Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W124 - 200te

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W124 - 200te

Salutare!

O scurta prezentare a vaporetului...
    W124 200TE 1993 , motor 111.940, 1998 cmc, 136kw .
    Cutie manuala 5 trepte.
    250.000km , achizitionata in Hamburg adusa anul trecut in decembrie. Inmatriculata in aprilie anul acesta.

Dotari: AC, ABS, geamuri electrice fata, oglinzi reglabile incalzite, airbag sofer...
    Stare buna si interior si exterior...

Au fost si probleme de cand o am ...

Cutia a inceput sa aiba un zgomot in treptele 1,2 si marsarier. Nu facea probleme la schimbare insa zgomotul era suspect asa ca am desfacut-o si am gasit 2 pinioane cu dintii sparti, si am inlocuit-o. Am gasit cutie mai greu , fiindca are volant cu masa dubla si nu se potrivesc cutiile de la modele cu volant normal. Arborele de intrare al cutiei e un pic mai retras fata de una normala.
    La schimbarea cutiei am vazut ca si flansele de la cardan si cutie sunt obosite asa ca s-au inlocuit si alea. Am schimbat si discul de ambreiaj , desi tot kitul de ambreiaj e din 2005.
    Teava dintre toba intermediara si finala s-a perforat, s-au schimbat tobele si s-a inlocuit catalizatorul cu toba normala( trage mai bine de atunci).
    Parbrizul a luat o piatra si este fisurat. Va trebui inlocuit. Farul stanga fata a primit si el o piatra si a fost inlocuita sticla...
    Deocamdata cam atate necazuri. Sper sa fie cat mai putine.

Si cateva poze...
    Attached Files
    Ford Transit 2.5d ex
    Mercedes 230 E ex
    Mercedes 200 TE ex
    BMW 320d touring

Superb exemplar colegu`, spune-ne si noua un pret, sa o folosesti sanatos fara evenimeste rutiere! Toate cele bune!

PS: Si cat te-a costat inmatricularea ?
    1982 Mercedes w123 240D
    1992 Mercedes w124 200D

Comment

Misto masina colegu`...Are chiar Klimaautomatic din cate vad, ceea ce e un punct forte Cred ca ai scris in loc de cp, kw...ca o mica observatie, insa irelevanta totusi,noi sa fim sanatosi!. S-o folosesti sanatos si sa ai parte de ea. Bafta
      1988 Mercedes-Benz 300E 4matic

Comment

Sa o porti sanatos colegu` , frumoase jantele ai sta bine cu ele sunt exact ca la masina mea. P.S. Cat ai dat pe tobe , catalizator ?
        http://www.clubmercedes.ro/mercedes-...c-t5215p7.html

Comment

CA ex posesor de berlina si coupe si actual de berlina,toate cu motorul de 2.0 zic ca cam putoare pus pe break....de gustibus....in rest bravo ca ii porti de grija

Comment

Ca o parere, nefiind varianta facelift, eu as fi pastrat semnalele galbene originale cu care a venit, dupa mine arata mai bine asa cu un look original.

In rest imi aduc aminte povestea achizitiei, ma bucur ca problemele tehnice nu te-au descurajat, ba din contra le-ai dat de capat si ai prevenit altele.

Comment

Multumesc de aprecieri , va doresc si voua la fel!
              Dupa cum a spus si DMIHNEA e un pic mai lent, dar pt mine ajunge. Am avut 230E din 87 si parca era un pic mai sprintena desi avea 132 de cai. Ma rog... oricum imi face placere sa o conduc.
              @serifu , merci de observatie, asa este are 100 KW. Greseala mea.
              @Lucian A - am pus doar trei tobe noi, de la Stelco. 900 ron. Masina nu a avut initial catalizator. A fost pus ulterior si eu am renuntat la el.
              Last edited by mircea_cst; 09-19-2009, 23:40 PM.
              Ford Transit 2.5d ex
              Mercedes 230 E ex
              Mercedes 200 TE ex
              BMW 320d touring

Comment

Originally posted by stronger666 View Post
                Superb exemplar colegu`, spune-ne si noua un pret, sa o folosesti sanatos fara evenimeste rutiere! Toate cele bune!

PS: Si cat te-a costat inmatricularea ?
                Da halatu` cat e halatu` ?
                1982 Mercedes w123 240D
                1992 Mercedes w124 200D

Comment

Originally posted by stronger666 View Post
                  Da halatu` cat e halatu` ?
                  Inmatricularea a fost 330 euro. Pe ultima suta de metri cu taxa de inainte de 15 decembrie.
                  Ford Transit 2.5d ex
                  Mercedes 230 E ex
                  Mercedes 200 TE ex
                  BMW 320d touring

Comment

e frumoasa si intretinuta! ....

Comment

Masina a primit jante de 17 ...care mie imi plac foarte mult chiar daca sunt OZ...)) " pai nu sunt originale MB ..."))
                      Si odata cu jantele a primit si niste zgarieturi urate pe dreapta ::)))).....sper totusi sa le rezolv ...cu noroc...
                      Attached Files
                      Ford Transit 2.5d ex
                      Mercedes 230 E ex
                      Mercedes 200 TE ex
                      BMW 320d touring

Comment

Arata foarte bine asa dar , pare cam cocotata nu?

Comment

OZ sunt foarte bune si in general destul de usoare.
                          Arata bine pe masina ta. Intr-adevar, si mie mi se pare ca ai putea s-o cobori un pic... in special pe spate. Totusi, presupun ca n-ai facut-o din motive de utilitate.
                          2007 Calcite White [W204] C220 CDI / AMG package
                          -------------
                          There are no problems, just challenges
                          My dashboard on PC project

Comment

Your Merc is fantastic ))

Frumoasa masina ai tovarasu' .

Si sa ai grija sa ramana asa.
                            Pasionat w124 : Mercedes w124 blog

Comment

Originally posted by optimus View Post
                              Arata foarte bine asa dar , pare cam cocotata nu?
                              Ce sa zic ..e mai ridicata pe spate ...insa e foarte stabila, nu se simte nici un fel de problema de stabilitate, ... nu ma deranjeaza aspectul asta "outback". Eventual un pic cam joasa pe fata. Oricum si pozele exagereaza un pic aspectul fiindca sunt facute de la oarece distanta cu zoom.Nu i-am facut absolut nici un reglaj de cand o am (ma refer la garda la sol).
                              Ca remarca ....a trebuit sa scurtez suruburile de la jantele spate aprox 4mm fata de jantele aliaj MB...la lungime normala stranse bine pe jantele OZ atingeau la interior , probabil la tamburii de la frana de ajutor.
                              Merci si bafta multa tuturor!
                              Ford Transit 2.5d ex
                              Mercedes 230 E ex
                              Mercedes 200 TE ex
                              BMW 320d touring

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF