Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

geamuri colorate

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Inseamna ca la Tico o sa fie in jur de 3 milioane...
    The stars will light my way

Comment

Originally posted by RazvanC View Post
      Inseamna ca la Tico o sa fie in jur de 3 milioane...
      e draci, tot 7mil, doar mertzu are geamuri de 10 mil. eu i-am intrebat pe unii odata si au zis ca e mult de munca la 190 si ca nu se baga

Comment

Da pentru ca la 190 geamurile nu au merginile acelea negre si trebuie sa o decupeze la milimetru, la cele care au margini negre "fleosch-fleosch" dau de 2-3 ori cu Kuterul injura de cateva ori ca a mai trecut si peste "crenvushti" si gata trec direct la incasari.
        Cu respect!

Comment

Eu am pus in vara pe balena folie Llumar, autorizat, timbre RAR, etc., pe luneta, si pe geamurile de la toate 4 usile, sant super multumit cum le-au pus si cum s-au pastrat, si mie initial prin telefon mi-au spus 10.000.000 lei, ca-i mare, ca-i balena si are in loc de geamuri vitrine, etc. M-am dus acolo si le-am pus pe tejghia 66% din pretul de strigare fara comentarii si confirmare daca vor, am intrebat doar la ce ora sa revin dupa masina, sau uitat la mine, au zambit spunand ca asa ceva n-au mai patit, si ca sa revin in 5 ore ca-i gata. Unde pui ca asta se-ntimpla in iulie in plin sezon, acum daca mergi la ei cand este extra sezon cred ca o rezolvi si cu 5.000.000 lei (fara factura).
          .. ________ ..
          o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
          (Oo\==/oO)
          ..U...............U.
          Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
          http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

orca...esti sigur ca oamenii au pus calitate?sau au pos folii "de vitan" ?
            1995 Mercedes C200 w202 - IL 26WGD
            2001 Bmw e46 coupe - IL 25WGD
            Si o panarama de scuter

Comment

Sant mai mult decat sigur
              In alta ordine de idei, "eu nu i-am pacalit", doar ca nu m-am lasat eu asa tare pacalit , dupa cum ziceam ; 66% din 1.000 RON este aproximativ 660 RON cat eu le-am dat., exemplu...daca la un VW Passat cu 700 RON e normal, de ce nu-i normal si la Mercedes tot cu 700 RON in loc de 1.000 RON, reducerea pe care am reusit cu adevarat sa o fac a fost de doar 40 RON., dar ei mi-au facut jocul lasanduma sa cred ca i-am pacalit.
              Last edited by orca; 02-22-2008, 23:29 PM.
              .. ________ ..
              (Oo\==/oO)
              ..U...............U.
              Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

pai...tu ai vitrine in loc de geamuri.....
                Si o panarama de scuter

Comment

Asta cu vitrinele e vrajala lor sa-ti urce pretul, si daca pui botu bine, daca nu cica-ti fac reducere ca : esti simpatic, sarac, sau chiar au un gol in program ca a murit clientul ce era programat cu masina, etc.
                  .. ________ ..
                  (Oo\==/oO)
                  ..U...............U.

Comment

Originally posted by orca View Post
                    Asta cu vitrinele e vrajala lor sa-ti urce pretul, si daca pui botu bine, daca nu cica-ti fac reducere ca : esti simpatic, sarac, sau chiar au un gol in program ca a murit clientul ce era programat cu masina, etc.
                    asa se intampla mereu....tipic romanesc.
                    Si o panarama de scuter

Comment

Totusi aveti grija cu foliile.
                      Are un prieten pe masina (un E220 Cdi) folii autorizate RAR. fata-spate-luneta. Cand i s-a terminat omului leasingul s-a dus frumos la RAR sa faca identificarea (parca) si acolo surpriza: "De ce aveti folii pe fata"...:|...."pai ..ca am", "nu aveti voie trebuie sa le dati jos altfel nu treceti RARu". Tipu s-a enervat si s-a dus la directorul filialei respective care l-a anuntat ca nu are voie cu nici un fel de folii pe geamurile fata. Dupa ce s-a certat cu ala si i-a aratat si intr-o carte de legislatie ca are voie s-a gandit directoru la altceva: mie mi se par cam negre. Omu scoate hartia data de aia unde a pus foliile si le-a aratat clar ca scrie ca sunt omologate RAR si i-a invitat sa se certe cu firma. Baietii au venit cu un set de mostre cu care au comparat geamul fata dupa care au spus. Va trebuie transparenta 75%, dumneavoastra aveti un 72-73% deci nu sunt bune. :| Dupa alte 3 ore de certuri s-a enervat le-a jupuit i-a injurat bine a trecut RAR-ul si a doua zis a pus altele.

Asa ca incercati sa nu ajungeti la RAR dc aveti folii...omologate sau nu.

Si paunionutz - am intrebat de folii colorate la service-ul unde mi-au pus mie. Au asa ceva dar nu sunt omologate. Chiar daca sunt facute de aceeasi firma care are omologare RAR pt cele negre, romanasii nu le accepta pe cele de alte culori.
                      http://www.clubmercedes.ro/vand-w210...cdi-t2324.html

Comment

mercy juve, dar sa sti ca mi-a trecut cheful cu foliile dupa ce am vazut preturile practicate. Eu am gasit luneta sparta in parcare si am cumparat alta (de la dezmembrari) cu 150 lei, iar parbrizul cand l-am schimbat (original fara nici o zgarietura) am dat pe el 300 lei si sa zic ca toate geamurile laterale mai costa 400 lei. in total ajung la 850 sa schimba toate geamurile de pe masina, iar folia e tot acolo daca nu o fi mai scumpa. Oricum eu consider ca e un pret exagerat pentru nishte pungi colorate, pe care le jupoi de pe geamuri daca te opreste RAR-ul. hai sa fim seriosi

Comment

Pai cei de la RAR daca vor sa te faca, te fac oricum, am prieteni la RAR si mi-au explicat ca au posibilitatea legala sa te respinga pentru foarte multe, exemplu... uzura striatilor de la cauciucul de pe pedalele de frana si ambreaj, chiar si la masinile noi pot gasii multe.
                          .. ________ ..
                          (Oo\==/oO)
                          ..U...............U.

Comment

Orca ai perfecta dreptate. Te fac de fluieri. Dar am si io o vorba(nu ca e a mea dar o folosesc): Sa nu ne batem joc de banii altuia. Iar scuza cu nu e 75 e 73% e bataie de joc. Nu e un pusti e om in toata firea la 50 de ani ca sa zici ca era ceva de genu: l-am ars pa smecher. Astea sunt rautati gratuite.
                            Dar in fine, dc asta ii face fericiti pe unii nu prea ai ce face. Ma gandesc cu groaza ca o sa trebuiasca sa trec si eu prin asa ceva si am foliile puse la acelasi service.
                            Am vb si cu cei de la service si au zis ca dc am probleme sa dau vina pe ei pt ca ei se stiu in regula cu toate dar.....

Comment

Off Topic : Pentru "verificarea tehnica" nu trebuie mers la RAR, ci la o statie ITP, ai sanse mai mari sa ocolesti javrele, ai de unde alege.
                              .. ________ ..
                              (Oo\==/oO)
                              ..U...............U.

Comment

Nush dc la povestea mea te refereai dar in cazul povestit de mine stiu ca e necesar un drum pana la RAR. S-a schimbat proprietarul masinii deci a fost nevoie de o noua identificare. Din cate stiu asa ceva se face numai la RAR

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF