Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

WIS/EPC intrebari

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• WIS/EPC intrebari

Salutare.

Are idee cine umbla cu softurile acestea daca se poate face diagnoza? Sau ca sa reformulez Star DIagnosis e tot una cu EPC/WIS?

Multumesc.
    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Nu sunt tot una.Wis - werkstatinformation sistem , adica manual de reparatii , EPC-electronic parts catalogue , catalog de piese
    Pe cand Star Diag cuprinde mai multe programe pentru diagnoza , si acestea 2 pentru a putea repara.

Comment

Aha. Dar banuiesc ca se integreaza cumva? WIS e deci manual de reparatii. EPC include sau integreaza WIS. Mie mi s-a parut mai mult WIS ca un program de normare. Multe informatii nu prea se gasesc acolo.

Multumesc oricum pentur ajutor.

Comment

Nu ai cautat cum trebuie in WIS.Gasesti absolut tot ce ai nevoie in WIS pentru a repara masina.Poate cu cateva exceptii la unele capitole.Iar EPC si WIS nu au treaba unul cu celalalt , in EPC gasesti doar piesele de pe masina , fara normare sau reparatie.

Comment

Programul EPC-WIS pe care il am eu are 26G arhivat ( 5 DVD-uri ) il instalezi in calculator intri in reteaua MB ( te loghezi ) si primesti datele de care ai nevoie (coduri repere sau informatii service care din pacate sunt in germana ) .L-am instalat de curiozitate odata sa vad cum e si cum l-am pus asa l-am dat jos din cauza ,,indicatiilor" de service in germana.

Comment

Se seteaza Language priority 1 si Language priority 2 parca , pe engleza.La cel de 2010 este si limba romana.Nu mai stiu exact daca se cheama language priority , sau altfel...

Comment

Stai linistit ca de nu l-am frecat pe toate partile ,la coduri subansamble /piese merge in engleza la service doar in germana

Comment

Language priority ii zice. F2 si se intra la setari. Deci asa de destept e WIS. Multumesc. Incerc sa imi dau seama de un cap de bara care s-a transformat pana la urma in bieleta la magazinele de piese. Toate bune.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF