Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

primul venit,primul servit!-noua idee made by videanu!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu sunt blocat frecvent ca am parcare de 2 masini perpendiculara pe sosea si metoda mea este in felu urmator, dau drumu la alarma si claxonez, de obicei ies pe geam toti vecinii numa ala cu masina nu!!!
    W110-2.0 D 1966
    W115-2.0 D 1971
    W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by paunionutz View Post
      eu daca am posibilitatea ii blochez si mai pleaca cand am eu chef
      Ai grija ca asa s-a gandit si un "vecin" sa ma blocheze ( de ce nu stiu pentru ca locul cu pricina nu era platit, era "la liber") si frumos am sunat la rutiera, au trimis masina. l-au filmat 10 min, i-au pus frumos in geam hartiuta cu amenda de la 100 la 200 ron si 3 punte de permis dupa care l-au chemat frumos sa mute masinuta.
      Si culmea: cand unu din politisti s-a dus sa il cheme la masina celalalt imi zice: "Daca vine cu scandal nu zice nimic ca ii mai ardem si amenda de tulburarea linistii publice".

Drept urmare: Daca mai gasesc masina blocata nu ii mai alerg prin bloc sau consum bateria claxonand. Apelez la unul din serviciile pentru care cotizez in fiecare luna prin taxe si dari.
      http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

Sa vad pe cine cheama militzia daca mashina e in leasing...

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
          Sa vad pe cine cheama militzia daca mashina e in leasing...
          Poate le "sopteste" cineva etaju si apartamentu (cum am facut eu)....aaaa...si aveti grija in sectoru 3 - acolo suni si vin sa ridice masina care blocheaza. Atunci chiar nu mai conteaza a cui e si unde e omu.

Chestia cu ridicatu deocamdata e doar in sect 3 pt ca cica au facut locuri de parcare da e f probabil sa o extinda. Sa vezi atunci moaca aluia cand se intoarce si nu mai gaseste masina

PS: Dc iti ridica masina ai de platit 800 ron. 100 amenda(in 48h) si 700 ridicatu.

Comment

La 3, ok. Ca vine Prigoana...

Comment

Am incercat si eu cu MILITIA si nu merge....
              Parcase unul in zona de lansare a barcilor la apa,in MAMAIA..si raspunsul lor a fost sa ii fac foto si sa vin la ei sa fac reclamatie...deci alt timp pierdut ,pe linga cel pierdut in asteptare.Si m-au atentionat sa nu ii deschid masina sau sa i-o mut....cel mai bine era daca ii dadeam drumul la apa.

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
                Am incercat si eu cu MILITIA si nu merge....
                Parcase unul in zona de lansare a barcilor la apa,in MAMAIA..si raspunsul lor a fost sa ii fac foto si sa vin la ei sa fac reclamatie...deci alt timp pierdut ,pe linga cel pierdut in asteptare.Si m-au atentionat sa nu ii deschid masina sau sa i-o mut....cel mai bine era daca ii dadeam drumul la apa.
                Mai io am sunat frumos la 9544 (Dispeceratul Politiei Rutiere) si am spus ca am gasit masina blocata. M-au intrebat numarul masinii si mi-au zis ei ce marca e, ce culoare e si cine e proprietaru. Le-am confirmat marca si culoarea si am zis ca nush cine e X. Au zis ca trimit cat de repede pot un echipaj la fata locului si asa s-a si intamplat ( mai putin faza cu cat de repede dar tinand cont ca era 8 dimineata tind sa ii inteleg). Au venit baietii si au zis ca il filmeaza mai intai minim 5 min ca sa aiba doavada sa nu poata sa faca ala contestatie, dupa i-au scris frumos biletelul si l-au pus in geam si dupa s-au dus sa il cheme sa mute masina.
                Asta a fost tot. Io am intarziat un pic la munca ala a ramas fara 3 p-cte de permis si cu o gaura de minim 100ron

Comment

Da, taticu, asha faceam si eu. Pina mi s-a luat. Nu am prea multa rabdare (nici nu mai e cazul sa mai zic, juma de forum shtie cita rabdare am si ce se intimpla cind mi-o pierd...). Simplul fapt ca in fiecare zi sa stau cu mina pe telefoane la militzie, la ore perverse de cele mai multe ori, ca sa pot sa-mi parchez trancanul (excluzind faptul ca pot patzi de dimineatza ca tine, sa-l gasesc pe unu tras in curu meu, nu ca ash intirzia la birou, sint frilensar si imi fac propriul program, dar ca chestie, sa vreau sa plec si sa nu pot, iar militzie, iar chiorlau...) ma duce la pierderea ultimei farimitze de rabdare pe care o mai detzin. Asta inseamna al dracu de mult stres (chiar vorbeam ieri cu Preoteasa ca ii e scirba sa mai iasa pe undeva pe seara ca n-are unde sa-shi mai puna cataraga de Cobra hazelnut brown cind se intoarce acasa, deci sindromul locului de parcare a aparut, deja se ordoneaza vietzi dupa locul de parcare... spooky...), stres de care nu am nevoie. Avind in vedere ca in ultima vreme parchez cum necum, pe unde apuc, de asemenea stres scapai. Deh... avantajul meu e si ca am gloaba aia urita, de care mi se filfiie daca o zgirie sau o ciobeshte careva (normal ca daca s-ar intimpla i-ash trage aluia boashele prin cavitatea bucala la exterioru extrem al fizicului) dar nu ma zgirii pe ochi ca la una noua sau aproape noua. Acu citeva zile am gasim mortaciunea de Cobra 280 lovita in parcare. I-am aplicat doua shuturi si shi-a revenit oarecum (deshi verbul "a reveni" nu-i folosit optim aici...). Nu m-a durut capul. Daca era alta...

Comment

Te inteleg perfect cu zgariatu. Io am iar ( 3 urme pe masina 1 aproape inexplicabila - cum a putut sa ma loveasca sub bara nush. Mai exact e vb de un e din 2001 si am niste zgarieturi pe bara spate pe portiunea care e aplecata inauntru dar mai sus nu :|. Plus o arsura de tigare pe bara fata. Daca vad unu ca macar o atinge un pic mai tare cred ca ma razbun pt toate.
                    Si ca sa revenim: mie sincer mi-a dat un sentiment oarecum placut ca l-am facut pe prost sa plateasca. Suna meschin dar m-am saturat sa stau sa astept dupa toti sau sa plec fara masina pentru ca sunt blocat de cine stie cine.

P.S.: off topic pe off topic :P - se mai tine intalnirea de Duminca? pentru ca as incerca sa vin si eu.

Comment

Originally posted by Juve View Post
                      P.S.: off topic pe off topic :P - se mai tine intalnirea de Duminca? pentru ca as incerca sa vin si eu.
                      bineinteles ca se tine,trece-te pe lista!pana la urma se pare ca toti avem o urma de greata cand vine vorba de locuri de parcare..

"(chiar vorbeam ieri cu Preoteasa ca ii e scirba sa mai iasa pe undeva pe seara ca n-are unde sa-shi mai puna cataraga de Cobra hazelnut brown cind se intoarce acasa, deci sindromul locului de parcare a aparut, deja se ordoneaza vietzi dupa locul de parcare... spooky...)" -ce fericit era cand a gasit loc chiar in fata blocului,nu-i venea sa creada
                      “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Originally posted by kryssa_rja View Post
                        pana la urma se pare ca toti avem o urma de greata cand vine vorba de locuri de parcare..

"(chiar vorbeam ieri cu Preoteasa ca ii e scirba sa mai iasa pe undeva pe seara ca n-are unde sa-shi mai puna cataraga de Cobra hazelnut brown cind se intoarce acasa, deci sindromul locului de parcare a aparut, deja se ordoneaza vietzi dupa locul de parcare... spooky...)" -ce fericit era cand a gasit loc chiar in fata blocului,nu-i venea sa creada

Dap... Shi unde mai pui ca se mai intampla, dupa ce parchez, incui, intru in casa, ma descaltz... ca mai se trezeste prietena ca trebuie sa ajunga pe nu stiu unde shi trebuie sa reiau procesul... pe dos .

Am cautat intr-o seara 45 de minute un loc de parcare ratat. Am mers cu primele 2 viteze aproximativ 30 de km in seara aia, majoritatea pe stradute shi prin spatele blocurilor. Shi tot am lasat-o la o statie distantza dupa ce am mutat (cu bara de protectie, ce-i drept) o movila de zapada.

Comment

...am facut 2ore si 40 de minute de la IKEA pana la UNIRII(mentionez ca merg ca un taximetrist...si stiu si destul de multe scurtaturi)...fuck this town
                          1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
                          2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
                          Si o panarama de scuter

Comment

Offf bai baieti, ce bine e in Bacau, sau in aproape oricare oras din tzara cand vine vorba de parcari. Masini sa fie, ca parcari sunt
                            http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

Pielea mea, va doare in cur, avetzi trei strazi si 10 blocuri...

Comment

depinde acum si de cartier,si de zona,si de vecini..poate or mai exista si in Bucuresti locuri in care sa te lafai...mai stii?
                                “Alaturi de hidrogen, prostia este cea care se gaseste in cantitatea cea mai mare in Univers.” (Thomas Edison)

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF