Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cainele Prietenul Meu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Mulţumesc pentru urare ElCid. Era (şi este în continuare) groaznic fără Rona. Fiecare proprietar de câine ştie că există o doză puternică de afecţiune care nu mai are unde debuşa. Locul ei în sufletul meu nu il poate lua nimeni. Această secvenţă de informaţie nu este (la mine) pentru câine ci pentru Rona.
    O să pun poze pe măsură ce creşte.

    @dog
    Nu i le tai pentru că am avut câteva incidente foarte neplăcute cu Rona. A stat săraca cu o aristă foarte ascuţită în ureche aproape o lună, până am reuşit să o scot. Urechile lui Zeno sunt ca două capace care-l protejează de corpuri străine.
    Aspectul lui la maturitate nu mă prea interesează, n-am de gând să merg cu el pe la expoziţii, deşi are atestat de puritate a rasei şi o genealogie impresionantă (ar fi trebuit să-i găsesc un nume cu "von" în faţă. Dacă rămân aşa aplecate o să fie perfect.

    Comment


    • Pe de o parte ai dreptate cu urechile, chiar de mic am primit recomandari de la veterinar cand il spal sa nu-i intre apa in urechi.Asta cred ca e valabil la o varsta mai frageda acum nu cred ca e cazul oricum fuge de apa ca dracu' de tamaie .
      Mai upload-ez doua imagini din 2010:
      Attached Files
      Stefan

      Comment


      • Taierea urechilor si/sau a cozii la unele rase de caini, e discutabila. Este adevarat ca in unele cazuri urechile cupate pot duce la otite, iar coada taiata cica ar dezechilibra animalul, dar cred ca uneori astea sunt mai mult povesti de ale asa numitilor protectori ai animalelor. Cert e ca unele rase de caini arata mult mai bine cu urechi si/sau cozi taiate, asta lasand la o parte taierile in scopuri practice. Strict ca si aspect, de ex. la Doberman taierea cozii si a urechiilor, arata in exterior ceea ce este si in interior: un animal vigilent, puternic si de neglumit cu el. Dar cu urechile si coada netaiate, arata ca un caine de vanatoare, bleg si banal. La fel la Rottweiler, cu coada taiata arata compact si brutal ca un gladiator, cu coada netaiata e oribil, parca ar fi un caine de cireada ( da stiu, asta a fost odata, dar acum e altceva ). Deci taierea urechilor si/sau a cozii, tine de placerea stapanului, de cum ii place sa-i arate animalul si nu de standardele in continua modificare, a aiuritilor de chinologi moderni.

        Comment


        • Da, sunt de acord că cuparea urechilor adaugă un plus de natură estetică la aspectul general al unui câine. Problema este că eu nu prea cred că natura greşeşte. Toate "dotările" cu care un puiuţ de câine pleacă în viaţă, îi vor fi de folos în anumite împrejurări. Nu m-ar deranja să aflu că cei care-l văd, vor spune despre el că e un câine banal, m-ar deranja cumplit să ştiu că am un câine bolnav sau predispus la anumite afecţiuni, şi asta din cauza "fiţelor" mele
          Last edited by Nelu Patrascu; 01-24-2012, 20:05 PM.

          Comment


          • Eu nu le-am taiat desi am momente cand mi-as fi dorit sa o fi facut - si aici ma refer strict numai la urechi. La Amstaff nu e o problema pentru ca arata frumos si asa cum a iesit el de la masa ,insa la unele rase cum spune si colegul ElCid cum ar fi Rottweiler Metzgerhund-u sau Dobermanul unele "ajustari" sunt aproape necesare. Nu-mi plac Rottweilerii care au coada,arata oribil din lateral. Sa nu uitam ca majoritatea acestor rase sunt create de om cu un scop anume fie pentru a aduce taurii la macelarit, pentru lupte, pt vanatoare sau pentru a atrage puricii din patul nobililor .

            Un alt lucru la care ma opun cu vehementa e folosirea botnitelor la unele rase considerate de capetele (p**ii) luminate ca fiind periculoase. Adica eu sa pun botnita la cainele meu care nu ar ataca un om in 1000 ani, sa il fac sa arate ca Hanibal Lecter (poza) iar bandele de maidanezi care ataca copii, biciclisti, scouter-isti sa umble slobode ca pasarea cerului. Propun sa punem botnita si la astia .
            Temperamentul cainelui este dat de stapanul care il creste.

            Scuze de postul lung ..m-am dezlantuit .
            Attached Files
            Stefan

            Comment


            • Ca orice lege făcută de români, este proastă, plină de lacune şi măsuri excesive. Nici eu nu sunt de acord cu botniţa, cele mai multe victime le fac câinii fără stăpân nu cei cu stăpân, si nu neapărat cei consideraţi (în textul Legii) periculoşi şi agresivi.

              N-am putut să nu remarc felul cum îşi plimbă câinii, maghiarii. Liber, fără botniţă, şi nu sunt niciun fel de conflicte. În Budapesta (poate şi-n alte locuri, dar eu în Budapesta le-am văzut) există parcuri speciale pentru promenadă închise cu gard pe toate laturile, întri în parc, închizi poarta şi poţi lăsa câinele liber. La poartă există pungi pentru fecale, toată lumea le utilizează, nu vezi nimic pe jos.
              În Romania câinele este doar un animal, nimic mai mult, pentru legiuitor. Puţini ştiu cât de agreabilă şi tonică este compania lor.

              Comment


              • Sunt de aceeasi parere cu voi, in ce priveste botnita. Situatia e in felul urmator: sunt rase de caini folositi ptr. aparare ( de fapt toti cainii ar trabuii sa-si apere stapanii ) si daca propietarul merge pe strada cu cainele in lesa dar fara botnita, cainele poate sa-si apere stapanul de un eventual agresor, chiar numai prin intimidare. Dar daca animalul are botnita, agresorul nu se simte intimidat si poate ataca si pana dai jos botnita ai luat bataie si tu si cainele. Eu scot la plimbare foarte rar Rottweilarita si numai cu o lesa scurta si solida ( e rea si chiar daca e calma in afara curtii, totusi poate trece instantaneu la atac) dar nu-i pun botnita din doua motive: sa se poata apara de cainii vagabonzi si deoarece lesa e scurta, e imposibil sa atace trecatorii, fata de care oricum pastrez distanta. Dar repet, plimbarile sunt foarte rare si scurte. Pe de alta parte, merg cand e vreme buna, la servici cu bicicleta ( e o placere ) si sunt nevoit sa port spray ca sa ma apar de cainii vagabonzi si semivagabonzi, care au ajuns sa atace in plina zi, mai rau ca in filmele de groaza. Deci care este mai periculos? Un Pittbull de 15-20 kg sau 5-6 caini de aceeasi greutate dar salbaticiti si infometati, ptr. care omul nu mai este cel mai bun prieten, ci un posibil fel in meniu. Scuze de vorba multa, dar si in cazul asta legea e nedreapta.

                Comment


                • Nelutule , pe tine si pe colegul ElCid va consider prieteni , dar adevarul este undeva la mijloc .

                  Cainii comunitari nu au absolut nicio vina . Noi , oamenii i-am luat din natura , i-am folosit la vanatoare si pentru paza iar cand nu ne-au mai fost de folos banuiesti ce a urmat .
                  Autoritatile locale trebuie sa se ocupe de ei ; sa-i opereze , sa gaseasca formule pentru adoptie , adaposturi pentru animale , etc .

                  Cu pungile pentru fecale m-ai lovit unde ma doare cel mai tare .
                  Stau intr-o zona predispusa la promenada . Dupa '89 "lumea buna" din zona si-a tras care mai de care caini , uitand cu totul sa stranga mizeria pe care pretioasele lor odrasle le lasa direct pe trotuar . Uite asa se face ca frumoasa noastra strada , cu ronduri de trandafiri si tei frumos mirositori este pavoazata cu excremente lasate de toata rasa canina aflata in propietatea celor cu fumuri de "bon ton" .

                  Comment


                  • Pentru cunoscatori!
                    Attached Files

                    Comment


                    • Seamana cu Staffy, dar parca ar fi American Bully. Dar astia sunt rari la noi. Deci ,,ghici ciuperca ce-i?''. Colegul ,,nstoe'', mersi de prietenie! Ai dreptate, adevarul e undeva la mijloc. I-mi pare rau sa vad un animal chinuit, dar situatia a ajuns sa fie grava si in astfel de cazuri ,,nu mai poti sa faci omleta fara sa spargi ouale''. Cu cateva zile in urma un copil de 6-7 ani a fost atacat de 4 caini vagabonzi ( sau semi vagabonzi ) si cand m-am apropiat, au sarit la mine. Am dat cu spray si au fugit, dar daca nu eram prin zona? Eu zic sa pedepsim in primul rand, inconstientii care inmultesc cainii, fara discernamant si apoi ii arunca pe strada. Apoi cainii vagabonzi trebuie adunati de pe strazi si in nici un caz nu mai trebuie eliberati. Dar e o problema cu intretinerea acestor caini, intr-o tara in care sunt oameni muritori de foame. Asta poate s-ar rezolva daca organizatile de protectie a animalelor, ar vorbii mai putin si ar actiona mai mult. Oricum o Politie a Animalelor, functionala, ar fi extrem de necesara.

                      Comment


                      • Ii place zapada la nebunie...

                        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                        W126 280SE
                        W123 280CE
                        W126 500SEC
                        W220 500L

                        'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                        Comment


                        • A petrecut si el la o distractie , prietenii l-au tras in poza si dusi au fost .

                          Dar cainele , prietenul ..... no coment ! .

                          Comment


                          • Poze de sezon: cand iarna era ca vara si cand iarna nu era ca vara
                            Attached Files

                            Comment


                            • Pune-i un covoraş acolo pe trepte Cidule, că face bătături şi-s tare inestetice.

                              Comment


                              • Originally posted by ElCid View Post
                                Poze de sezon: cand iarna era ca vara si cand iarna nu era ca vara
                                Splendid exemplar ! .

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF