Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cainele Prietenul Meu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce animal frumos... imi pare sincer rau .

Comment

• Ea este Nera. Are o luna si 2,4 kg.
      Attached Files

Comment

• Taiere pinteni la catei

Stimati colegi, am o nelamurire si poate ma ajutati sa o clarific. Este vorba despre amputarea pintenilor, la caini. De ce se face? Este necesara din punct de vedere practic, sau este doar o chestie de frumusete? La Rita pintenii si coada au fost taiati/a in primele zile de viata ( cum se face ) dar la asta mica fostul stapan nu i-a taiat nici pintenii, nici coada. Desi nu ar fi fost o problema sa-i tai coada si pintenii, totusi am lasat-o asa naturala. Mi-au placut rottweiler-ii fara coada ( mai ales linia germana) dar acum tot privind la asta mica m-am obisnuit cu aspectul asta mai primitiv si nu vreau sa o chinui doar ptr. aspect. Si sunt sigur ca natura nu e proasta si ca pintenii exista cu un scop. Poate sunt ptr. sprijin sau ptr. echilibru ( ca si coada ). Mai stiu ca sunt numiti ,,gheare de lup'' si sunt considerati semn de primitivism de catre ,,fitosi''. Deci la ce folosesc pintenii si de ce ,,fitosii'' spun ca trebuie neaparat taiati?

Comment

• Sa pun si eu niste poze cu animalutul meu un puisor de pit la 7 luni pe nume Tyson. Este pe primul loc in viata mea alaturi de nevasta si masina
          Attached Files
          “Democracy is a process by which the people are free to choose the man who will get the blame.”
          Dr. Laurence J. Peter

Comment

• Sal.Frumos exemplar.Dece ai pus 'cureaua' din jurul gatului cu 'coltii' pe interior?Nu se va zgaria in ei ?Parerea mea.Am si eu una la al meu 'catelus',la fel ca a ta,dar eu o pun cu 'coltii' in exterior.Asa mi-a recomandat medicul.Totusi, e foarte dragalas in a doua poza,aia imi place cel mai mult.Bafta.

Comment

• Originally posted by ice83 View Post
              Sa pun si eu niste poze cu animalutul meu un puisor de pit la 7 luni pe nume Tyson. Este pe primul loc in viata mea alaturi de nevasta si masina
              Frumos Pitt-ul! Cam marisor ptr. varsta lui, trage spre Amstaff. Oricum ador rasele musculoase si nu suport rasele ,,toy''.Tot Tyson l-a chemat si pe Pitt-ul unui prieten, un exemplar deosebit dar nebunatic. S-a sinucis!

Originally posted by gmihai24 View Post
              Sal.Frumos exemplar.Dece ai pus 'cureaua' din jurul gatului cu 'coltii' pe interior?Nu se va zgaria in ei ?Parerea mea.Am si eu una la al meu 'catelus',la fel ca a ta,dar eu o pun cu 'coltii' in exterior.Asa mi-a recomandat medicul.Totusi, e foarte dragalas in a doua poza,aia imi place cel mai mult.Bafta.
              Zgarda de forta (care se strange ) se pune cu coltii in interior si cat mai spre cap, cand vrei un control mai bun al nebunaticilor. Nu-i face rau ca nu are colti ascutiti. E diferita de zgarda de aparare, care e fixa si are coltii pe exterior si sunt ascutiti.

Comment

• Originally posted by gmihai24 View Post
                Sal.Frumos exemplar.Dece ai pus 'cureaua' din jurul gatului cu 'coltii' pe interior?Nu se va zgaria in ei ?Parerea mea.Am si eu una la al meu 'catelus',la fel ca a ta,dar eu o pun cu 'coltii' in exterior.Asa mi-a recomandat medicul.Totusi, e foarte dragalas in a doua poza,aia imi place cel mai mult.Bafta.
                Multumesc frumos in numele meu si in numele cainelui , ca sa iti raspund si eu la intrebare desi ti-a raspuns si colegul ElCid , este o zgarda de forta pentru ca animalul sa fie mai "cumintel" .
                @ElCid
                Eu l-am luat ca si pit dar tind deja sa cred ca este un amstaff , saptamana asta voi merge cu el l asociatia chinologica si imi vor confirma exact rasa sau daca este metis conra sumei de 150 ron . A si apropo mersi de apreciere.
                “Democracy is a process by which the people are free to choose the man who will get the blame.”
                Dr. Laurence J. Peter

Comment

• Originally posted by ElCid View Post
                  Stimati colegi, am o nelamurire si poate ma ajutati sa o clarific. Este vorba despre amputarea pintenilor, la caini. De ce se face? Este necesara din punct de vedere practic, sau este doar o chestie de frumusete? La Rita pintenii si coada au fost taiati/a in primele zile de viata ( cum se face ) dar la asta mica fostul stapan nu i-a taiat nici pintenii, nici coada. Desi nu ar fi fost o problema sa-i tai coada si pintenii, totusi am lasat-o asa naturala. Mi-au placut rottweiler-ii fara coada ( mai ales linia germana) dar acum tot privind la asta mica m-am obisnuit cu aspectul asta mai primitiv si nu vreau sa o chinui doar ptr. aspect. Si sunt sigur ca natura nu e proasta si ca pintenii exista cu un scop. Poate sunt ptr. sprijin sau ptr. echilibru ( ca si coada ). Mai stiu ca sunt numiti ,,gheare de lup'' si sunt considerati semn de primitivism de catre ,,fitosi''. Deci la ce folosesc pintenii si de ce ,,fitosii'' spun ca trebuie neaparat taiati?

Salutare!

Extirparea pintenilor este cel mai adesea efectuata la cateii in varsta de 2-5 zile pentru a se conforma cu standardele specifice rasei din care provin sau pentru a evita ca pintenii atasati slab (detasati) sa se agate de mobilier, covoare, etc,etc.

In unele cazuri Rottweiler-ii se nasc cu pinteni la nivelul membrelor dar acestia sunt amputati de obicei o data cu coada. Spun ''unele cazuri'' deoarece pintenii nu apar la toate Rottweiler-urile pentru ca este o problema genetica.

Cel putin eu cand am avut-o pe prima Kira, ea sa nascut cu aceasta problema genetica, in schimb la ce-a pe care o am acuma (pui de la Kira) nu sa nascut cu aceasta problema. Dar tot nu a scapat de cutit ...am dus-o sa ii taie coada si din pacate sa nascut cu hernie pe care a fost nevoit sa il scoata doctorul.

Problema ceea mare este ca acu doua saptamani iarasi a ajuns saraca pe mana doctorilor. A fost castrata deoarece i sa format o infectie la uter si din pacate nu a avut alta cale de scapare...(binenteles am incercat si cu medicamente, injectii dar fara rezultat)...asa ca saraca nu o sa faca pui . Intre timp si-a revenit si acuma ne jucam fara nici o problema.

Probleme nu s-au terminat aici. Peste o luna iarasi trebuie sa mergem pentru o alta interventie chirurgicala. Problema este tot genetic...are ploapele intoarese pe interior si din aceasta cauza este afectat retina, care poate agrava foarte tare, mai exact poate sa orbeasca la batranate.

Asa ca asteptam sa treaca luna si sa rezolvam si aceasta problema.
                  Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                  W123 280CE
                  W126 500SEC
                  W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

• Originally posted by ice83 View Post
                    @ElCid
                    Eu l-am luat ca si pit dar tind deja sa cred ca este un amstaff , saptamana asta voi merge cu el l asociatia chinologica si imi vor confirma exact rasa sau daca este metis conra sumei de 150 ron . A si apropo mersi de apreciere.
                    Uneori diferentele dintre Pitt si AmStaff sunt o problema deoarece rasele fiind strans inrudite si multi proprietari facand monte incrucisate, puii dintr-un cuib pot fi atat cu caractere de Pitt cat si de AmStaff. Am vazut asa ceva la un fost vecin, care dintr-un cuib de 14 (!) pui a avut si Pitt si AmStaff, desi parintii erau AmStaff. Vezi ca daca mergi la ,,fitosi'' ( la asociatie ) o sa te oblige sa-l sterilizezi! Ca cica e periculos. Dar haitele de maidanezi semisalbatici si cainii ciobanilor ( unii au deja si CO ) care ataca pe domeniul public, nu sunt periculosi? Sa-i ia dracu' de tampiti, cu legile lor strambe cu tot, ca au dus la exterminare rase superbe, pe care crescatori pasionati au muncit zeci de ani ca sa obtina exemplare perfecte. Oricum ptr. tine cred ca important e sa fie un membru al familiei sanatos si frumos!

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF