Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cainele Prietenul Meu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ElCid View Post
    Ce frumoasa s-a facut cateaua de rottweiler! Are ,,petele de foc'' in culoarea mahonului si degete negre ( la fel ca si a mea ). Dupa mine, asta e ce mai frumoasa combinatie la rottweiler. Pacat de chestia cu botnita, ce infractorii poarta catuse, cand ies pe strada? Avem caini nu tigri sau lei, deci suntem in compania ,,celui mai bun prieten al omului'' si atunci de ce sa-i punem botnita? Legislatie tampita!
    Da asa este...dar ce sa facem daca asa sunt legile din Romania. Decat sa ma aleg cu o amenda usturatore, mai bine pun botnita si din banii aia cumpar Pedigree pentru ''micutul'' Kira.
    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
    W123 280CE
    W126 500SEC
    W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

• Din păcate aseară Rona m-a părăsit... făcându-mi sufletul ţăndări. A fost timp de 11 ani o companie nepreţuită!

Un cancer galopant pentru care am bătut Ungaria şi România în lung şi-n lat, a redus-o la un simplu schelet.

Am încercat în toate felurile s-o salvez, 6 operaţii în decurs de 8 luni, chimioterapie, fitoterapie, totul a fost în zadar. Medicii veterinari se bucură din parte-mi, de cel mai înalt dispreţ.

Comment

• Imi pare rau sa aud ... Trist ...

Originally posted by Nelu Patrascu View Post
        Din păcate aseară Rona m-a părăsit... făcându-mi sufletul ţăndări. A fost timp de 11 ani o companie nepreţuită!

Un cancer galopant pentru care am bătut Ungaria şi România în lung şi-n lat, a redus-o la un simplu schelet.

Am încercat în toate felurile s-o salvez, 6 operaţii în decurs de 8 luni, chimioterapie, fitoterapie, totul a fost în zadar. Medicii veterinari se bucură din parte-mi, de cel mai înalt dispreţ.

Comment

• Imi pare rau.
          Stiu ce inseamna atasamentul fata de un animal si momentele astea sunt foarte grele.
          Raman amintirile frumoase care, cu siguranta, sunt extrem de multe si de neuitat.
          A fost o scumpa Rona...

Comment

• Dupa o lunga si grea suferinta , Billy motanul meu rag doll in varsta de 18 ani m-a parasit saptamana trecuta .
            A crescut cu mine in brate de la varsta de doua luni . Tandru si lipicios , cuminte si bine crescut , imi voi aminti cu doiosie de el toata viata .
            Pe canapea , la televizor , in fata calculatorului sau seara la culcare ......, scuze , imi dau lacrimile aducerilor aminte .

Ps : tot mi se pare ca il vad prin casa . Sunt devastat ! . Suferinta lui era si suferinta mea . Iau pastile ca sa pot dormi .

Comment

• Originally posted by Nelu Patrascu View Post
              Din păcate aseară Rona m-a părăsit...
              Originally posted by nstoe View Post
              Dupa o lunga si grea suferinta , Billy motanul meu rag doll in varsta de 18 ani m-a parasit saptamana trecuta.
              R.I.P. amândoi ...
              Lord W126 500SE -> 2.5D
              Lady W123 230C -> 240D
              W124 -> 200D
              W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
              Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
              Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

• Imi pare si mie nespus de rau pentru ca stiu ce inseamna sa iti pierzi 'cel mai bun prieten'...pe deoparte si eu am pierdut Rottweilerul...parca am povestit pe pagina anterioara.

Numai bine va doresc!
                Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
                W123 280CE
                W126 500SEC
                W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

• R.I.P. Rona si Billy! As fi preferat sa citesc ca au murit cateva scarbe de politicieni, nu doua animale nevinovate. Dar traim intr-o lume nedreapta, cei buni mor, iar cei rai parca sunt nemuritori.

Comment

• Crăciun 2011

O tentativă de Moş şi "Crăciuniţa" lui ...
                    Attached Files
                    Lord W126 500SE -> 2.5D
                    Lady W123 230C -> 240D
                    W124 -> 200D
                    W208 CLK200 -> 2.0

Comment

• Originally posted by Levi View Post
                      O tentativă de Moş şi "Crăciuniţa" lui ...
                      Ce dragut... .

Comment

• Mi se pare mie sau mosul e cam incalzit ?
                        Stefan

Comment

• Originally posted by dog View Post
                          Mi se pare mie sau mosul e cam incalzit ?
                          Trebuie să te "dezamăgesc": aşa e moaca mea de la mama natură; în rest, abstinenţă totală de ceva ani buni ...
                          Sunt foarte "fotogenic", în mai toate pozele apar aşa "obosit" ...

Să trăieşti, cele bune !
                          Lord W126 500SE -> 2.5D
                          Lady W123 230C -> 240D
                          W124 -> 200D
                          W208 CLK200 -> 2.0

Comment

• NEW ENTRY

Mi-am luat un puppy. Staffordshire terrier, pe nume ZENO. Are 9 săptămâni, vocea e deja de bariton, dar va fi bas. Mănâncă non-stop, îndată e sferic.
                            Attached Files

Comment

• Originally posted by Nelu Patrascu View Post
                              NEW ENTRY

Mi-am luat un puppy. Staffordshire terrier, pe nume ZENO. Are 9 săptămâni, vocea e deja de bariton, dar va fi bas. Mănâncă non-stop, îndată e sferic.
                              Sa-ti traiasca! E tare frumos! Sper sa pui poze, pe masura ce creste, sa-l vedem cum evolueaza.

Comment

• @Nelu Patrascu Felicitari pentru staffy pe al meu il mai poreclesc "Duracell" - ai sa vezi de ce .Sa-i tai urechile, la al meu nu le-am taiat si acum imi pare rau.
                                Dino before la 8 saptamani si after la aproape 3 ani :
                                Attached Files
                                Stefan

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF