Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Model C 220(benzina) Esprit / Sasiu W202

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Am un prieten care are jante de AMG pe 17" si motor de 1.8 din 96 . Dupa o luna de rulaj mi-a zis prieteneste "frate orice fa-ti la masina dar sa nu ii pui jante de 17" ca o omori" cam s-a ales prafu de suspensie si motor . Cel putin eu nu o mai compar neam cu a mea decat la caroserie.
    wwww.clubmercedes.ro

    Comment


    • #17
      Bine ai venit colegu' , sa stapanesti sanatos masina si incet incet sa i aduci cate o inbunatatire dar cu gust , cat despre ce zice colegul marele_alb nu prea sunt de acord , o parere personala , motorul de 2000 cc sau 2200 cc consider ca e perfect pt caroseria w202 ului, eu sunt multumit de ,,motorasul,, meu 122 cp la 1350 kg zic ca e ok , motoarele trag caroseria , singura problema e ca trebuie turate , nu au cuplul jos ca la diesel. Numai bine.
      http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

      Comment


      • #18
        Originally posted by Lucian A View Post
        Bine ai venit colegu' , sa stapanesti sanatos masina si incet incet sa i aduci cate o inbunatatire dar cu gust , cat despre ce zice colegul marele_alb nu prea sunt de acord , o parere personala , motorul de 2000 cc sau 2200 cc consider ca e perfect pt caroseria w202 ului, eu sunt multumit de ,,motorasul,, meu 122 cp la 1350 kg zic ca e ok , motoarele trag caroseria , singura problema e ca trebuie turate , nu au cuplul jos ca la diesel. Numai bine.
        Mersi de urare . Stii cum e la inceput vrei multe dar dupa iti mai revii ) cand vezi ca tot ce e frumos si bun costa $$ . Apropo cum stam la intalniri prin Suceava sau "Moldova" stii ceva mai recent pentru ca eu am cautat dar curand nimic nimic .
        wwww.clubmercedes.ro

        Comment


        • #19
          up

          revin cu un update la masinuta facut vinerea asta 16.10 si anume senzori parcare cu voce si bara spate in culoarea masinii . Urmand saptamana asta sa vopsesc bara fata , bandourile si sa ii pun semnalizarile albe . Am sa attach`ez 2 poze cum arata dupa .

          PS : Daca stie cineva de unde pot sa fac si eu rost de tripla mai "ieftina" sa zica si mie .
          Attached Files
          wwww.clubmercedes.ro

          Comment


          • #20
            Salut , cat te au ajuns senzorii si manopera ? stopuri spate gasesti la dezmembrari l noi dar pretul e cam 100 euro bucata , cel putin atat erau cand am intrebat eu dar erau dinalea mai fumurii model 98`.
            http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

            Comment


            • #21
              Felicitari pentru achizitie. Acele indicatoarelor din bord sunt murdare , lipicioase si dupa o vreme de mers se mai incalzesc si se desprind. Trebuiesc curatate.cc
              Mare pacat ca nu ai o clima digitala si geamuri electrice macar pe fata, nu mai spun de piele si cutie automata ....
              Incearca sa faci un schimb cu o masina full , chiar daca e mai prapadita, Se merita sa bagi bani in suspensia unei masini full decat sa impopotzonezi o masina saraca la optiuni. Nu mi-o lua in nume de rau, dar am trecut si eu prin asta, m-am bucurat la un Audi A4 chel ca e masina, dar cand a venit vara eram hotarat sa o vand si sa imi iau un Mertz full . Bafta !

              Comment


              • #22
                Si eu am un w203 chel, dar pana vara viitoare va fi semnificant mai dotat ca altele (nu ca deja nu ar fi in comparatie cu altele). Si stii de ce? Pentru ca nu vreau sa risc sa iau o alta masina care sa nu-i stiu defectele, si mai ales ca masina merge impecabil. Asta poate fi si in cazul colegului nostru, daca lui ii place masina, asta e, benzina si bani sa fie!

                Comment


                • #23
                  re

                  Salut senzorii i-am cumparat de la service`ul unde lucrez si preturile sunt 130 fara voce si 145 cu voce (dar mai vorbim de un discount) . Eu mi-am pus cu voce , iar la manopera a fost mocca de montat tinand cont ca suntem colegi , dar m-a costata vopsitul barei si exact 110 RON (doar materiale) cu manopera aceeashi poveste ... suntem colegi . Cu triplele e urata treaba pentru ca cei de la dezmembrari , cel putin din Suceava , sunt cam marlani si profita . Am gasit ceva cu led`uri in partea superioara la 700 Ron si pare mai convenabil , dar nu stiu daca am sa-l tin cat mai clasic sau sa-l "tunez" oleaca.

                  Bafta !
                  wwww.clubmercedes.ro

                  Comment


                  • #24
                    Traveler mersi pentru urarea de bine si in legatura cu alta full sa stii ca nu o iau in nume de rau pentru ca inainte de asta am avut un Fiat Bravo Full fara piele si sincer nu stiu daca toata vara am mers 2 saptamani cu clima pornita pentru ca nu mi-a facut bine mie . O porneam doar cand statea masina prea mult nemiscata , de obicei pe la amiaza , sa se racoreasca , dupa o opream si plecam la drum . De cand am luat masina am optat pentru model cat mai clasic pentru ca vreau sa o prepar asa pe gustul meu , bineinteles ca v-or aparea geamuri electrice , tapiterie mai ok , mahon si altele la interior . Iar pentru cutie hidramata , incalzire in scaune si tot ce mai lipseste plec in vara pana`n Anglia si vreau sa imi aduc de acolo un Jeep cu toate astea . Dar pana atunci sa mai strang banuti
                    wwww.clubmercedes.ro

                    Comment


                    • #25
                      re

                      Mersi mersi . Asa sper sa fac si din a mea si anume ceva mai special decat celelalte dar dupa cum ai zis si u sa fie bani si benzina ca in rest ne ocupam noi .

                      Originally posted by dj_rzn View Post
                      Si eu am un w203 chel, dar pana vara viitoare va fi semnificant mai dotat ca altele (nu ca deja nu ar fi in comparatie cu altele). Si stii de ce? Pentru ca nu vreau sa risc sa iau o alta masina care sa nu-i stiu defectele, si mai ales ca masina merge impecabil. Asta poate fi si in cazul colegului nostru, daca lui ii place masina, asta e, benzina si bani sa fie!
                      wwww.clubmercedes.ro

                      Comment


                      • #26
                        re

                        Mi-am facut un update ... si anume semnalizarile albe , dar din pacate mi-am spart farul din drepta (cauza o pietricica). Are cineva vre-o unu si nu are ce face cu el ?
                        Attached Files
                        wwww.clubmercedes.ro

                        Comment


                        • #27
                          up

                          Tinand cont ca nimeni nu mai comenteaza "hibridul" meu , revin cu cateva modificari aduse masinutei .

                          1.Kit instalatie Xenon H1/8000k
                          2.Ornamente interioare portiere + bord din mahon
                          3.Capitonaj capota portbagaj

                          Am sa revin cu ceva poze mai diseara pentru ca masina e in service o pregatesc de intalnirea de la Iasi de pe data de 21.11.2009 poate vedeti anuntul aici si se mai aduna ceva lume pana atunci . Pentru ca m-am abatut de la subiect si anume "masina in service" , a ajuns acolo pentru cateva retusuri la aripile pe fata si bara + bandourile sa le vopsesc in culoarea masinii . Cam atat ...
                          wwww.clubmercedes.ro

                          Comment


                          • #28
                            Frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos.Apropo cat a costat capitonajul pentru portbagaj si de unde l-ai luat?
                            Mercedes W202 C180 Sport
                            Mercedes W245 B180 cdi

                            Comment


                            • #29
                              Originally posted by George_b View Post
                              Frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos.Apropo cat a costat capitonajul pentru portbagaj si de unde l-ai luat?
                              Mersi !

                              Capitonajul l-am luat dintr-un satuc din apropiere (Dezmembrari Ipotesti Suceava) si am dat 30 lei . Initial cei de acolo au cerut 50 ... aveau destule si poate au vrut sa scape de ele
                              Last edited by luka87; 11-10-2009, 15:47 PM. Reason: completare raspuns
                              wwww.clubmercedes.ro

                              Comment


                              • #30
                                Uup cu 2 poze ... xenon / ornament portiere ... am sa mai pun si alte poze cand se face vremea mai frumoasa pentru ca telefonul meu stie doar pe vreme frumoasa sa faca poze
                                wwww.clubmercedes.ro

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF