Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Recomandare Instalatii Xenon

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Recomandare Instalatii Xenon

Ce marci de instalatii Xenon recomandati? Despre Philips ce parere aveti?
    Oo\=|=/oO

Un prieten de-al meu are montata instalatie bi-xenon de la Philips , de 3 ani , pana acum a schimbat un singur bec , de pe faza scurta.Asta acum 2-3 luni.La acel moment instalatia+montajul a costat undeva la 750 de lei.Din cate am vazut pe net , referitor la Philips , aceste instalatii ar fi foarte bune , becurile nu se ard la fel de usor ca la alte instalatii la 300 de lei.La o instalatie xenon de 300 de lei am vazut persoane care au schimbat becuri dupa 6-7 luni.

Comment

Pai deasta am intrebat. Am vazut pe ebay ca un kit Philips pentru faza scurta ajunge la 100E, aduse direct din CHINA Mi se pare cam ieftin....
      Oo\=|=/oO

Comment

Originally posted by PapyVicK View Post
        Pai deasta am intrebat. Am vazut pe ebay ca un kit Philips pentru faza scurta ajunge la 100E, aduse direct din CHINA Mi se pare cam ieftin....
        Mai radem noi de chinezi mai facem misto de produsele lor dar un lucru e sigur :

Philips pune brandul pe instalatiile facute in China ca atare trebuiesc sa indeplineasca anumite standarde

off topic

Am o combina audio marca Akai made in China achizitionata acum 15 ani din Franta la fabulosul pret de 500 $ pe vremea aia ! Functioneaza si azi in parametri ; cred ca asta spune multe despre ,,Made in China" pe spatele brand-uri de renume

Comment

Eu am pe mb-ul meu 190 E instalatie bi-xenon montata prin ianuarie, pana acum este OK(philips) a fost 450 ron cu montaj cu tot, bineinteles made in China .

Comment

Sa inteleg ca sunt de calitate chiar daca sunt facute in China. Alte marci bune mai stiti?
            Oo\=|=/oO

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF