Am deschis acest topic in urma unei intamplari petrecute astazi in Cluj-Napoca. S-a intamplat astfel: mergeam lejer pe drum cu prioritate ,cand apare ca si o fantoma de pe cedeaza trecerea un batranel cu masina cu cei mai multi cai din lume (Dacia 1300) alba cu varsta apropiata de a mea 22 ani ,aproape ca intra in mine franez pana ma opresc si ii dau blituri ,se opreste si el si imi arat semnul preferat al soferului prost (fuck you) si decoleaza ,uimit ii dau putin faza lunga sa se trezeasca si ma duc in spatele lui ,la semafor surpriza, politia ,el se pune in spatele lor si eu in paralel sa vad daca stie cu prioritate ,cedeaza s.a ,in fine el ma injura de zor si tot ma ameninta cu politia ,i-am zis sa ii dea drumul. Nu credeti ca batranelul s-a dat jos si s-a dus la ei la masina? Intre timp s-a facut verde ,dau sa plec si normal ,lumini claxon si din megafonul lor masina cu numarul ,trage pe dreapta, am oprit ,a venit la geam , cere actele si il intreb cu ce am gresit din moment ce ma opreste si senin imi spune ca vrea sa se asigure ca am permis ,aveam actele in mana si i-am spus ca am si i-l arat ,dar cu ce am gresit ,el imi spune de conduita in trafic si ma intreaba intr-un final daca am avut vreun eveniment ,i-am relatat intamplarea (fara faza lunga, aia era greseala mea) si ii dau actele ,vine repede inapoi si imi spune ca imi da avertisment verbal mie si batranelului ,l-am intrebat de ce ,ca nu eu am gresit ,politia romana, imi raspunde sa am grija la limbaj in trafic (eu fiind cu prietena in masina si nefiind magar verbal cu un om in varsta) ii raspund ca inteleg ,dar stimatul nu trebuie sa aiba grija cum circula? Ca, pentru neacordare de prioritate se ia permisul ,politia romana, din nou ,imi spune ca el nu l-a vazut si ii spun ca nici pe mine nu m-a auzit ,i-am spus ca depun plangere si din nou ,politia romana, imi spune ca imi trebuie martor ,el ,politistul ,totusi fiind la drept i-am raspuns ca el are rol de agent constatator si martor e omul de pe strada sau persoana din dreapta ,in final m-am lasat pagubas cu avertisment verbal el spunandu-mi ca daca vreau sa fac ceva inca o data ,politia romana ,imi spune sa ma duc in instanta ,o prostie ,ce tine de trafic tine de rutiera, daca ti se intampla ceva in trafic ,mergi la politie ,depui o plangere si asa mai departe. Plec, se consuma faza ,cand sa ajung acasa alt idiot de pe contrasens baga faza lunga si peste dubla continua imi taie calea si din nou a trebuit sa imi testez franele care din fericire imi prind bine ,in urma acestor intamplari m-am decis luna\luniile viitoare sa imi instalez o micro camera care sa filmeze si ce este interesant imi fac timp sa dau o fuga la politie si pe langa plangere le dau si dovada. In instanta nu sunt o proba filmarile care nu sunt facute de organele abilitate ,dar plangerea nu e instanta si daca nu functioneaza ,ce bine ca exista media. Scuzati-ma daca v-am plictisit ,dar efectiv nu se mai poate asa ,pentru asta va invit sa va spuneti intamplarile in acest topic ,va multumesc.
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
Soferi prosti in trafic si intamplari
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Sambata in Chitila soare cald mergeam agale catre Racari-Ghimpati deoarece nu m-am invrednicit sa-mi iau rovignieta si stiam ca sunt 2-3 filtre pe drum iar pentru a nu le da motiv sa ma intrebe de sanatate am tinut-o in 50km /h .In spatele meu un alt coleg de marca (nu stiu daca si de forum ) .A mers in spatele meu cuminte o perioada de vre-o 2 km in banda 1 dupa care a intrat in banda 2 ,m-a depasit ca apoi sa vireze brusc dreapta in fata mea direct din banda 2 .Am calcat frana care si-a facut cu prisosinta datoria cu toate ca a prins pedala la 1/2 ( am uneori probleme cu ea si nu tine sus ci de abia la 1/2 ) Noroc ca au scartait rotile pe asfalt si nu s-a auzit ce a fost la gura mea .Am stat si m-am gandit si nu am reusit sa aflu raspuns la intrebarea : cunm dracu depasesti ca apoi sa tai calea celui pe care l-ai depasit ,cata minte poti sa ai sa faci asa ceva ?Last edited by Eugen Gaftoneanu; 09-02-2010, 22:06 PM.
Comment