Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Catalizator euro la masinile vechi!!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am un e 220 cdi din 2000 si nu mai trage bine. am fost la service si mi-au spus ca am catalizatorul infundat si ca o solutie ar fi sa-l scot de tot. nu stiu ce sa fac.....sa fac miscarea asta?????

Comment

Originally posted by w210 View Post
      Am un e 220 cdi din 2000 si nu mai trage bine. am fost la service si mi-au spus ca am catalizatorul infundat si ca o solutie ar fi sa-l scot de tot. nu stiu ce sa fac.....sa fac miscarea asta?????
      Ar fi doua probleme:
      1. ITP-ul (dar asta cred ca s-ar rezolva, cum se rezolva de obcei);
      2. Nu stu cum e la diesel, dar la benzinar stiu ca exista o soda lambda inainte de cataizator si una dupa. Si daca una da informatii aiurea, mrge motorul aiurea. Cred ca dieselul nu are probleme de genul asta, dar ar fi bine sa te interesezi.
      In rest, daca renunti la catalizator (si rezolvi u 1. si 2.) o sa ai putere mai mare si, eventual, consum mai mic.

Comment

Da-i gauri frumos si ai rezolvat problema!
        W110-2.0 D 1966
        W115-2.0 D 1971
        W123-2.4 D 1982

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF