Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cainele Prietenul Meu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Romanii nu accepta animale in masini
    Fiind unul dintre marii iubitori de animale care isi transporta cainele mai tot timpul in masina, am avut impresia ca toata lumea este ca mine. Gresit. Sondajul TotalAuto.ro desfasurat in aceasta vara a relevat faptul ca intr-o proportie de 57% romanii sunt categoric importiva urcarii in masina a unui animal de companie , acestia neacceptand […]

Romanii nu accepta animale in masini - TotalAuto
    .. ________ ..
    o/____https://www.clubmercedes.ro/core/ima...ilies/cool.png____\o
    (Oo\==/oO)
    ..U...............U.
    Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.
    http://img99.imageshack.us/img99/342...icuminejg5.gif

Comment

In privinta transportului...depinde de cit de educat este animalul.Doctorii nu recomanda capul pe geam (ca cel din poza),poate duce la otita rapid...
      Eu am fost norocos cu ai mei....HARRUN sta tolanit pe bancheta din spate ca un boier...Iar ta-su (care a murit) statea in pozitie sezut exact in mijloc de ii vedem urechile clapauge in oglinda retrovizoare...
      Acum dupa lege am inteles ca trebuie separati de habitaclu cu plas protectoare sau sa fie in custi speciale...

Comment

Eu cand mi-am dus Caucazianul ce era bolnav, in Ungaria la Clinica Veterinara din Budapesta, la frontiera vameshi romani sau uitat la el ca si la un gunoi, in schimb vamesii maghiari m-au tratat de parca aveam in mashina ambasadorul Americii , alta cultura, alta mentalitate. Sa nu va spun cum am fost tratat de unguri la spitalul veterinar unde am avut internat cainele 7 zile, asha ceva nu am vazut nici in filme, toata stima pentru respectul ce-l poarta acesti oameni si animalelor.

"Chiar dacă alţii consideră că nu ai nicio valoare - pentru cainele tău tu esti centrul universului."
        Last edited by orca; 07-27-2008, 23:46 PM.
        .. ________ ..
        (Oo\==/oO)
        ..U...............U.
        Ma plimb dimineata ca sa fiu liber dupa amiaza si sunt de acord cu orice afacere care nu degenereaza in munca.

Comment

Bravo Dok ,credeam ca sunt singurul "dus'' cu pisicile (culmea tot 14 ) dar si doi catei un soricar MAX si o catelusa Fetita (gasita langa vulcanizarea lui Mihai Micutul in Colentina )lovita de masina,si nu mai are jumatate de gura .Pentru mine toate animalele sunt niste ingeri (un tampit stie ca sunt milos si periodic mai arunca cate una in curte )

Comment

100% oltean
            Oo\=|=/oO

Comment

Sa-ti traiasca amandoi Adriane, ca sunt frumosi foc. Sau frumoase!

Comment

Daca stiti cumva cine vinde pui de Tchiorny Terrier / Black Russian Terrier , va rog dati de stire.

Last edited by orca; 01-13-2009, 01:28 AM.
                .. ________ ..
                (Oo\==/oO)
                ..U...............U.

Comment

MAMA CE DE BOXERI PE FORUM !!!!
                  Pai sa incep si eu cu ce am in batatura...
                  E rasa mea de suflet.La mine in casa boxeri exista de 30 de ani .Cea mai buna rasa pentru copii.
                  Si sa incep si eu prezentarile mici haite..
                  Otto 12 ani - boxer - e cainele meu de suflet
                  Lady e cacareaza din cos 8 ani -fata mare
                  Vera 6 ani e cockerul care e inebunita dupa copii.Il mai folosim atunci cand cineva are copil cu frica fata de catei si vrea sa faca un program de abilitare.
                  Gury e un metis de husky si e imensa .E catelul viitoarei neveste si e rea de rupe.Are 4 ani Mie imi plac ochii ei..
                  Bruno rottwaillerul e jucaria familiei .Are 2 ani , 55kg si face numai tampeni .Intra in categora: catelu' lu' tata...
                  Si ultima din poza e Sagy ..tot un metis de ceva cu ochi albastri.Ea se ocupa de soareci si sobolani.
                  E cam greu intre 6 caini sa ti o pisica asa ca am reimpartit sarcinile ..
                  Imi pare rau ca nu am poze dar am mai avut 2 ogari afgani, 3 ciobanesti mioritici si un ciobanesc englez sau bobtail...
                  Attached Files

Comment

Va salut cu respect,ptr ca existati si mai ales ca iubiti animalele!Am si eu acasa ,in batatura 2 catei si am o problema destul de arzatoare!Pe el ,un ciobanesc bucovinean l-am luat in vara cind avea 3 luni si vreo citeva kg.Acum are 8 luni si 60-70 de kg.Problema e urmatoarea: daca cineva din Bucuresti sau imprejurimi stie vreun dresor care sa poata sa-i bage mintile in cap.Am cautat pe net dar au astia niste preturi ca inseamna ca 3-4 luni, atit cit zic ei ca dureaza dresajul ,nu mai maninci nimic ba chiar te mai si imprumuti la prieteni ca sa ai ce baga in gura.Asa ca daca cineva cunoaste un dresor mai convenabil va rog un ajutor.Cu multumiri!

Comment

• Daca nu am nici un raspuns inseamna ca am sa ramin cu el asa needucat.Hai oameni buni va rog o recomandare un sprijin ceva!!

Comment

• Cel mai bun dresor esti tu!
                        Cauta niste carti in care se explica Principile comunicarii cu un ciine.
                        Din experienta iti spun ca cel mai bun dresor esti tu si de aceasta sa face dresajul impreuna cu stapinul iar insotitorii ciinilor(specializatii din armata,politie si rescue) nu se schimba decit cu motive foarte ,foarte intemeiate.
                        Vei vedea ca vei face minuni.Iti trebuie RABDARE,FERMITATE si PERSEVERENTA.

Comment

• Sa va prezint si mini gradina mea zoo!!!
                          O bucata porumbel Beby(fata) si ocazional ooo
                          2 porcusori de guineea(fete Minni si Bonni)
                          Si 1 dalmatian Blacky(fata)
                          Si ocazional 2 canisi Piti si Neagra
                          Attached Files

Comment

• Originally posted by need4speed View Post
                            Va salut cu respect,ptr ca existati si mai ales ca iubiti animalele!Am si eu acasa ,in batatura 2 catei si am o problema destul de arzatoare!Pe el ,un ciobanesc bucovinean l-am luat in vara cind avea 3 luni si vreo citeva kg.Acum are 8 luni si 60-70 de kg.Problema e urmatoarea: daca cineva din Bucuresti sau imprejurimi stie vreun dresor care sa poata sa-i bage mintile in cap.Am cautat pe net dar au astia niste preturi ca inseamna ca 3-4 luni, atit cit zic ei ca dureaza dresajul ,nu mai maninci nimic ba chiar te mai si imprumuti la prieteni ca sa ai ce baga in gura.Asa ca daca cineva cunoaste un dresor mai convenabil va rog un ajutor.Cu multumiri!
                            0744855498 Stelica.Are scoala de dresaj si pensiune aici langa Pitesti.Suna-l si vb cu el .Eu cam toti caini mei i-am trecut pe la el prin scoala.SI sunt foarte multumit.Practic el e dresorul oficial al familiei si a dresat o caruta de animale mai nazdravane ale unor amici de ai mei .La pret e mult mai ieftin decat ai auzit tu pe la tine pe acolo.Poti inclusiv sa lasi cainele in pensiune si in dresaj la el.Spunei ca ai numarul de la Augustin State.Si e suficient...

Comment

• Salutari iubitorilor de animale! Va prezint mica mea menajerie: Ritta de Marco si norvegienii. Din pacate unul din cei negrii, a fost omorat de un gunoi care nu suporta animalele. Dar astept sa apara noua generatie de norvegieni si probabil o sa refac turma. In prezent am o pisica, doi motani si inca doua pisicute care m-au adoptat ( oricum sunt nepoatele pisicii mele ) si bineinteles ,,fiara''. Si un gand bun ptr. batranul Akbar (Tosa Inu ) plecat spre o lume mai buna, in urma cu cateva luni!
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF