Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes C180 W202 '94

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masina! S-o stapanesti sanatos,fara evenimente neplacute!
    W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Frumoasa masina....sa ai parte de ea!!!!

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Originally posted by zsolti1981 View Post
        Frumoasa masina! S-o stapanesti sanatos,fara evenimente neplacute!
        Mersi frumos si de sfat;se pare ca nu am suficient ulei.
        Mercedes W202 C180 Sport
        Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Originally posted by George_b View Post
          Mersi frumos si de sfat;se pare ca nu am suficient ulei.
          Cu placere!
          W202 elegance / 1.8 benzina,1993

Comment

Intr-adevar frumoasa masina, cat e inmatricularea ?
            1982 Mercedes w123 240D
            1992 Mercedes w124 200D

Comment

In jur la 1000 de euroi am inteles.O sa ies cu ea cam in 4200.Eu zic ca e bun pretul avand in vedere ca are klimatronic.
              Mercedes W202 C180 Sport
              Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Maşina arată foarte bine ... de unde ai luat-o ?
                este foarte joasă sau mă derutează pe mine gazonul ?
                Mercedes Benz C Klass / E Klass

Comment

Masina e din Germania adusa de o luna jumate.E destul de joasa nu exagerat dar trebuie sa am grija la borduri ca o frec daca nu sunt atent.E versiunea sport si are si genti pe 16" de 225/45 de accea e joasa.Mersi
                  Mercedes W202 C180 Sport
                  Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Superba. Un punct forte este climatronicul. Nici nu am stiut ca era optional pe 180. Sa rezolvi cu uleiul . Intr-adevar cele sport sunt joase (posed una).
                    E220 cdi W210, 2001

E320 W210, 1997
                    C180 W202, 1994
                    W123 200D, 1978 cu inima de W124

Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

Comment

Mersi.Klimatronicul a fost principalul motiv pentru care am si luat-o.Sunt putine modelele cu klimatronic asa digital majoritatea sunt cu rotite.Masina o sa sufere niste mici modificari in materie de jenti si o folie altceva nu o sa mai pun pe ea.
                      Mercedes W202 C180 Sport
                      Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Georgica se numesc JANTE , nicidecum genti sau jenti...
                        Faina masina. Am vazut saptamana trecuta una tot asa cu acel climatronic in targ la Vitan in Bucuresti...Alba ,interior rosu tot cu lemn si adusa din Germania...era Elegance.
                        Nici eu nu mai vazusem clima asta pe w202 si acum vad doua masini intr-o saptamana. Misto...

Comment

Referitor la înmatriculare , după ce mergi la R.A.R. o să vezi ce fel de euro are , dacă ai motorul 111921 este sigur Euro 2 , dacă ai 111920 poţi avea surprize , a se vedea colegul Adibotor din Mediaş.
                          Uite aici calcuulatorul de taxă,

Dacă te joci puţin pe calculator , fără a completa rulajul mediul anual , apoi completezi cu 47000 , o să observi o diferenţă de taxă care nu ar fi indicat să meargă la statul român.
                          Să o stăpâneşti sănătos.

Comment

Originally posted by doktor4carz
                            Da... mai greu cu jantele astea... Cautatzi userul "Cobra"... Costica are KLA pe W202 diesel. Deci nu e o optziune extravaganta... doar o optziune punct.

Din partea mea, prefer Temperaturautomatik, adica aia cu doua rozete. De ce ? Simplu... pentru ca potzi regla temperatura separat, shofer si pasager (adica e bizonica... vorba romanului). Climatizarea automata la W202 nu ofera aceasta posibilitate. Decit, foarte rar, la modelele dupa 1997, alea cu panou digital de comanda.
                            Nu zice nimeni ca e ceva extravagant doar ceva mai rar.Inainte sa cumpar masina am vazut cel putin 20 de masini identice si nici una nu avea sistemul asta de climatizare asa ca mie cel putin mi s-a parut ceva mai interesant.
                            Mercedes W202 C180 Sport
                            Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Originally posted by doktor4carz
                              Corect... asta e latura subiectiva. Eu, care am vazut sute si care imi si vir copita prin ele, asta pe linga ceea ce shtie mintea mea despre model in general, nu mai pot fi subiectiv...

La noi in tzara nu ajung modele accesorizate in "exces", ca sa zicem asha... cine le aduce, le cara in scop comercial doar, adica samsareala, si intereseaza sa fie un pretz cit mai decent posibil raportat la un minim bagaj de optziuni. Din acest motiv extras-urile comune afara la noi par inedite.

Cautatzi, de curiozitate, pe net, sa vedetzi ce optziuni is disponibile pe un W202. Dup-aia, amuzatzi-va pe seama cite unuia care vinde una "extra-full"... cu 3 optziuni.
                              Ai dreptate Dok la noi nu se aduc decat cele care sunt bune la pret nu neaparat la dotari.Sincer cand am luat-o m-am gandit ca o sa fie o optiune buna in cazul in care o sa vreau sa scap de ea dar acuma m-am indragostit de ea de tot.Nu o mai dau in veci.Consumul ma cam streseaza dar imi aduc aminte de reclama aia de la MasterCard: ghete-***lei,tricou-***lei,bucuria ta FARA PRET;asa ca toti banii pe care ii fac o sa-i bag in ea.
                              Mercedes W202 C180 Sport
                              Mercedes W245 B180 cdi

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF