Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W205 C350e Hibrid

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Nu prea isi are rostul comparatia cu C220d, cel putin din punctul meu de vedere. Daca se vrea comparatie se poate face dar cu un C250(benzina) sau C300(benzina) fiind acelasi motor.

  Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

  Comment


  • #47
   Da aveti dreptate eram cu gandul la hibridul diesel de 2.2.

   Comment


   • #48
    Din toate afișările computerului de bord, pot sa deduc ca motorul pe benzina, in sine consuma destul de mult. In oraș sare de 13, afara mers lejer sare de 7, dar la fel de bine se vede eficiența motorului electric.

    Comment


    • #49
     Este si cu aproximativ 300 kg mai grea fata de un C250 sau C300, lucru care se vede la consum.

     Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

     Comment


     • #50
      La ce cuplu constant și la ce ținută de drum are, sunt absolut irelevanți cei câtva lei pe suta' de km,
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #51
       Da, asta e alta discuție și sunt total de acord.

       Ma uitam și eu după C250 și C300, dar masina despre care vorbim are performante mai bune decât cele doua și un consum de diesel.

       Comment


       • #52
        Pe acest criteriu am facut si achizitia. Din 2004 am avut numai masini cu motorizare diesel si modelul acesta mi s-a parut cea mai buna alegere vrand sa fac trecerea la benzina.

        Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

        Comment


        • #53
         Doresc sa achiziționez si eu un C 350e din 2017 cu 25.500km. Are cineva idee cat ar trebui sa apară în bord pentru funcționarea strict electric, daca e încărcata bateria la maxim? Cei de la reprezentanta spun ca apare afișat 23 km. Știu ca ar trebui sa fie 31 km. Ei motivează ca e frig afara si ea merge 30 km, ca se mai încarcă pe drum. Eu mă bazam sa meargă 31 de km. Are cineva un c350e mai nou sa îmi spună cat a fost valoarea km trecuți în bord la început?

         Comment


         • #54
          Originally posted by VRadu2021 View Post
          Doresc sa achiziționez si eu un C 350e din 2017 cu 25.500km. Are cineva idee cat ar trebui sa apară în bord pentru funcționarea strict electric, daca e încărcata bateria la maxim? Cei de la reprezentanta spun ca apare afișat 23 km. Știu ca ar trebui sa fie 31 km. Ei motivează ca e frig afara si ea merge 30 km, ca se mai încarcă pe drum. Eu mă bazam sa meargă 31 de km. Are cineva un c350e mai nou sa îmi spună cat a fost valoarea km trecuți în bord la început?
          Autonomia HV bateriei depinde fff mult de stilul de condus al propietarului, se modifica cand se schimba propietarul (in timp,nu instantaneu) si in functie de temperatura exterioara si conditiile de drum. Eu am schimbat HV bateria la reprezentanta (8800euro cu tot cu manopera in 20/04/2021) si am primit 30km autonomie. Dupa cateva zile si un condus un pic mai agresiv am observat dimineata, cu 100% baterie incarcata peste noapte la priza, a inceput sa scada autonomia foarte repede ajungand dupa 6 luni la 24km... Dupa un SOH (State of Healh) facut de reprezentanta la baterie, dealer-ul zice ca parametrii sunt normali, nimic de ingrijorat. Parerea me a este ca trebuie sa mergi "mosnegeste" daca vrei sa mergi cat mai mult electric, daca nu... bucura-te de 279hp si nu te supara cat platesti la pompa.
          Drumuri bune.

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF