Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mi-am luat masina noua: W115

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Dap... Bara e de model vechi.

Comment

Sa o stapanesti sanatos. N-o mai laud, ca au laudat-o si o vor mai lauda multi, si au si de ce- e superba!

Comment

Felicitari pentru masina. Arata super! Interior impecabil. Zici ca e noua!
        Sa o stapanesti sanatos!
        W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
        W126 280SE Black Blue Metallic
        W126 300SE Anthracite Grey Metallic
        W126 500SE Nautical Blue Metallic
        W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
        W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Bravo colegu!!! Masina asta trebuie pusa in sufragerie, pe un fotoliu ceva!!
          W110-2.0 D 1966
          W115-2.0 D 1971
          W123-2.4 D 1982

Comment

Cei mai bine cheltuiti 5000E pe care i-am vazut eu pana acum Sper ca nu ai si AC pe ea

Comment

Am gasit intr-un final schema Becker Europa Kurier
              Asa cum tineam minte modelul asta e prevazut cu mufa de antena electrica
              Attached Files
              mercedes-benz.tv

Comment

Hopaa! Are intrare auxiliara! Interesant ...

Comment

Pai cam tot ce-i blaupunkt sau becker facut in perioada aia, fie pentru vw sau mercedes, au intrare auxiliara. De fapt, din cate am inteles, e o mufa de intrare-iesire dar nu stiu exact cum functioneaza.

Scopul era atasarea unui divais auxiliar de muzica gen pick-up auto sau scoaterea semnalului intr-un amplificator.
                  Exista adaptoare in prezent, de la mufa cu 6 pini la jack mic pentru mp3, ipod, etc. Banuiesc ca un adaptor de genul asta se poate face de catre cei care se pricep la asa ceva. Am inteles ca-i mai greu de gasit acel tip de mufa.
                  mercedes-benz.tv

Comment

Nu e greu de gasit, poti sa cumperi cablul DIN - jack direct de la un magazin de cabluri si nici nu costa o avere. Sunt curios insa cum scoti radioul ca sa bagi mufa.

Comment

Nu stiu daca mufa aia bate cu DIN-ul. DIN-ul era standard rusesc si ca la orice "furaciune" ruseasca modificau cu foarte putin o dimensiune in asa fel incat sa n-o poata folosi "dushmanul capitalist"
                      E doar o presupunere.

Cat despre trecerea de pe radio pe auxiliar, cred ca unul din butoane juca si rol de selector. Cand va ajunge la mine cutiutza muzicala voi testa toate optiunile si comunic rezultatul
                      mercedes-benz.tv

Comment

Chiar m ati facut curios sa vad ce e in spate la mine.
                        Da nu stiu cum se scoate radioul???
                        Sa nu fac vreo belea...

Comment

Originally posted by bubnoff View Post
                          Am gasit intr-un final schema Becker Europa Kurier
                          Asa cum tineam minte modelul asta e prevazut cu mufa de antena electrica
                          Sebastian esti un inger! Tocmai am procurat un Becker Europa (ca cel din poza de mai jos) si nu stiam cum sa rezolv cu antena automata fiindca nu vroiam sa pun pe undeva vreun buton.
                          Aveti idee cum se prinde in bord? Mai exact cum se folosesc cele doua tije de prindere? Si mai am o nelamurire...Vad o singura iesire pentru difuzor...
                          Attached Files
                          W123-230E/aut 1982

Comment

In legatura cu singura iesire pentru difuzor e foarte simplu: e MONO

Comment

Am aflat pana la urma ce tip de mufe se potrivesc pentru iesirile din spatele radiourilor sau radio-cass-urilo Becker.
                              Pentru aparate mono: mufa standard DIN cu 5 pini
                              Pentru aparate stereo: mufa standard DIN cu 7 pini

mercedes-benz.tv

Comment

Originally posted by CIMPO View Post
                                Benzinar automatic din 03.1976

Ce parere au baietii?
                                Arata extraordinar de bine. Da clasa la multe masini din ziua de azi.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF