorii stiu care e faza

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF