Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cum ati ajuns pe Clubmercedes?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by barbarosa View Post
    ...imi vin sa-i crap capu,vrea masina noua (logan=caruta cu motor);zice ca nu simte in siguranta cu masina de varsta ei auziti si voi prostie
    Mama draga, dom' parinte vezi ca instigi la violenta domestica si-ti faci pacate. Oricum te-ai scos cu afirmatia corecta despre logan.
    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
    C180 W202, 1994
    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

dupa multe vizite pe alte forumuri am dat din greseala si de acest forum. Ma bucur ! Completare!!°... se vede caci cei ce detin un mercedes lucreaza un pic mai mult, deoarece majoritatea raspunsurilor la intrebarile puse vin mai greu.hihihi!

Comment

Originally posted by barbarosa View Post
        Fiilor din pura curiozitate am vrut sa vad daca exista si la noi vreo adunare de impatimiti ai Reginei masinilor;asta se intampla prin 2003 cred;si mare mi-a fost bucuria sa descopar un mare nr de posesori si simpatizanti ai supremei marci;sunt fan Mercedes din anul 1990 atunci cand un prieten de-al tatalui meu a venit din Germania cu 2 superbe exemplare w123,m-au fascinat pur si simplu si peste ani mi-a venit randul sa-mi mut cinstitele shale intr-un w116 cu motorizare 5000cc automatic full options,an de fabricatie 1976;din ratiuni economice ea a suferit un transplant de 3000cc+cutie 5 trepte;dezamagirea cea mare este ca preuteasa mea nu le agreeaza bre deloc,imi vin sa-i crap capu,vrea masina noua (logan=caruta cu motor);zice ca nu simte in siguranta cu masina de varsta ei auziti si voi prostie
        salut! am vrut sa te iau mai in gluma cu`` parinte`` dar am vazut caci chiar iti cistigi piinea cu asa ceva! vreu sa-ti spun ca nu esti singurul a carui(preoteasa..aici= sotie), are astfel de dorinte. doresc tuturor celor ca noi un Doamne ajuta si nervi de otel cu striatii de carbon.

Comment

Imi place sa studiez cate una alta pe net,
          -Clubmercedes il stiam dinainte sa ma loghez, iar cand am ajuns posesor de Mercedes m-am logat, sa fiu si eu de ajutor sau sa fiu ajutat.
          Dupa o oarecare vreme in care esti detinator de Mercedes si membru pe Clubmercedes, iti dai seama ca nu prea poti alege alta masina.

Toate cele bune,
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Cautam un "service manual" pt w124 pe net si din una in alta am dat peste forum-desi cred ca am fost log-at si pe forumul vechi dar cind am incercat dupa o perioada parola si user name-ul pe forumul actual nu a mai mers si am fost nevoit sa imi fac un cont nou-adica cel existent.Si daca tot suntem aici as vrea sa multumesc tuturor celor cara aduc o contributie pozitiva acestui forum pe care inca il accesez din pasiune pt Mb desi momentan nu mai detin o stea.Sfaturi "moca" cam greu la Romania.
            Stefan

Comment

Am vazut un post pe 4tuning.ro la sectiunea Mercedes...si uite asa am ajuns acilea

Comment

Stiind de vwforum,clubopel si alte forumuri similare am dat un search pe Google cu titlul de club mercedes si am gasit comunitatea mea preferata.Sper din noiembrie sa va cunosc pe cat mai multi face to face.

Comment

Cautam sa mi clatesc ochii cu niste Mertane W115 si cand colo hop...clubmercedes.ro.
                  Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Originally posted by old merc fan View Post
                    Cautam sa mi clatesc ochii cu niste Mertane W115 si cand colo hop...clubmercedes.ro.
                    Sa inteleg ca iti plac boticurile? Cred ca ne vom intelege bine Fi bine venit pe acest taram binecuvantat!
                    BIG POWER*BIG ENGINE*BIG MACHINE

Comment

Originally posted by doktor4carz View Post
                      Ca sa raspund cit mai academic posibil, sa moara mama daca shtiu. Ii las pe altzii sa raspunda pentru mine, poate ishi aduc ei aminte...
                      Pe mine Danny BB si cu Cristi care atunci avea forumul , pe tine te-am adus yo , cand ne incaieraseram cu cocherii de pe ala vechi dupa intalnirea de la Pitesti si vroiau aia sa ne matraseasca de acolo ca incepusem rau de tot cu baza .Tot atunci a aparut si Popey umflatul si Andrei 190.Tot atunci au aparut si fetele .Adica Kryssa si pe cealalta nu o mai stiu...
                      Parca asta am fost aia de la inceput care am facut chestia asta sa mearga.Stiu ca postam ca disperatii si tot anuntam lumea de clubmercedes.
                      Ce vremuri domne...
                      Apropo...raspunde in kilu meu la telefoane ! Te caut de 3 saptamani sa te vad si tu sula..Baga si adresa mea de mess noua : stefan.stefan1976 .Mi-a spart un bulangiu mailul vechi si nu am mai stat sa recuperez parola..

Comment

MB

Ma batea gandu` sa-mi cumpar un MB 115 si stateam pe retromobil.ro
                        Am dat un search pe google,am ajuns pe cluubmercedes.ro, si in 1 luna mi-am luat si 115 pe care -l doream....

Comment

Si la mine a fost simplu. Am avut Opel, am fost membru clubopel (sunt si in continuare dar nu prea mai activez), si de acolo a plecat totul. Am dat o cautare pe Google si asa am ajuns pe clubmercedes.

Comment

Google -> Mercedes 280SE vacuum diagram -> Clubmercedes -> I'm in...
                            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                            W123 280CE
                            W126 500SEC
                            W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

Buna seara!
                              Am intrat pe acest forum la recomandarea unui coleg si datorita faptului ca am achizitionat masina mult dorita.
                              Numai bine.

Comment

Eu mi-am cumparat masina si am zis sa vad daca nu este si un forum pe care se mai discuta una alta pentru ca sunt pasionat de MB.
                                Si asa am dat de voi , cel mai tare forum si cei mai de incredere oameni.
                                C220 S202
                                Mercedes 4 EveR!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF