Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

CM Africa de Sud 2010

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ati urmarit meciul de aseara,Anglia-Algeria? prima nu a aratat nimic pe teren doar impotenta si lipsa de idei,au dovedit ca nu se ridica la nivelul renumelui pe care si l-au creat,in schimb,Algeria a aratat ca este o echipa mult peste asteptari,a dominat jocul atat ca spectacol cat si ca dorinta de a inscrie,ar fi meritat victoria asa ca :BRAVO ALGERIA!
    condusul sportiv costa scump

Comment

Da m-am uitat am tinut cu Algeria.Mica Britanie ca si Francezia au niste cu jucatori foarte valorosi (si fitzoshi) dar ca echipe tind spre 0.

Din echipele astea de pluton mi-a mai placut Coreea comunista, daruire extraordinara,partiotism,mandrie,etc...ceea ce mitocanilor cu Q7 alb de la noi nu sunt capabili sa faca/inteleaga.

Comment

Pana acum eu cred ca Argentina a aratat ca este cea mai in forma echipa de la mondiale.Italia...acasa .Bravo Serbia!!!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Si Olanda - incet dar sigur (se vede ca lipseste Robben ... din pacate)
          Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Se termina si Brazilia-Coasta de fildes,un meci frumos in care mi-au placut,pentru prima data la acest campionat,ambele echipe,asta pana la golul 3 al Braziliei cand ivorienii au inceput faulturile si ce a iesit apoi stiti cu totii care ati urmarit meciul,oricum,pana in minutul 62 a fost un meci pe cinste in care Brazilia si-a aratat clasa

Comment

Bravoo Italia! )) Arrivederci macaronarilor ...

sigpic

Comment

Nu ma uit! Una -am incercat desi nu sunt microbist iar doi : sa fac ceva pe "trompetele" lor stiti voi care.
                Stefan

Comment

Ghinion de nesansa
                  Unchiul Sam a plecat acasa .
                  Englezii hop si ei
                  Dati afara de nemtotei .

Comment

Era o vorba: Nemtii daca joaca ajung in finala,daca joaca bine o mai si castiga. )

Comment

Au plecat si brazilienii (

sigpic

Comment

Pacat de ei dar si-au facut-o singuri,asta inseamna deconcentrare si aroganta=PIERDERE

Comment

Incredibil:
                          Ghana-Uruguai,cel mai frumos meci pe care l-am vazut la acest campionat mondial dar si cel mai dramatic,ocazii de o parte si de cealalta,vointa si ambitie la maxim dar rezultatul favorabil din pacate a trebuit sa apartina doar uneia dintre echipe
                          Felicitari Ghana!
                          Bravo Uruguai! succes in continuare

Comment

La pauza Argentina-Germania 0-1
                            Pana acum pasele Argentinei nu se leaga deloc,Germania domina jocul prin asezarea in teren,urmeaza a doua repriza iar in ritmul acesta argentinienii ii pot ajunge din urma pe brazilieni cu avionul)

Comment

Favoritele mele au ajuns departe : Germania si Olanda.

" Die Mannschaft " uber alles !
                              Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Alt meci frumos,alta echipa cu pretentii plecata acasa,vorbesc de Argentina fireste;nu a aratat nimic si a fost cea mai clara victorie pe care am vazut-o,meritata din plin de Germania pe care as vedea-o campioana dupa acest meci desi nu-i dadeam sanse foarte mari la inceput;mai avem un sfert care se joaca la ac ora,Paraguay-Spania si parca mi-as dori sa bata Paraguay desi doresc sa castige cea mai buna echipa,cea care va merita sa mearga mai departe
                                Hai Argentina,grabeste-te sa-i ajungi pe brazilieni din urma

Comment

Working...
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF