Salut,
Masina mea este un 190 E (benzina + gpl), 1997 cc, 102 cp, carburator Stromberg, cam ce are 190-ul clasic (fabricatie 1987).
Eu cand am cumparat masina (acum 1 an de zile), m-am bucurat ca am cumparat-o la un pret bun (2400 e), dar era standard. Avea ceva probleme la motor, mai batea un pic bucsaraia, oglinzile si parbrizul fisurate (nu sparte), un stop fisurat, maruntisuri am zis eu la vremea aceea. Si aopi am inceput sa-l readuc pe linia de plutire.
1. De la cateva bucsi, am ajuns si am schimbat toata articulatia spate
2. Rulmentii la toate rotile si la cardan
3. Articulatie fata (dintre care fuzete, discuri de frana de w124, cu mici modificari)
4. Parbriz, stopuri, faruri, oglinzi
5. Instalatie Gpl
6. Motor refacut
7. Cutie viteze 5+1
8. Grup + cardan
9. Jante aliaj + cauciucuri
10. Bandouri late
11. Bari, praguri si eleron (originale de 190 {BBS}, nu fibra)
12. Pasaje aripi (fibra, ca noi sunt 300e buc la mercedes )
13. Faruri clare cu lupa
14. Antena automata
15. Vopsitorie (de tinichigerie nu a fost nevoie)
16. DVD cu 2 lcd-uri de 7" (oglinda+parasolar) + boxe Magnat (fata+spate)
17. Ceasurile la bord (nu mergea turometrul)
18. Geamuri electrice fata
19. Coborata garda la sol
Si alte multe maruntisuri care nu le mai enumar. Am schimbat aproape toata masina, dar sincer nu-mi pare rau, pt ca acum am curaj sa ma urc in ea si sa ma duc la Paris, fara probleme. Eu am cam terminat de investit in ea, mai sunt doar stopurile pe spate care astept sa vina, dar sunt cam scumpe
Astept si parerile voastre.
Masina mea este un 190 E (benzina + gpl), 1997 cc, 102 cp, carburator Stromberg, cam ce are 190-ul clasic (fabricatie 1987).
Eu cand am cumparat masina (acum 1 an de zile), m-am bucurat ca am cumparat-o la un pret bun (2400 e), dar era standard. Avea ceva probleme la motor, mai batea un pic bucsaraia, oglinzile si parbrizul fisurate (nu sparte), un stop fisurat, maruntisuri am zis eu la vremea aceea. Si aopi am inceput sa-l readuc pe linia de plutire.
1. De la cateva bucsi, am ajuns si am schimbat toata articulatia spate
2. Rulmentii la toate rotile si la cardan
3. Articulatie fata (dintre care fuzete, discuri de frana de w124, cu mici modificari)
4. Parbriz, stopuri, faruri, oglinzi
5. Instalatie Gpl
6. Motor refacut
7. Cutie viteze 5+1
8. Grup + cardan
9. Jante aliaj + cauciucuri
10. Bandouri late
11. Bari, praguri si eleron (originale de 190 {BBS}, nu fibra)
12. Pasaje aripi (fibra, ca noi sunt 300e buc la mercedes )
13. Faruri clare cu lupa
14. Antena automata
15. Vopsitorie (de tinichigerie nu a fost nevoie)
16. DVD cu 2 lcd-uri de 7" (oglinda+parasolar) + boxe Magnat (fata+spate)
17. Ceasurile la bord (nu mergea turometrul)
18. Geamuri electrice fata
19. Coborata garda la sol
Si alte multe maruntisuri care nu le mai enumar. Am schimbat aproape toata masina, dar sincer nu-mi pare rau, pt ca acum am curaj sa ma urc in ea si sa ma duc la Paris, fara probleme. Eu am cam terminat de investit in ea, mai sunt doar stopurile pe spate care astept sa vina, dar sunt cam scumpe
Astept si parerile voastre.
Comment