Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

RENTABILITATE ! Anvelope noi sau anvelope second.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

CE-I SE SCRIE CEI.....raspunsul meu e gume noi....

Comment

Eu zic asa :

1. Avelope cu preturi destul de mari si calitate pe masura :
      Anvelope Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear, Dunlop, Fulda, Pirelli, Toyo, Yokohama,

2. Anvelope cu preturi bune :
      Firestone, BF Goodrich, Nokian, Vredestein, Kormoran, Matador, Debica, Sava, Barum, Semperit, Kleber,

3. De evitat : (multe sunt chinezarii - vedeti si numele unora care imita originalele)
      Marangoni, Cooper, Goodride, Tigar, Kenda, Uniroyal, Hankook, Viking, Tyfoon, Fullrun, Nankang, Tracmax, Master Steel, Mitas, America, Avon, Dean, Dextero, General, Falken, Roadhog, Roadstone, Rockstone, Rosava, Regal, Petlas, Pace, Novex, Nexen, Sonny, Suuny, Wanli, Zetex.
      Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by DMIHNEA View Post
        CE-I SE SCRIE CEI.....raspunsul meu e gume noi....
        Da recunosc, am gresit gramatical !
        Multumesc pentru remarca . Stiu ca nu-i o rautate din partea ta .
        MB E220 W211

Comment

Domnilor , exista si Barum Bravius? Sau numai Barum Bravuris?
          Attached Files
          W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
          http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

M-am hotarat, pun 225/ 45 / 17 pe toate 4 jantele,

M-a ajutat o comparatie intre anvelopele standard puse pe Fierul meu, adica:

195/65/15 Circumferinta anvelopei 1993,34 mm Raza rulare anvelopă 317,25 mm
            225/45/17 Circumferinta anvelopei 1992,71 mm Raza rulare anvelopă 317,15 mm

Ca sunt "putin" mai late nu mai conteaza, sa nu agate in interior numai...

Am avantaj ca jantele sunt din duraluminiu (cred) , sunt foarte usoare, 10 Kg/ buc. (atata am platit la curierat)

Maine merg sa vad, daca reusesc sa iau in rate, 4 Barum Bravuris 2.

Va tin la curent.
            Attached Files
            Last edited by marele_alb; 03-11-2010, 22:36 PM.

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
              M-am hotarat, pun 225/ 45 / 17 pe toate 4 jantele,

M-a ajutat o comparatie intre anvelopele standard puse pe Fierul meu, adica:

195/65/15 Circumferinta anvelopei 1993,34 mm Raza rulare anvelopă 317,25 mm
              225/45/17 Circumferinta anvelopei 1992,71 mm Raza rulare anvelopă 317,15 mm

Ca sunt "putin" mai late nu mai conteaza, sa nu agate in interior numai...

Am avantaj ca jantele sunt din duraluminiu (cred) , sunt foarte usoare, 10 Kg/ buc. (atata am platit la curierat)

Maine merg sa vad, daca reusesc sa iau in rate, 4 Barum Bravuris 2.

Va tin la curent.
              Sau nu

Am ramas la :
              fata 205/50/17 pe janta de 7,5 J
              spate 225/45/17 pe jante de 8,5 J

Astea vor ramane definitiv, pentru ca momentam am 215/50/17 fata si 235/45/17 spate, dar nu imi place cu ele, voi pune dim. de mai sus.

Second, dar totusi noi, adica fabricatie `08 in sus si profil de la 6 mm in sus, Marci consacrate.

Toate cele bune !

Comment

Originally posted by w124researcher View Post
                Eu zic asa :

1. Avelope cu preturi destul de mari si calitate pe masura :
                Anvelope Michelin, Bridgestone, Continental, Goodyear, Dunlop, Fulda, Pirelli, Toyo, Yokohama,

2. Anvelope cu preturi bune :
                Firestone, BF Goodrich, Nokian, Vredestein, Kormoran, Matador, Debica, Sava, Barum, Semperit, Kleber,

3. De evitat : (multe sunt chinezarii - vedeti si numele unora care imita originalele)
                Marangoni, Cooper, Goodride, Tigar, Kenda, Uniroyal, Hankook, Viking, Tyfoon, Fullrun, Nankang, Tracmax, Master Steel, Mitas, America, Avon, Dean, Dextero, General, Falken, Roadhog, Roadstone, Rockstone, Rosava, Regal, Petlas, Pace, Novex, Nexen, Sonny, Suuny, Wanli, Zetex.
                Falken nu prea face parte din a treia categorie, chiar se apropie de prima categorie, fiind peste marci gen "Fulda".
                Marangoni ai putea sa le treci in a doua categorie, calitatea lor fiind peste Kleber sau Kormoran ...

Comment

Clar pune cauciuc nou,cele second pot fi in situatia in care si au petrecut vreo 4-5 anisori pe afara in ploaie,zapada,soare,vant(vanturi)etc.Le pui pe masina si la 5000 km se fac opinci.
                  Eu de exemplu am avut si second si chinezarii si vreau sa spun ca am fost mai multumit de chinezarii de 100 de ori mai mult decat de second.
                  I ai doamnei papuci noi si sa o porti sanatos .,,Succesuri,,
                  Ai grija cum te comporti cu copii tai fiindca ei iti vor alege azilul.

Comment

Aia cu Marangoni sunt peste KLEBER-NU SUNT DE ACORD......Si ca UNIROYAL sunt de evitat,iar nu aprob.....dupa mine pentru cine merge mult pe ploaie ramin o varianta peste medie...de gustibus....

Comment

Ce ziceti de anvelopele astea ? TORNADO ALPHA 225/45/17

Am vazut ca firma asta fac si Vredestein , sau cel putin asa reiese de pe site ul ala.
                      Deci nu sunt chiar naspa...

Ma risc?
                      Pretul este bun, iar profilul se vede in poza...

DOT ul este cumva ciudat din cate mi-a spus prop. la telefon,
                      -nu este format din 4 cifre cum este normal, ci este de forma: EX: 00 PP 00, adica 2 cifre , 2 litere si 2 cifre.

DOT 09PH22 asta este DOT ul, oare cum se traduce? sa fie oare saptamana 22 si anul 2009?

Multumesc.
                      Last edited by no problem; 04-27-2010, 13:16 PM.

Comment

Nu, sunt 2 posibilitati: nu stie ala sa citeasca DOT-ul (cele 4 cifre sunt, in cazul asta, pe celalalt perete al anvelopei*) sau, putin probabil, anvelopa e fabricata inainte de 2000 (pana atunci DOT-ul nu aparea in formatul ssaa).
                        *de obicei, asa apare la anvelope made in Japan.
                        https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

Comment

Aveti idee cati km duce o anvelopa noua Barum Bravuris 2, dim. 225/45/17 respectiv 205/50/17 in conditii de mers normal , folosita ca anvelopa de vara, adica aprox. 8 luni pe an.

Multumesc !

Comment

Depinde mult de kilometrii parcursi, eu am facut cu anvelope BRAVURIS 2 (pe un Logan) vreo 20 de mii de km in 6 luni, majoritatea drumuri in afara localitatii si vreo 5 mii in afara tarii. De atunci masina e la sora-mea, si a mai facut si ea vreo 2-3 mii de km. A mers cu ele inclusiv iarna asta, si inca arata foarte ok (mai au profil cel putin 5-6 mm, poate chiar mai bine).

Eu cred ca mai tin cel putin inca pe atat (adica un total de vreo 50 de mii de km) si inca vreo 2 ani.

Când le-am luat mulţi ziceau că nu o să mă ţină nici măcar 30.000 şi că dau banii degeaba, dar se pare că s-au înşelat.
                            ...

Comment

Eu fac aprox 22.000 km pe an, deci aprox 16.000 km in alea 8 luni in care le port.

Trebuie sa ma hotaresc ce sa pun, defapt sa vad daca imi aproba cei de la magazin contractul de luat in rate, (6 rate fara dobanda sau 12 rate cu dobanda)
                              Ar fi undeva la 1.300 lei 4 anvelope, 2 bucati 225/45/17 (700 lei) si 2 bucati 205/50/17 (600 lei)

Multumesc !

Comment

Originally posted by marele_alb View Post
                                Eu fac aprox 22.000 km pe an, deci aprox 16.000 km in alea 8 luni in care le port.

Trebuie sa ma hotaresc ce sa pun, defapt sa vad daca imi aproba cei de la magazin contractul de luat in rate, (6 rate fara dobanda sau 12 rate cu dobanda)
                                Ar fi undeva la 1.300 lei 4 anvelope, 2 bucati 225/45/17 (700 lei) si 2 bucati 205/50/17 (600 lei)

Multumesc !
                                Ce marca de anvelope cumperi pana la urma? Tornado?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF