Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W212 E 250 CDI BlueEFFICIENCY

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W212 E 250 CDI BlueEFFICIENCY

cautam de ceva timp un Mercedes W212 ,mai exact unul dintre modelele E Klasse 220,250,300 sau 350 CDI / important era sa fie OK din punct de vedere optic si tehnic,cit mai multe dotari si m am pricopsiit cu acest model: E 250 CDI BlueEFFICIENCY 2009 ,masina este de fapt fabricata in Decembrie 2008 , echipare Elegance dar cu scaune full electrice fata sofer+pasager,full piele (famila de la care am cumparat masina nu aveau copii,pielea din interior este intr o stare perfecta ) ,trapa, perdele manuale pe lateral,electrica in spate, sistem de incalzire cu programare si cu telecomanda,distronic,oglinzi unghi mort,sistem audio Harman Kardon . In ciuda varstei masina nu are lovituri sau zgarieturi pe ea,are 227000km la bord si este momentan pe deplin functionala ... in poze este cu rotile de iarna, astept sa i pun rotile de vara pe 18zoll la cre trebuie sa i schimb cele 2 anvelope de pe spate. 265/35/18 In cotiera centrala este prezent telefonul NOKIA , trebuie sa vad daca este functional nu am reusit inca sa vad tot ce stie masinutza
    You do not have permission to view this gallery.
    This gallery has 4 photos.

Salut
    Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi kilometri cu ea fara evenimente, din ce ai zis are ceva dotari, dar din ce vad ca si cutie automata aceea cred ca este 5G tronic nu?

Comment

10X man pentru apreciere, intradevar are doar 5G / pentru mine important a fost ca masina sa arate inca a masina,sa nu aibe defecte optice,bineinteles nici tehnice / de obicei conduc in modul Comfort si nu ma influenteaza 5G vs 7G. Asa sa nimerit sa fie, important este ca totul e original pe ea,interiorul de TOP ,oricit m am invartit in jurul ei nu am reusit sa gasesc zgarieturi,lovituri,cucuie ... dotarile sunt in pozele atasate
      You do not have permission to view this gallery.
      This gallery has 2 photos.
      Last edited by colonelul; 02-14-2022, 11:12 AM.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF