Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Femeile si soferia :)

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

e urat sa fiu off-topic tocmai pe off-topic,dar am nevoie de ajutor!!pls!!ce parere aveti de 190-ul acela bleumarin,care e de vanzare? http://www.clubmercedes.ro/vand-urge...43.html?t=1443

stie cineva masina?in afara de proprietar? merita?va rog,am nevoie de un sfat urgent
    Last edited by kryssa_rja; 03-05-2008, 14:46 PM.
    “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Originally posted by timisoreanul View Post
      Parerea ca femeile sunt soferite proaste cred ca sunt gresite. Spun asta din proprie experienta. Prin anii 90, am lucrat ca instructor de conducere. Am avut ocazia sa lucrez in cei 8 ani cu cateva sute de femei si barbati. Ce am observat: femeia la volan este mult mai atenta, conduce mult mai preventiv, nu-si asuma riscuri inutile, nu devine colerica, cu alte cuvinte conduce prudent. Poate prea prudent, ptr unii barbati care, sunt meseriasi daca au sub talpa piciorului drept o pedala de acceleratie care la plecare foreaza in asfalt. Soferul bun nu e cel care calca pedala pana-n fund, si se lauda ca a facut distanta ex Timisoara Constanta in 8 ore fara oprire. Un sofer bun e mult mai mult decat atat.
      asa este si UNELE (90%) sunt asa de prudente ca merg pe mijlocul strazii sa nu zgarie masina si nu poti sa depasesti nici pe stanga, nici pe dreapta, sau ies cu botul masinii pe toata banda pentru a se asigura, sau pleaca atat de usor de la semafor ca in urma lor se pune iar rosu, sa nu mai vorbim de parcare, mersul inapoi si aprecierea distantei sau a vitezei altei masini care sunt ZERO la acest capitol. eu merg odata la 2 saptamani in TR si cand prind cate o femeie sau mai grav 2 la volan (una in spatele celeilalte), sa vezi coloana de 12-15 masini, ca ele merg cu 60-80 in afara localitatii si tot din prudentza. dao draqu de treaba sa mergi cu 60 in afara localitatii!!!! sau daca prinde vreun camion in fata nu mai depaseste (din prudenta). sau cate soferite ai vazut pe prima banda? nici una, ca daca e o masina oprita in fata, se duce pana in spatele lui si ca sa se incadreze pe a doua banda trebuie sa se opreasca toata circulatia ca sa treaca madame. ce draqu

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
        asa este si UNELE (90%) sunt asa de prudente ca merg pe mijlocul strazii sa nu zgarie masina si nu poti sa depasesti nici pe stanga, nici pe dreapta, sau ies cu botul masinii pe toata banda pentru a se asigura, sau pleaca atat de usor de la semafor ca in urma lor se pune iar rosu, sa nu mai vorbim de parcare, mersul inapoi si aprecierea distantei sau a vitezei altei masini care sunt ZERO la acest capitol. eu merg odata la 2 saptamani in TR si cand prind cate o femeie sau mai grav 2 la volan (una in spatele celeilalte), sa vezi coloana de 12-15 masini, ca ele merg cu 60-80 in afara localitatii si tot din prudentza. dao draqu de treaba sa mergi cu 60 in afara localitatii!!!! sau daca prinde vreun camion in fata nu mai depaseste (din prudenta). sau cate soferite ai vazut pe prima banda? nici una, ca daca e o masina oprita in fata, se duce pana in spatele lui si ca sa se incadreze pe a doua banda trebuie sa se opreasca toata circulatia ca sa treaca madame. ce draqu
        stiti ceva?mi-am schimbat parerea..ionut,permite-mi sa te corectez,pt ca gresesti!nu 90,ci 99%sunt capcane..in seara asta am patit-o..cik sa ma duc si eu ca tot omu'in parc si acolo sa intre una in mine,care nu a auzit de acordarea prioritatii,si care probabil nu a aflat pana in ziua de azi care e sensul ei de mers si care e contrasensul.o claxonez,se uita la mine,si nici macar nu a piscat frana-daca nu plecam in sec aia intra in mine
        la intoarcere,alta..pleaca de la semafor,vorba ta,cu 5km/h dupa care pune frana in mijlocul strazii si da avarii...IN MIJLOCUL INTERSECTIEI TE PARCHEZI?!?!?! oooof...si mai zice lumea de ce nu conduc,pai daca dai de 3 d-astea pe zi,iti dai foc singur la permis!!
        “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

ce sa zic..mi`a taiat una calea azi..alta mi`a zgariat bara in dreapta spate...ce sa mai zic....
          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
          Si o panarama de scuter

Comment

Originally posted by kryssa_rja View Post
            daca dai de 3 d-astea pe zi,iti dai foc singur la permis!!
            la permisu lor

Pe undeva e si vina instructorilor (aici nu vb de femei ci in general), lasa pe respectivul/respectiva in examen chiar daca-i bostan si mai departe....................sfintu petru, el si-a luat bani si amin; da respectivu examen de vreo 10 ori pana il ia si mama ce greu e la sc de soferi; dar in realitate nu stie nici sa plece de pe loc calumea, daramite sa faca parcari sau mai rau, se incadreze in traficul din ziua de azi.

Nu era prostie pe vremea lu ceasca cand aveai si poligon la examen.....................votez pentru reintroducerea probei
            Exista doua tipuri de masini :
            1. care au fost lovite
            2. care vor fi lovite

Comment

PETREAMARIN!!!! sI io votez pentru introducere poligon jaloane tot ce trebe!!!
              W110-2.0 D 1966
              W115-2.0 D 1971
              W123-2.4 D 1982

Comment

eu votez pt inca 10 probe,si sa faca ceva rutiera cu "bombele" de pe sosele(femei si barbati).nu mi se pare corect sa ii iei permisul unui sofer adevarat pt cine stie ce tampenie minora,si ratatii -ca sa il citez pe dok -care nu stiu nici macar care e frana,dar au luat permisul "pe bune" dom'le sa scoata banu' din buzunar si sa ramana cu el.d-asta se umple tara de idioti!!!!nu ma consider sofer,nu conduc si gata,decat sa incurc 10.000 de oameni pana la universitate si inapoi-nu-i corect?!!

Comment

Nu-i vorba daca te consideri sau nu, daca ai carnet esti "sofer", intr-un fel sau altul, doar ca respectivul carnet se da prea usor in zilele noastre. Asa ajung toti gaborii cu palarii mexicane la volan la mertc si bmw si doare in "cot" de legislatie si de reguli de circulatie.
                  1. care au fost lovite
                  2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by claub79 View Post
                    Nu-i vorba daca te consideri sau nu, daca ai carnet esti "sofer"

imi pare rau sa contrazic,dar nu mi se pare corect..cizmele sunt cizme si soferii soferi..apropo...azi din intamplare am dat peste instructorul cu care am facut eu scoala,si l-am intrebat de tipa de care am scris mai sus-care nu stia unde este contactul la clio..in fine...asta si-a luat permisul a doua oara-pe bani,si culmea...mai si circula(prima data a pikt la sala pt ca a inceput sa deseneze pe foaia de examen din plictiseala)..concluziile le trageti voi
                    concluzia mea e:
                    Last edited by doktor4carz; 03-08-2008, 10:16 AM.

Comment

e ca si cand ai buleti de romania --> esti cetetean roman, fie ca te consideri sau nu; asa e si cu soferia: ai carnet --> esti sofer.Problema e ca daca nu te duce bibilica sa poti conduce o masina pe un drum public, cat de cat decent, nu ar fi trebuit sa ajungi cu respectivu carnet in mana; asta-i buba, cum o obtinut drepta asta.

prima data a pikt la sala pt ca a inceput sa deseneze pe foaia de examen din plictiseala)
                      tare asta , poate s-a gandit ca is prea usoare intrebarile din chestionar si facea ea altele, din alea cu poza
                      1. care au fost lovite
                      2. care vor fi lovite

Comment

Sunt multi care nu merita carnetu-n puiimei!!!
                        W110-2.0 D 1966
                        W115-2.0 D 1971
                        W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by claub79 View Post
                          poate s-a gandit ca is prea usoare intrebarile din chestionar si facea ea altele, din alea cu poza
                          nu e de ras...e de plans,ca daca ti se intersecteaza drumul cu al ei ti-a pus D-zeu mana in cap D

Comment

nu e de ras...e de plans,ca daca ti se intersecteaza drumul cu al ei ti-a pus D-zeu mana in cap D
                            Depinde ce utilaj conduce, ca daca nu e mai tanc decat cobra mea...degeaba, impaturam tot si gata D
                            1. care au fost lovite
                            2. care vor fi lovite

Comment

e urat sa fiu off-topic tocmai pe off-topic,dar am nevoie de ajutor!!pls!!ce parere aveti de 190-ul acela bleumarin,care e de vanzare? http://www.clubmercedes.ro/vand-urge...43.html?t=1443

stie cineva masina?in afara de proprietar? merita?va rog,am nevoie de un sfat urgent
                              Nu iti ajunge unu?
                              E frumusel foc, an bun si are GPL. Daca ai lovele nu te abtine. La urma urmei la o adica din doua faci unu super

Comment

m-am razgandit,raman cu batranica mea,mai ales dupa ce s-a urlat la mine ca trebuie sa caut una doar pt piese.. ...in fond si la urma urmei de ce imi mai trebuie una,nu am in ce baga bani?!?D da,masina arata bine..

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF