Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Un 190 putin aranjat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Un 190 putin aranjat

Salut,

Masina mea este un 190 E (benzina + gpl), 1997 cc, 102 cp, carburator Stromberg, cam ce are 190-ul clasic (fabricatie 1987).
    Eu cand am cumparat masina (acum 1 an de zile), m-am bucurat ca am cumparat-o la un pret bun (2400 e), dar era standard. Avea ceva probleme la motor, mai batea un pic bucsaraia, oglinzile si parbrizul fisurate (nu sparte), un stop fisurat, maruntisuri am zis eu la vremea aceea. Si aopi am inceput sa-l readuc pe linia de plutire.
    1. De la cateva bucsi, am ajuns si am schimbat toata articulatia spate
    2. Rulmentii la toate rotile si la cardan
    3. Articulatie fata (dintre care fuzete, discuri de frana de w124, cu mici modificari)
    4. Parbriz, stopuri, faruri, oglinzi
    5. Instalatie Gpl
    6. Motor refacut
    7. Cutie viteze 5+1
    8. Grup + cardan
    9. Jante aliaj + cauciucuri
    10. Bandouri late
    11. Bari, praguri si eleron (originale de 190 {BBS}, nu fibra)
    12. Pasaje aripi (fibra, ca noi sunt 300e buc la mercedes )
    13. Faruri clare cu lupa
    14. Antena automata
    15. Vopsitorie (de tinichigerie nu a fost nevoie)
    16. DVD cu 2 lcd-uri de 7" (oglinda+parasolar) + boxe Magnat (fata+spate)
    17. Ceasurile la bord (nu mergea turometrul)
    18. Geamuri electrice fata
    19. Coborata garda la sol
    Si alte multe maruntisuri care nu le mai enumar. Am schimbat aproape toata masina, dar sincer nu-mi pare rau, pt ca acum am curaj sa ma urc in ea si sa ma duc la Paris, fara probleme. Eu am cam terminat de investit in ea, mai sunt doar stopurile pe spate care astept sa vina, dar sunt cam scumpe
    Astept si parerile voastre.
    Attached Files

in general am o parere buna, dar incearca sa scapi de chestiile alea cu ursuleti, nu s epotrivesc deloc , daca nu ai piele - un element f. important incearca sa cauti niste huse, o imitatie, pentru modelu' asta asa pe rosu ar merge, exteriorul e reusit - foarte misto!
    Oo==oO

Comment

se vede multa munca,bani investiti,e de apreciat initiativa....in ceea ce priveste rezultatul,omul si-a personalizat masina dupa gustul sau......de gustibus...

Comment

Masina arata foarte bine...Probabil ai cheltuit o gramada de bani cu ea.
        De apreciat faptul ca cineva mai are curajul sa investeasca in refacerea unei masini.
        Sunt nenumarate Mercedesuri de toate tipurile care arata sub orice critica, proprieterii neavand grija deloc de ele!
        W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 300SE Anthracite Grey Metallic
        W126 500SE Nautical Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

salut colegu', tre sa-l vad la o intilnire, intradevar ai investit ceva in el, sa-l stapinesti sanatos.
          Marinarul.tk
          Proud owner of C180/96

Comment

Ai cheltiut clar .... nu i asa ca merita sa bagi banii intr un mercedes?!?
            W110-2.0 D 1966
            W115-2.0 D 1971
            W123-2.4 D 1982

Comment

Originally posted by vladi_ivans View Post
              in general am o parere buna, dar incearca sa scapi de chestiile alea cu ursuleti, nu s epotrivesc deloc , daca nu ai piele - un element f. important incearca sa cauti niste huse, o imitatie, pentru modelu' asta asa pe rosu ar merge, exteriorul e reusit - foarte misto!
              Mercy pentru sfat, dar sincer nu stiu daca ii pun huse rosii ce iese, deoarece tot interiorul este crem (fete usi, plafon, mocheta, presuri) si tare mi-e frica sa nu iasa o tiganie mare de tot. Husele cu ursuleti sunt cumparate de prietena mea si pot sa-i zic ca sunt urate ?
              astept sa se uzeze si la gunoi. (oricum scaunele sunt destul de uratele, iar o retapitare costa undeva la 500 euroi)

Originally posted by pneu View Post
              Ai cheltiut clar .... nu i asa ca merita sa bagi banii intr un mercedes?!?
              bineinteles si nu-mi pare rau

Originally posted by dan500se View Post
              Masina arata foarte bine...Probabil ai cheltuit o gramada de bani cu ea.
              De apreciat faptul ca cineva mai are curajul sa investeasca in refacerea unei masini.
              Sunt nenumarate Mercedesuri de toate tipurile care arata sub orice critica, proprieterii neavand grija deloc de ele!
              Salut
              La inceput nu am stiut despre cati bani este vorba, dar mi-a placut (si inca imi mai place masina f mult) si de asta am investit atat in ea. Problema e ca nu suport la o masina sa scartie ceva, sa bata, sau plastice prin interior, sau mai ales sa lipseasca ceva

partea buna a lucrurilor este ca m-am intalnit cu un grup de prieteni in alta localitate, printre ei fiind si unul cu un Audi A4 (fabr. 2004, full, 15000 e), proaspat achizitionat si toata lumea s-a strans pe langa masina mea, iar la a lui nu s-a uitat nimeni. Foarte bine m-am simtit, iar el foarte atacat, deoarece "a dat pe ea de 100 x mai mult decat face masina mea"

Nu mai posta consecutiv ! Foloseste EDIT !
              Last edited by Danny_bb; 12-01-2007, 12:10 PM.

Comment

Originally posted by paunionutz
                partea buna a lucrurilor este ca m-am intalnit cu un grup de prieteni in alta localitate, printre ei fiind si unul cu un Audi A4 (fabr. 2004, full, 15000 e), proaspat achizitionat si toata lumea s-a strans pe langa masina mea, iar la a lui nu s-a uitat nimeni. Foarte bine m-am simtit, iar el foarte atacat, deoarece "a dat pe ea de 100 x mai mult decat face masina mea"

In comparatie cu alte masini un Mercedes ramane intotdeauna Mercedes...idiferent de anul fabricatiei.
                In strainatate multe Mercedesuri vechi valoreaza mai mult ca alte masini cu cateva generatii mai noi decat ele...
                Daca o faci pentru tine merita sa investesti in Mercedes-vei avea o MASINA pentru mult timp. Sunt facute sa dureze!
                W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                W126 280SE Black Blue Metallic
                W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                W126 500SE Nautical Blue Metallic
                W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

superba masina....sa ai grija de ea...si sa-i pui ori piele ori niste huse

Comment

Originally posted by dan500se View Post
                    In comparatie cu alte masini un Mercedes ramane intotdeauna Mercedes...idiferent de anul fabricatiei.
                    In strainatate multe Mercedesuri vechi valoreaza mai mult ca alte masini cu cateva generatii mai noi decat ele...
                    Daca o faci pentru tine merita sa investesti in Mercedes-vei avea o MASINA pentru mult timp. Sunt facute sa dureze!

pai pe mobile.de se gasesc w124 mai scumpe ca w210 .
                    cat te-au costat farurile?? FRUMOASA CULOARE
                    Mercedes w211 E220CDI
                    Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
                    Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

Acum am gasit pozele cu masinuta ta.Imi place si ma intereseaza cit te-au costat farurule clare,ornamentele de fibra de la roti si cotiera.

In privinta scaunelor sa nu iti pui huse sau capitonaj din piele ecologica(vinilin) pe toata suprafata scaunului ci sa procedezi cum face RENAULT si VOLVO-doar marginile intens uzate iar mijlocul spatarului si al sezutului sa fie din material textil pentru respiratia scaunului.
                      In Constanta o refacere de tapiterie completa este mai ieftina de 500euro.

Comment

Originally posted by asfalttango View Post
                        Acum am gasit pozele cu masinuta ta.Imi place si ma intereseaza cit te-au costat farurule clare,ornamentele de fibra de la roti si cotiera.

In privinta scaunelor sa nu iti pui huse sau capitonaj din piele ecologica(vinilin) pe toata suprafata scaunului ci sa procedezi cum face RENAULT si VOLVO-doar marginile intens uzate iar mijlocul spatarului si al sezutului sa fie din material textil pentru respiratia scaunului.
                        In Constanta o refacere de tapiterie completa este mai ieftina de 500euro.
                        salut,
                        Faruri clare 350 e (sunt 2 modele si fara lupa la 300 tot clare si pt w124, aceleasi modele) si urmeaza si niste stopuri care nu stiu inca cat vor costa (dar mi s-a spus ca sunt foarte scumpe), astea luate din Bucuresti (sincer eu nu am mai vazut pana acum si am cautat inebunit), iar aripioarele in jur de 300 ron cu tot cu transport (venit prin curier de la Timisoara)

Comment

Tare rau cashcarabeta , am vazut-o mai deunazi si chiar mi-a placut.Pentru mine 190 este a doua iubire iar asta mi-a fulgerat inima. La mai multi kilometri.
                          Diagnoza Star, reparatii mecanica si electrica pentru auto fabricate dupa 1995.

Comment

La vara dau o fuga la turci si le iau mult mai ieftine cred...

Comment

am pus si triple clare, o sa pun si poze m tarziu

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF