Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My C 350 Cdi 4M Amg package

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Baracuda View Post
    Eu am vazut anul trecut un Corvette argintiu (culoare banala) tras complet in folie, arata senzational masina.

L-a costat 30mil toata masina asa ca pe tine n-ar trebui sa te coste mai mult de 5. Singura problema pe care o vad eu este rezistenta materialului la spalat, 99% din spalatorii folosesc MAFRA care este cunoscuta pentru agresivitatea cu care ataca lacul si imbatraneste chederele si alte ornamente.
    Nu as pune pe toata in niciun caz, ci doar ce am mentionat si plafonul poate.Doar 500 mi se pare putin, toata masina?? Oricum e o varianta mai ieftina decat cea cu folie de protectie care este cam 800e doar fata.Ramane de vazut

Comment

Originally posted by tu_marus View Post
      http://www.clubmercedes.ro/metoda-de...533#post126533

Cred ca asta iti trebuie...arunca o privire!
      E ok procedura dar nu as vrea sa demontez nimic de pe masina!

Comment

Se pare ca astazi nu ma exprim bine, spuneam ca te costa maxim 500ron elementele pe care doresti tu sa le faci, nu toata masina.
        C 200 CDI
        ML 63 AMG
        S 55 AMG Long
        SL 55 AMG
        Yamaha R1
        Yamaha R6

Comment

Bestiala masina!Sa o stapanesti sanatos si sa ai drumuri bune!

Comment

Foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos!
            Mercedes-Benz.

Comment

Originally posted by Baracuda View Post
              Se pare ca astazi nu ma exprim bine, spuneam ca te costa maxim 500ron elementele pe care doresti tu sa le faci, nu toata masina.
              Cred ca ai dreptate, trebuia sa precizezi ca te referi doar la elementele enumerate de mine, de aceea mi se parea f ieftin toata masina.Merci oricum

Comment

Superba masina, felicitari.

O intrebare: Vad ca iti lipseste capacelul din bara spate, la fel ca si mie (vezi masina mea)... care e faza? Asa a venit? ca inteleg ca ai luat-o de noua. Daca intr-adevar ti-a lipsit, cat te-a costat capacelul?

Merci si felicitari inca o data.
                2007 Calcite White [W204] C220 CDI / AMG package
                -------------
                There are no problems, just challenges
                My dashboard on PC project

Comment

Referitor la Xenon imi permit sa iti dau un sfat.
                  Pe vechea masina am facut un experiment cu niste becuri de 6000K, made in China. Unul a cedat foarte repede, ceea ce m-a determinat sa trec la niste Philips-uri noi, "cinstite", de 4300K... chiar daca am dat 600 ron pe pereche.

De asemenea, eu personal am rezerve legate de niste becuri care costa 1/6 din pretul unora "de firma" (urasc expresia, dar asta e ). Din cate stiu eu, optica proiectorului are mult de suferit daca arcul electric al becului nu este pozitionat perfect in focarul lentilei ("lupei"), ceea ce ma indoiesc ca se intampla la un bec ieftin. In plus, nu am deloc incredere ca temperatura (caldura in *C, nu culoarea in K) unui bec ieftin este ok pentru far. Poate sunt eu paranoic, dar am avut BMW si stiu ce inseamna sa iti prajeasca (la propriu!) becurile oglinda proiectorului BiXenon.

Sfatul ar fi sa ramai cu Philips-urile (sau poate Osram-urile) de pe masina, mai ales ca masina e noua.
                  -------------

Comment

Originally posted by alexrosiu View Post
                    Superba masina, felicitari.

O intrebare: Vad ca iti lipseste capacelul din bara spate, la fel ca si mie (vezi masina mea)... care e faza? Asa a venit? ca inteleg ca ai luat-o de noua. Daca intr-adevar ti-a lipsit, cat te-a costat capacelul?

Merci si felicitari inca o data.
                    Multumesc la fel, am vazut ca si tu ai achizitionat una la fel de curand.

Nu imi lipseste, asa a venit masina pe trailer in ziua aia, dar cand am ridicat-o, toate capacelele erau la locul lor.Tu ai luat-o de noua? Ai cumva ILS pe masina?

Comment

Referitor la Xenon imi permit sa iti dau un sfat.
                      Pe vechea masina am facut un experiment cu niste becuri de 6000K, made in China. Unul a cedat foarte repede, ceea ce m-a determinat sa trec la niste Philips-uri noi, "cinstite", de 4300K... chiar daca am dat 600 ron pe pereche.

De asemenea, eu personal am rezerve legate de niste becuri care costa 1/6 din pretul unora "de firma" (urasc expresia, dar asta e ). Din cate stiu eu, optica proiectorului are mult de suferit daca arcul electric al becului nu este pozitionat perfect in focarul lentilei ("lupei"), ceea ce ma indoiesc ca se intampla la un bec ieftin. In plus, nu am deloc incredere ca temperatura (caldura in *C, nu culoarea in K) unui bec ieftin este ok pentru far. Poate sunt eu paranoic, dar am avut BMW si stiu ce inseamna sa iti prajeasca (la propriu!) becurile oglinda proiectorului BiXenon.

Sfatul ar fi sa ramai cu Philips-urile (sau poate Osram-urile) de pe masina, mai ales ca masina e noua.
                      Deocamdata nu am schimbat nimic la masina in afara de leduri in pozitii, cat despre xenon, normal ca nu as pune chinezarii chair daca ar fi mai ieftine, stock am Osram D1s de 4300k, dar am auzit ca xenoanele WellDone, care se pun pe japoneze ar fi bunicele-cam 350 Ron perechea

Comment

Originally posted by Renesys View Post
                        Tu ai luat-o de noua? Ai cumva ILS pe masina?
                        Masina nu este noua, dar macar am luat-o de la reprezentanta, cu garantie 6 luni.
                        Nu am ILS, am doar cornering light, surround lighting etc.
                        -------------

Comment

Masina nu este noua, dar macar am luat-o de la reprezentanta, cu garantie 6 luni.
                          Nu am ILS, am doar cornering light, surround lighting etc.
                          E super masinuta, felicitari pentru alegere! Eu la a mea nu mai am functia cornering deoarece nu mai are proiectoare ci DRL-uri, din pacate, era o functie misto.

Comment

Pai ai ILS... ce iti mai trebuie cornering light?

Chiar sunt curios ce am pierdut... e atat de misto precum te-ai astepta acest ILS?
                            -------------

Comment

Pai ai ILS... ce iti mai trebuie cornering light?

Chiar sunt curios ce am pierdut... e atat de misto precum te-ai astepta acest ILS?
                              Pai e diferit de cornering, asta te ajuta doar la intersectii de 90 gr si aprinde cate un proiector in functie de miscarea volanului sau a semnalizatorului.Intelligent Light System e mai complex, uite aici:
                              New-generation headlamp technology – light distribution to match driving and weather conditions Mercedes-Benz unveils the Intelligent Light System, a new generation of adaptive car headlamps which is now entering series production. These adapt to the prevailing driving and weather conditions, thereby significantly enhancing safety. New lighting functions such as country and motorway light modes increase …

Comment

Din experienta personala, ILS mi se pare foarte util, in schimb la Cornering lights nu prea i-am gasit utilitate.
                                '90 G300 TD - W460
                                '01 C220 CDI - W203
                                '08 SLK 350 - R171
                                '06 S320 CDI - W221
                                '08 ML320 CDI - W164

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF