Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Curiozitate la anvelopa si janta

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curiozitate la anvelopa si janta

Salutare!

Cum curiozitatea mea nu prea are vreo legatura cu Mercedes Benz m-am gandit ca la Off Topic s-ar potrivi cel mai bine.
    Am achizitionat un set de jante si anvelope, care dupa specificatiile lor ar fi trebuit sa se potriveasca perfect. Insa, cand imi lasa impresia ca jantele ar fi prea mici, sau sa nu fie bine puse anvelopele?! Ca sa simplific mult mai tare ce vreau sa explic am sa pun 2 poze.

By zapperzme at 2010-08-25

By zapperzme at 2010-08-25

Acel spatiu de la janta pana in exteriorul anvelopei as vrea sa stiu daca e normal sa fie asa.

Jantele au dimensiunea 7,5 x 16, iar anvelopele 225/55/R16 95W.

Multumesc in avans pentru orice parere.
    Last edited by zapperzme; 08-25-2010, 09:39 AM. Reason: Am schimbat pozele atasate din thumbnails in full size

Sunt perfect compatibile !
    Acel loc este defapt protectia la janta, anvelopa are scobitura in interior, si un cordon mai tare in exterior tocmai pentru a proteja janta atunci cand dai in borduri sau alte chestii.

Mergi fara probleme, sunt perfect ok,

Veizi tabelul de mai jos, sa te lamuresti.

Cand ai timp mai da un ochi pe aici, mai inveti una alta.

Attached Files
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Merci mult si pentru raspunsul prompt si pentru lectura destul de folositoare . Nu am vazut multe masini echipate cu anvelope si sa aiba acel sant atat de pronuntat, de asta am si vrut sa intreb.

Sanatate, si ms inca o data.

Comment

Ca anvelopa arate normal pe janta ar trebuii sa fie cu latime 205.

Eu pe 6 j x16 am 195 / 55 / R16 - Dar o sa le pun 205 / 50 / R16 (se gasesc mai usor)

Uite aici si extrema cealalta .

Situatii in care mai ca poti baga un deget intre buza jantei si anvelopa .
        Attached Files
        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
          Ca anvelopa arate normal pe janta ar trebuii sa fie cu latime 205.

Eu pe 6 j x16 am 195 / 55 / R16 - Dar o sa le pun 205 / 50 / R16 (se gasesc mai usor)

Uite aici si extrema cealalta .

Situatii in care mai ca poti baga un deget intre buza jantei si anvelopa .
          Nu aveau anvelope destul de late, sa umple jantele imens de late, puse pentru show

Eu stiu ca pentru 7,5 J, anvelopa cea mai indicata, cu care iese si echiparea din fabrica pentru J asta este 225 .
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Salutare!

Ei bine, atunci nu este o problema daca arata asa. Am trecut de 220km/h si nu s-a intamplat nimic.
            Insa, unde sunt de regula inscriptionate specificatiile jantei?

Vreau sa verific, sa vad cu ochii mei ce jante am (dimensiuni), daca nu cumva mi-au trimis altele fata de ce am comandat.

Comment

Originally posted by zapperzme View Post
              Salutare!

Ei bine, atunci nu este o problema daca arata asa. Am trecut de 220km/h si nu s-a intamplat nimic.
              Insa, unde sunt de regula inscriptionate specificatiile jantei?

Vreau sa verific, sa vad cu ochii mei ce jante am (dimensiuni), daca nu cumva mi-au trimis altele fata de ce am comandat.

Off topic :

De data asta ,dar data viitoare ?...

Daca prin absurd intradevar aveai o problema la roti ce s-ar fi intamplat ?
              Ai stat macar o secunda sa te gandesti inainte la lucrul asta (sa pui raul in fata ) pana sa faci proba ?

Nu vreau sa ma intelegi gresit ,doar ca vreau sa reusesc sa inteleg modul de gandire a celor care storc toata puterea din motor biciuind la sange toata herghelia de subt capota ...

Comment

Poi, am sa intru in detalii atunci.

In moment in care am fost sa imi monteze jantele cu tot cu anvelope pe masina am intrebat de acel sant. A incercat sa imi explice, nu ne-am prea inteles, insa m-a linistit ca asa e normal si nu e nici un fel de problema.
                Pana sa ajung sa pun aceasta intrebare , dupa cum zice si thread topic "Curiozitate" aveam deja mai bine de 2k km facuti cu ele, deci nu imi faceam vreun fel de problema sa-mi sara rotile.
                Curiozitatea mea era de ce la mine e asa pronuntat acel sant, si la altii nu. Anvelopele si Jantele daca ar fi avut marimile respective, trebuia sa se vada asa? Si continuand cu: unde citesc dimensiunile jantei, sa verific daca nu cumva mi-au dat jante cu alte dimensiuni. la janta 7.5X16 MB avea in catalog ca dimensine recomandata si 225/55/r16.(nu mai retin exact posibil sa ma insel).

Si nu prea a trebuit sa "storc" puterea a mers lejer.

Comment

Poate ca acum o sa intelegi mai bine sensul intrebarii mele ...

Priveste cu atentie ultimile 2 poze se poate intampla sa fi tu sau altcineva nevinovat in acea postura !

Scuze de duritatea ultimilor 2 poze ,asa le-am preluat asa le pun poate se invata ceva din ele ...

Comment

Aham..

Am inteles foarte bine ce ai vrut sa zici din prima.

Daca asta asta trebuia sa fie de speriat, cum ar fi sa mergi cu o viteza regulamentara pe autostrada si sa parcheze fortat un avion pe tine.

Ma rog, sa traiesti numai cu ideea ca patesti ceva doar daca te deplasezi prea repede nu mi se pare ok. Acum nu spun ca e ok sa conduci fara sa gandesti, pedala la podea si Dumnezeu cu mila.

Insa, sunt tot felul de situatii. Pe autostrada unde am prins putin trafic Milano-Torino cel putin 10 km de linie dreapta si sa nu vad si eu pana unde merge masina.. M-am oprit la 220 din retineri proprii deci tot nu am aflat un maxim al masinii. Sunt totusi mai mult decat multumit pentru ca nu ai unde sa ii dai atat in fiecare zi.
                    In ipostaza sa fi mers cu 130km/h max, pierdea nu stiu cine controlul de pe alta banda si ma agata pe mine putea sa fie la fel de tragic ca si la 200 sa imi zboare un porumbel prin fata.
                    Nu cred ca vrea careva sa se gandeasca la toate posibilitatile negative de pe sosele.

Merci pentru ilustratiile de vise placute, am sa dorm mai bine acum .

Daca poti sa imi spui te rog unde sunt inscriptionate dimensiunile pe janta ti-as fi recunoscator.

Comment

Ideal ar fi sa ai janta cu 8J latime. 7,5 este ok. Nu trebuie sa iti faci probleme.

Comment

Originally posted by zapperzme View Post
                        Daca poti sa imi spui te rog unde sunt inscriptionate dimensiunile pe janta ti-as fi recunoscator.
                        Pe interior , doar unde altundeva

Ar trebuii sa fie stantate toate detaliile.
                        Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Merci!

Sanatate si numai bine!

Comment

Pe interior,pe unul din brate daca au spite sau in jurul butucului dar cu scris mai marunt.
                            CINE TRAIESTE CU FRICA NU TRAIESTE DELOC

Comment

Nu am mai apucat sa intru pe forum de ceva timp, insa cu ocazia asta vroiam sa spun ca am gasit si inscriptia pe jante !! Pe interior cum a zis w124researcher, si erau dimensiunile comandate intr-adevar. Oricum m-am lamurit cu acest aspect, si va multumesc pentru informatii.

Numai bine .

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF