Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Unde imi petrec concediul de vara 2010?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pt Sebastian:in ce perioada? noi am dat 649) in Sunny beach,la hotel Chaika,4 stele
    Pt Grigorean:eu nu merg cu Vito in Bulgaria ci cu un Opel Astra g ,pentru ala da-mi sfaturi,multam frumos(Vito nu mi-l fura,nu face efortul cat pretul cu care l-ar vinde)
    condusul sportiv costa scump

Comment

Originally posted by danyelys28 View Post
      Pt Sebastian:in ce perioada? noi am dat 649) in Sunny beach,la hotel Chaika,4 stele
      Pt Grigorean:eu nu merg cu Vito in Bulgaria ci cu un Opel Astra g ,pentru ala da-mi sfaturi,multam frumos(Vito nu mi-l fura,nu face efortul cat pretul cu care l-ar vinde)
      Din 20 August, la hotelul Gergana 4 *, cu vedere la mare (am platit in plus 40 euroi).
      Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!

Comment

Nu am fost niciodata in afara tarii dar mi se pare rezonabil in banii astia 2 adulti si doi copii,sper sa imi depaseasca asteptarile,nu sa fiu dezamagit
        Concediu placut tuturor si Drumuri bune!

Comment

Originally posted by mircea600sel View Post
          Recomandarea mea este sa mergeti la Budva,Muntenegru.Este o statiune foarte frumoasa,pentru tineret,nu te plictisesti,ai ce vizita si nu este deloc scump.
          Pentru cei interesati le pot da detalii despre cazare,drum,preturi pe acolo si locuri de vizitat.{am fost de 3 ori}
          Sunt super interesat.M-am uiat un pic cu google Earth.Daca ai timp as dori detalii de genul :drum,cazare,preturi,clima in septembrie si bineinteles locuri de vizitat.
          Multa stima.
          Stefan

Comment

Originally posted by dog View Post
            Sunt super interesat.M-am uiat un pic cu google Earth.Daca ai timp as dori detalii de genul :drum,cazare,preturi,clima in septembrie si bineinteles locuri de vizitat.
            Multa stima.
            Din Timisoara pana la Budva sunt vreo 700km,cazarea e super ok{undeva intre 10-20euro/noapte apartamentul},preturile la restaurante sunt bune{1euro/halba de bere,2euro/ciorba,5euro/o mancare gatita}.Pe faleza poti manca felii de pizza la 2 euro{mareee},un kebab{ceafa/pulpa de pui}la 3 euro.

Eu am fost in iunie/iulie si era foarte cald,banui ca in septembrie sunt si alte preturi si e numai bine de trait pe acolo.

De vizitat:chiar vis-a-vis de plaja din Budva e o insula Sveti Stefan{au case numai vedete:Arnold,Sophia Loren...etc.},poti merge sa vizitezi Dubrovnik-ul{superb!!!...dar preturi foarte piperate;am baut o halba de bere cu 8 euro},Poti vizita o sumedenie de statiuni de pe langa Budva{Becici,Sutomore,Herceg Novi...etc.}
            Atractia cea mai mare in Budva este acea faleza foarte lunga,unde seara este un adevarat furnicar de oameni.Terase pe o parte si pe alta,restaurante,discoteci{unde vin si canta cei mai in voga cantareti sarbi}.in capatul falezei vei vedea orasul vechi,unde ancoreaza numai salupe din acelea foooarte scumpe.

Parereaa mea este sa mergi la Budva,nu vei regreta nici o secunda.Eu am fost de trei ori{anul trecut chiar 2 saptamani} si chiar as mai merge.{asta poate ca sunt pe jumatate sarb si cunosc limba }

P.S. Daca te hotarasti sa mergi cu masina sa-mi spui sa iti dau traseul.{trebuie sa eviti Beograd-ul ziua}.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Multumesc de promptitudine.As merge cu masina dar probabil ca voi lua avionul prin simplu fapt ca e cam deperte de la Iasi.
              Din Iasi la litoralul romanesc sunt 550 si ceva de km unde stie toata lumea ce jeg este si ce preturi, as face cu bucurie cei 700 Km cu masina daca as fi din Timisoara.
              Probabil te voi mai deranja cu ceva intrebari dar dupa jumatatea lui august.
              Stefan

Comment

Originally posted by dog View Post
                Multumesc de promptitudine.As merge cu masina dar probabil ca voi lua avionul prin simplu fapt ca e cam deperte de la Iasi.
                Din Iasi la litoralul romanesc sunt 550 si ceva de km unde stie toata lumea ce jeg este si ce preturi, as face cu bucurie cei 700 Km cu masina daca as fi din Timisoara.
                Probabil te voi mai deranja cu ceva intrebari dar dupa jumatatea lui august.
                Nu e nici un deranj.Cand ai nevoie de ceva,suna-ma.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Aveti careva idee,mai nou am auzit ca pentru copii nu mai poti sa ii treci pe pasaportul parintilor ci trebuie sa le faci propriile pasapoarte daca sunt sub 14 ani si nu au buletin,ma poate lumina careva cu informatii noi despre acest lucru?

Comment

Aveti careva idee,mai nou am auzit ca pentru copii nu mai poti sa ii treci pe pasaportul parintilor ci trebuie sa le faci propriile pasapoarte daca sunt sub 14 ani si nu au buletin,ma poate lumina careva cu informatii noi despre acest lucru?

Este perfect adevarat!

Costa aprox 250 de lei de copil!
                    W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                    W126 280SE Black Blue Metallic
                    W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                    W126 500SE Nautical Blue Metallic
                    W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                    W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Pret: 1 an valabilitate 210 lei pt. copii foarte mici
                      3 ani valabilitate 260 lei pt. copii mai mari

Comment

Am ajuns la biroul pasapoarte,costa 266 ron de copil platiti la CEC(32+234) si inca vrea cateva hartii:
                        -carti de identitate parinti+copii xerox
                        -certif nastere copil in original+xerox
                        -certif casatorie parinti in original+copie xerox
                        In cazul prezentei acolo a unui sg parinte,tre procura notariala de la celalalt parinte cum ca este de acord cu iesirea din tara a minorului

Comment

Am ajuns la biroul pasapoarte,costa 266 ron de copil platiti la CEC(32+234) si inca vrea cateva hartii:
                          -carti de identitate parinti+copii xerox
                          -certif nastere copil in original+xerox
                          -certif casatorie parinti in original+copie xerox
                          In cazul prezentei acolo a unui sg parinte,tre procura notariala de la celalalt parinte cum ca este de acord cu iesirea din tara a minorului

Birocratie curata!

Comment

Astazi am reusit in sfarsit sa rezolv cu pasapoartele copiilor,coada la ghiseu,aglomeratie,ca de obicei;partea buna:baiatul de la ghiseu a fost foarte serviabil si cu zambetul pe buze,ceea ce nu se intampla prea des in cazul functionarilor publici
                            Acum nu-mi mai ramane decat sa astept inceputul lunii august ca sa plec la distractie,stau ca pe ghimpi aceste inca 3 saptamani si ceva

Comment

Cei care au mai fost prin Germania din diverse motive, cum vi se pare ca o tara de petrecut 4-5 zile de concediu? Mi-a incoltit o prostie in cap...nu detaliez.
                              Stefan

Comment

Anul asta fara concediu.
                                De ce ?
                                Simplu.
                                Criza ne distruge sperantele.
                                Last edited by MARIUS B; 07-22-2010, 22:29 PM.
                                Mercedes-ul e o stare de spirit!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF