Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

traficul....un calvar

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

confirm stilul de conducere a lui DOK....D

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
      La capitolul trafic aglomerat, sint ultimul porc ordinar. Tai fetze peste fetze, circul prin nishte locuri pe unde mashina nu are ce cauta, injur ca ultimul birjar, scos jumate pe geam afara, cu un repertoriu de intra si dracu in pamint de rushine (ii las pe prietenii mei sa confirme...), si imi fac treaba impecabil. Nu am nici un stress. nici o greatza, m-am integrat perfect...

Confirmat! Gura pacatosului adevar graieshte!

Comment

Ma mir ca nu i-a rupt nimeni capul pana acum.

De la injuraturi pana la fapte reprobabile e cale scurta in Bucuresti. Recent am dat peste un destept care s-a gasit sa bage in marsarier in fata mea pe banda de viteza pentru ca nu l-am lasat sa isi continue slalomul la 90Km/ora. La ala chiar i-as fi rupt ceva inainte sa ajungem la biroul de accidente usoare.
        Aerodynamics are for people who can't build engines.
        Enzo Ferrari

Comment

Daca ne-am apuca sa ne rupem la fiecare problema din trafic am umbla toata ziua pe la spitale .... Asta este orasul, astia sunt oamenii, asta e traficul deci ne adaptam. Cu ce nu sunt de acord este parerea celor care vin din provincie sa se stabileasca aici, care vin sa inghesuie randurile apoi se dau pe spate si se mira ca e trafic greu si ca sunt nasoi "bucurestenii".
          Deci concluzia e simpla: te obisnuiesti/adaptezi/resemnezi sau te muti in alt oras. Lacrimile nu impresioneaza pe nimeni.

Comment

Originally posted by shadow View Post
            Daca ne-am apuca sa ne rupem la fiecare problema din trafic am umbla toata ziua pe la spitale .... Asta este orasul, astia sunt oamenii, asta e traficul deci ne adaptam. Cu ce nu sunt de acord este parerea celor care vin din provincie sa se stabileasca aici, care vin sa inghesuie randurile apoi se dau pe spate si se mira ca e trafic greu si ca sunt nasoi "bucurestenii".
            Deci concluzia e simpla: te obisnuiesti/adaptezi/resemnezi sau te muti in alt oras. Lacrimile nu impresioneaza pe nimeni.
            Nu generalizez, dar acelasi lucru se intampla cu ce-i din bucuresti veniti in alte orase, si care se cred in bucuresti . Pe vremea cand eram cu dacia, mi-a taiat fata unu cu un A8 si l-am cam impaturat(ii drept ca n-am frinat deloc ca n-am vrut), si tot el era bervos ca i-au luat astia permisu ca eu m-am bagat in el. Deci concluzia e simpla ...............vorba ta
            Exista doua tipuri de masini :
            1. care au fost lovite
            2. care vor fi lovite

Comment

Originally posted by shadow View Post
              credeam ca nu mai gandeste lumea asa...cu provincia....nu noi suntem problema sa stii!!!sunt bucuresteni care conduc muuult mai rau ca unii din provincie.si la 2 mil de locuitori(ce`i drept nu au toti masini),daca vin max 10.000(cu masini din provincie,si nu toti stau in buc)e ca si cum ai pune sare unei farfurii cu mancare.
              1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
              2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
              Si o panarama de scuter

Comment

Bucurestenii sunt toti cei ce locuiesc in Bucuresti, indiferent unde si cand s-au nascut, fac parte din trafic si impart vina pentru halul in care se afla. Ca paranteza, eu consider o greseala venitul in Bucuresti care va costa ani buni din viata, dar asta e ...
                Oricum ideea ramane aceeasi, traficul va fi din ce in ce mai rau pe masura ce trece timpul si nu avem ce sa facem in privinta asta.
                Last edited by shadow; 04-01-2008, 12:15 PM.

Comment

Originally posted by MIR View Post
                  Ma mir ca nu i-a rupt nimeni capul pana acum.
                  Nu e nimic de mirat, nu mi-a rupt nimeni capul ca le dau eu primul, daca e cazul. E suficienta o mishcare greshita, ca ii dau de cinta. Din pacate pentru colegii mei participantzi la trafic, nu sint un vizitator fervent al Bisericii Ortodoxe. Si eu ma aleg cu fatza taiata de altzii mai corditzi ca mine, da ii las sa se duca si nu ma enervez, ca si eu fac la fel. Cind vad cite un dobitoc ca se baga in fatza mea cu japca si dupaia merge ca melcu, il spal cu mascari de ramine saracu impotent pe viatza. Asta e traficul in capitala la ore de virf, cine merge la lege nu prea are ce cauta cu mashina. Metroul in cazul asta rulzzzz... Nici nu face o viatza din punctul A pina in punctu Tz, nici nu incurca lumea, scapa si de eventuale accidente (asta pentru shoferii groazei, care nu sint putzini...) si ishi pastreaza sistemul nervos intr-o stare cit mai buna. Din 20 de shoferi, unu singur merge regulamentar prin orash. De ce sa fiu eu ala care sa tinda la perfectziune in cazul asta ?

Pe mine ma intereseaza sa imi fac treaba. Iar in cazul asta, scopul scuza mijloacele.

Comment

Eu unu am renuntat sa ma mai enervez, pur si simplu nu are rost, il trimit la originile masii lejer, zimbind. Chiar ma gindeam zilele trecute sa-mi iau dacie, de prin 80, sa am cu ce da in ei, ca de cobra mii mila.Pese la dacie gasesc la fier vechi cu camioanele .
                    Exista doua tipuri de masini :
                    1. care au fost lovite
                    2. care vor fi lovite

Comment

ieri dupa amiaza eram pe Zetari, iar in fata mea un tir, el pe dreapta si eu pe linia de tramvai. la un moment asta pune frana brusca si trage de volan stanga sa vorbeasca cu alt tirist care venea pe contrasens si a oprit masina pe diagonala. pot sa spun ca mi-a inghetat sufletu-n mine, ca am pus frana si m-am dus sanie pe linia de tramvai si mai si ploua. cu noroc m-am oprit la 1/2 m de el, dar cu viraj maxim stanga. dupa ce m-am dat jos din masina plin de spume era foarte stupefiat si nu intelegea care e problema mea. am mers pana la masina am luat spray-ul cu sare piper si draqu au mai pus astia in el si m-am urcat pe scara de la cabina si i-am dat vreo 3 jeturi ca sa fiu sigur ca a inteles mesajul. oricum s-a dat jos buimac, iar eu am plecat. si cum era naucit mi-a mai sarit si in fata masinii de era sa-l imprastii de tot.

Comment

Astazi prietena mea era pe Pieptanari si nishte ciori cu un scuter i-au taiat fata si au si cazut in fata masinii. A franat si a lovit cu bara scuterul. Ciorile s-au ridicat si au plecat si ea m-a inebunit sa mergem la politie. Dar am rezolvat si am convins-o ca n-are rost. Cred ca daca eram si eu cu ea si vedem ca se ridica aia de jos, le rupem picioarele sa nu se mai ridice

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
                          Astazi prietena mea era pe Pieptanari si nishte ciori cu un scuter i-au taiat fata si au si cazut in fata masinii. A franat si a lovit cu bara scuterul. Ciorile s-au ridicat si au plecat si ea m-a inebunit sa mergem la politie. Dar am rezolvat si am convins-o ca n-are rost. Cred ca daca eram si eu cu ea si vedem ca se ridica aia de jos, le rupem picioarele sa nu se mai ridice
                          Trebuia sa treaca de doua ori inainte si inapoi peste ei, sa fie sigura ca nu se mai ridica si dup-aia sa mearga la politie

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
                            aveti norocul sa participati la reducerea numarului de zburatoare "neidentificate" si nu o faceti....
                            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                            Si o panarama de scuter

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF