Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cersetorie mascata - Cer bani de benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cersetorie mascata - Cer bani de benzina

Ziua buna.

Nu stiu poate unii ati mai patit-o. Mie mi s-a intamplat de cateva ori de aceea va scriu aici un sfat a va feri.

In benzinarii in special se intampla asa ceva ca un tip bine imbracat ce se coboara dintr-o masina cu cat mai noua cu atat mai bine sa va spuna o poveste inventata - ca i s-a blocat cardul, ca trebuie sa ajunga la constanta, ca i s-a stricat cureaua la masina - in urma careia si cu o mie de scuze ca va rapeste timpul sa va ceara bani.

Mie mi s-a intamplat si cu mercedes si cu renault la urmatoarele locatii:

-petrom medgidia chiar la intrarea in oras de niste semispalati cu un audi a6 - superba masina ca sa zic asa cu numar de bucuresti

-mol pitesti in capatul cu arpechimb dupa omv de doi insi: unul cu megane B-11-NZK si inca unul cu audi a4 model vechi.

Cel cu meganul vorbea cu mine dar se uita doar la camerele de supraveghere. Metoda de vantoare e simpla se asaza chipurile la rand la pompa si apoi identifica pe cei din afara localitatii (aveam numar de constanta).

Intotdeauna e o prezenta feminina pentru impresionarea victimei.

Cine mai stie cine mai pateste sa puna aici.

Toate bune
    Sexy, inteligent, amuzant....Dar destul despre mine!

Ei cer. Daca merge, merge...

Comment

Pai nu e cersetorie, ci inselatorie, ca nu mai vezi banii imprumutati (de obicei, cer 2 milioane) nici la sfantu-asteapta.
      Mie mi s-a intamplat la AUCHAN Militari, erau doi tineri (el si o ea) intr-o Laguna de Constanta. Ca "am pus din greseala benzina in loc de motorina, am reusit s-o scot la un service dar acum nu mai am bani...". Imi lasa un telefon garantie.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Esti baiat bun!

Comment

As adauga si abuz de incredere, infractiune la care Parchetu nu se uita nici cu cur', ce sa mai zic de instanta. Ramane actiunea in instanta civila si chiar daca castigi o sa vezi banii la "Pastele Cailor".

Comment

Schema e foarte veche. De cel puţin 3 ani am auzit-o eu. ÃŽntre timp am auzit-o de cel puţin vreo 3-4 ori pe la diverse radio-uri.

La început se ofereau să-ţi lase buletinul pe post de garanţie. Acum văd că au evoluat, lasă telefoane.

Culmea era că un tip s-a oferit, la un moment dat, să le facă plinul, şi deja ăla nu ştia cum să o de-a la-ntors că el vrea banii.

Mă sperie totuşi cât de mult succes au astfel de şmecherii...
            ...

Comment

Mai mare daraua decat ocaua... sunt patit cu abuz de incredere si inselatorii si cam asa este. Ajungi la politie si isi vor bate joc de tine. Orice cale ai urma banii inapoi nu ii mai vezi. Multumim oricum pentru atentionare.

Comment

Ce sa zic , ori s-au uitat prea mult la emisiunea Escrocherii Adevarate de pe Discovery Channel , ori ei sunt regizorii la acea emisiune.

Comment

La acea emisiune m-a dus si pe mine cu gandul acest topic

Am patit si eu treaba asta, nu cu benzina ci cu bilete de tren, in plin centrul Bucurestiului. Bineinteles ca nu "am pus botul" (scuzati limbajul), chiar m-a amuzat. Nu de alta, dar nu mi s-a intamplat doar o data, deci eram familiarizat cu textul respectiv.
                  2007 Calcite White [W204] C220 CDI / AMG package
                  -------------
                  There are no problems, just challenges
                  My dashboard on PC project

Comment

Iasi,acum vreo 2 saptamani,peco OMV pacurari,BMW X5 tipla, am ras copios,totusi baiatu avansase rau de tot, anul trecut acelasi supus al regelui Cioaba opera intr un Logan,acu avea BMW,probabil inchiriat.Oricum gaste se gasesc destule si chiar lucratorul de la OMV mi a confirmat ca numai el stia o multime de pacaliti .
                    Atentie la buzunare.
                    Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Stiu si eu o povestioara de genu..Eram in Regie cu un prieten de-al meu,tocmai ne intorsesem de la o munca,unde am descarcat 20 de tone de termopan in 8 insi pentru 50 ron de persoana.Am ajuns in fata caminului unde locuia prietenul meu si ne-a abordat un "domn" imbracat la costum ce zicea ca locuieste in blocul de vis a vis(nici macar nu s-a prins ca blocul ala era de fapt tot camin studentesc).Si trebuia sa ajunga urgent la aeroport sa-si ia nu stiu ce ruda,ma rog,si ca are nevoie de bani..Prostu asta de prieten al meu i-a dat 50 ron cu promisiunea ca in cateva ore vine la el la usa ca sa-i dea inapoi!Va las sa ghiciti daca a mai aparut nenorocitul ala cu banii la usa!Si mai ales cand iti rupi cocoasa pentru banii aia!
                      W124 E220 din 95

Comment

Am fost si eu abordat in o seara de unu care zicea ca e taximetrist (desi in zona parcului Tineretului ,adica bd Sincai nu era nici un taxi ) si ca are nevoie de 1 litru de benzina.I-am zis sa mearga la munca nu la intins mana.A plecat tare dezamagit.
                        Mercedes Benz W124 250 Turbo Diesel
                        Mercedes Benz 190E din 1983.-Fosta

Comment

Originally posted by tovarasultau View Post
                          I-am zis sa mearga la munca nu la intins mana.
                          Exact asa le spun eu cersetorilor care nu au nici un handicap.

Comment

Totodata atentie si la smecheria cu vodafone/orange/cosmote.Diversi indivizi te suna,in general pe numar ascuns,se dau de la companiile mai sus mentionate si te anunta ca datorita faptului ca esti client fidel s a kkt norocul in capul tau si in urmatoarele 6 luni beneficiezi de abonament redus cu 50 la suta daca formezi la *144# apoi formezi niste coduri si te trezesti cu 25 euro luati din contul tau.Eu am fost abordat de 2 ori dar am prins faza din prima pt faptul ca pe fundal am auzit planset de copil.Pe primul l am tinut in telefon vreo 30 de minute cu vorba dar al doilea m a plictisit din prima si i am dat flit.Oricum ochii mari si atentie mai ales la numere de pe apel ascuns.
                            Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Telefonul are 2 obtiuni : nr la vedere sau nr ascuns si tot odata tu ca proprietar ai la randul tau 2 obtiuni sa raspunzi ( la un nr normal ) sau sa refuzi apelul ( la un nr ascuns )

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF