Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W205 C350e Hibrid

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • W205 C350e Hibrid

  Salutare,

  De aproximativ o luna am intrat in posesia primului meu mercedes, ultimile doua masini fiind un BMW X5 35d din 2010 si un BMW 325d F30 din 2014. Este vorba de un C350e Hibrid din 2015 achizitionat din Olanda cu 1470000 km. Ca si dotari are cam tot ce se poate pune pe un C Class. Nu regret nici o secunda trecerea de la BMW la Mercedes. Cu toate ca F30-ul era la fel de bine dotat ca si optiuni, C-ul este cel putin cu o clasa peste. Deocamdata am programat masina pentru un schimb de ulei si filtru la cutia de viteze.

  Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk


 • #2
  Faina farba are la interior, arata foarte bine. Sunt curios de performante, pentru ca din ce am citit are un consum exagerat de mic. La dimensiunile ei ar trebui sa ajunga motorul de 2l.


  Comment


  • #3
   Ca si consum...pe ultimii 800 km facuti in Bucuresti la ore de varf am un consum de 7.5 %. Merg undeva la 50 km pe zi si in fiecare dimineata plec cu bateria incarcata. Motorul de 2.0 benzina in combinatie cu motorul electric are o acceleratie si o sportivitate cum nu aveam pe 325. Acceleratia este comparabila cu a unui BMW 330 sau chiar 335, asta bineinteles pe modul Sport+.

   Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

   Comment


   • #4
    Ai venit pe roti cu ea din Olanda? Ce consum ai in regim de autostrada?

    Comment


    • #5
     Am adus masina pe platforma. Pana acum nu am ajuns sa merg pe autostrada. In schimb consumul in Bucuresti a scazut la 7.1.

     Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

     Comment


     • #6
      Salut,

      Arata superb, felicitari!

      P.S. Sper totusi ca e vorba de 147k km si nu de 1.470.000km...

      Comment


      • #7
       Multumesc. Intr-adevar este vorba de 147.000 km. Dupa postare nu am mai putut edita.

       Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

       Comment


       • #8
        Ție ți-au dat kit pentru reparație pană?
        Eu nu am găsit in a mea. Am sunat la reprezentanta și mi-au spus ca masina nu a fost livrata cu kit-ul respectiv. Practic nu a avut opțiunea asta.

        Comment


        • #9
         Nu a venit cu kit dar mi-am cumparat eu (compresor+solutie). In schimb a venit cu anvelope diferite pe spate, 245/45/17 in loc de 225/50/17. Am fost chiat azi si mi le-am schimbat deoarece poimaine am programarea la RAR si in carte am doar dimensiunea de 225/50/17.

         Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

         Comment


         • #10
          Și jentile nu erau diferite?
          http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


          www.mbretrofit.ro

          Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

          Comment


          • #11
           Da, chiar, jantele nu sunt mai late pe spate?

           Comment


           • #12
            Cei de la vulcanizare mi-au spus ca sunt putin mai late dar pot pune pe ele anvelope 225/50/17 fara nici un fel de probleme. Sper sa aiba dreptate.

            Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

            Comment


            • #13
             Săptămâna trecută am trecut prin ce urmează sa treci tu.

             La RAR o sa îți ceara Certificatul de conformitate al mașinii sau COC. Acolo ai toate datele despre masina, inclusiv dimensiunile anvelopelor. După ăla o să-ți facă cartea de identitate.

             Sa le spui ca este hibrida pana sa-și dea ei seama. Nu o să-ți mai facă testul la noxe și nici nu vor mai apasa butonul de pornire in draci, crezând ca masina nu vrea sa pornească.

             După RAR, la taxe și impozite, de asemenea sa spui funcționarului de acolo ca masina este hibrida. Ar trebui sa nu mai plătești impozitul anual.

             Comment


             • #14
              Nu mi-a venit cu Certificat de conformitate. Am brieful mare si mic.

              Trimis de pe al meu SM-N950F folosind Tapatalk

              Comment


              • #15
               Mie mi-a venit prin posta după ce am luat masina. Nu am știut ce-i ăla și m-am dus fără el.

               Partea buna a fost ca nu m-a trimis acasă. A făcut actele cu informații de pe net, dar a durat doua zile in loc de una pana am ridicat actele. Cică a trebuit sa le trimită la sediul central pentru validare...

               Sper sa rezolvi, sa nu dai peste vreun ciufut

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF